2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayni zamanda olmasi gerekiyor.
Ben aslında devlette bu ikili testi yaptırdım aynı gün kan da aldılar sonucum yaştan dolayı riskli çıktı. Sonra bide özel labaratuarda kan verip testi yaptırayım dedim tabi o arada 1 hafta geçti sonucum daha da riskli çıktı hangisi doğru kafam çok karisti

Anladım canım benim, gerçi ben bebisi bile tam göremiyorum icerde en son 2 buçuk dakika kalmışım sadece 250 TL verip 2.5 dk da koymuyor değil..
Artık memlekette gittiğim doktorda bakılır inşallah
Benim de çok uzun olmuyor canım ölçümleri yapıyor zaten normal deyince ben bir oh çekiyorum orda var olduğunu bilmek bile yetiyor sanki
Detaylılar uzun sürüyor diğer türlü genelde hep kısa tutuyorlar.
Maşallah oğluşunuza sağlıcakla kucağınızada alın inşallah.ne güzel hayırlı haberler almışsınız. Darısı haftaya çarşamba bize
İnşallah siz de güzel haberlerle geleceksiniz
Evet özellikle gece yatınca kıpır kıpır kipirdaniyor
Ya maviş senin ikinci gebeliğin diye şimdiden başladı sanırım, bizim de gelse hayırlısıyla o vakitlerimiz o zaman biraz daha rahatlarız
Banada bayram sonrası detaylı ultrasona yönlendirdi perinatoloğa doktorum. Bebiş 130gr 13cm boyu özellikle sordum
Benim de 128 gram, 13 cm :)
Boyunu söylemedi ama uyluk kemiği FL 1,87 çıkmış onun 7 katı oluyor boy
Detaylıdan önde kontrol yok mu peki?

Hayırlı ramazanlar kızlar. Biz bebisimle sahura kalktık. Bakalım bugün nasıl geçecek. Yemek yediğim için Şuan kıpır kıpır. Gün içinde de öyle. Ablası gibi o da mı gece çok uyanacak diye düşünmüyo değilim. 7. Aydan sonra anne gece uyanırsa veya geç uyursa karnındaki bebek de öyle alışırmış ama inşallah gerçekten 7. Ay için geçerlidir. Ve ben güzel güzel uyuyo olurum

Kızlar 11_16 hafta arasi karninizda buyume oldu mu benin randevum haftaya 3 haftadir bir büyüme farketmiyorum ama kilomda yarim kilo artmis bebek buyuyor mudur acaba ?

Benim de 128 gram, 13 cm :)
Boyunu söylemedi ama uyluk kemiği FL 1,87 çıkmış onun 7 katı oluyor boy
Detaylıdan önde kontrol yok mu peki?
Gidiyorum ya o yüzden yok. Bakalım nasıl dayanacağım normalde en fazla 3 hafta oluyordu benim kontroller çünkü

Kızlar 11_16 hafta arasi karninizda buyume oldu mu benin randevum haftaya 3 haftadir bir büyüme farketmiyorum ama kilomda yarim kilo artmis bebek buyuyor mudur acaba ?
Haftalarimiz benzer canım, bende sabahları aç karna bakıyorum bişey yok ama akşamları tok karna kocaman ama kontrole 2 gün önce gittim,bebekte büyüyor, herşey yolunda çok şükür.Hatta asistanı "aa minicik bir karın hocam " dedi Doktor da küçük karınları severiz dedidemek ki sorun yokmuş, kafamıza takmayalim47 kilo ile hamile kaldım tartıda 48i göremedim daha ayni seninle gram almışım işteAz kaldı ama bence en fazla 1 aya çıkacak gibi geliyor

Hastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba
Hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsın sağlıkla giysin güzel kız benim de kız ben de alıyorum azar azar bir haftadır
hastane çıkışı iki takım battaniyeLi alacağım iki takım da battaniyesiz olanlardan. ama henüz yumuşacık bir hastane çıkışı bulamadım yaa bilen varsa önerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…