Ben aslında devlette bu ikili testi yaptırdım aynı gün kan da aldılar sonucum yaştan dolayı riskli çıktı. Sonra bide özel labaratuarda kan verip testi yaptırayım dedim tabi o arada 1 hafta geçti sonucum daha da riskli çıktıAyni zamanda olmasi gerekiyor.
Merhaba gram ve boy hangi hafta güne ait?Banada bayram sonrası detaylı ultrasona yönlendirdi perinatoloğa doktorum. Bebiş 130gr 13cm boyu özellikle sordum
15+4 bugün. Günüyle uyumlu dedi doktorumuz bebek içinde sadece boyu uzun olacak dedi ama bilmiyorum bende pekMerhaba gram ve boy hangi hafta güne ait?
vermedi
Canm bnm doktorum tutabılırsın 10gnde bit gelırsın suyuna bebegın gelısımıne bakarız dedı ona gore devam edersın yada bırarsın dedıKizlar oruç tutabilecekmsnz
Ben tutmak istiyorum doktor izin vermedi
Bende 16+2 de enfeksiyon üzerine gittigimde bı kaç ölçüm yapmıştı, şimdi gördüm kilo bilgisini 172 grammış15+4 bugün. Günüyle uyumlu dedi doktorumuz bebek içinde sadece boyu uzun olacak dedi ama bilmiyorum bende pek
Ortalama bu kglar normal sanırım haftasına göre o zamanBende 16+2 de enfeksiyon üzerine gittigimde bı kaç ölçüm yapmıştı, şimdi gördüm kilo bilgisini 172 grammış, boyu bilmiyorum.
Bugün 17 haftalık oldum ama hala bişey hissetmiyorumKizlar nasilsiniz tekme hisseden oldumu 15. Haftaligim bekliyorum
İlk bebekse normal canim yirmili haftaları bulabilirBugün 17 haftalık oldum ama hala bişey hissetmiyorum
Ajajajjaja sorma bende 15dryim hala olmadiBugün 17 haftalık oldum ama hala bişey hissetmiyorum
Benim de çok uzun olmuyor canım ölçümleri yapıyor zaten normal deyince ben bir oh çekiyorum orda var olduğunu bilmek bile yetiyor sankiAnladım canım benim, gerçi ben bebisi bile tam göremiyorum icerde en son 2 buçuk dakika kalmışım sadece250 TL verip 2.5 dk da koymuyor değil..
Artık memlekette gittiğim doktorda bakılır inşallah
İnşallah siz de güzel haberlerle geleceksinizMaşallah oğluşunuza sağlıcakla kucağınızada alın inşallah.ne güzel hayırlı haberler almışsınız. Darısı haftaya çarşamba bize
Ya maviş senin ikinci gebeliğin diye şimdiden başladı sanırım, bizim de gelse hayırlısıyla o vakitlerimiz o zaman biraz daha rahatlarızEvet özellikle gece yatınca kıpır kıpır kipirdaniyor
Benim de 128 gram, 13 cm :)Banada bayram sonrası detaylı ultrasona yönlendirdi perinatoloğa doktorum. Bebiş 130gr 13cm boyu özellikle sordum
17+5 oldum ben de hissediyorum aşırı güzel bir hisKızlar ben artık hissediyo gibiyim, genelde yemeklerden yarım saat sonra ve gece yattığımda içimde bir kelebek oynuyorDaha önce çok hafif olarak hissetmiştim ama bu daha farklı Bugün 16+6 oldum
Evet ayni gün verilmesi gerekArkadaşlar ikili testte ultrason yapıldığı gün mu kan verilmesi gerekiyor illaki. Kanı 1 hafta sonra versek risk tablosunda yanlıslik olur mu bilgisi olan var mı??
Gidiyorum ya o yüzden yok. Bakalım nasıl dayanacağım normalde en fazla 3 hafta oluyordu benim kontroller çünküBenim de 128 gram, 13 cm :)
Boyunu söylemedi ama uyluk kemiği FL 1,87 çıkmış onun 7 katı oluyor boy
Detaylıdan önde kontrol yok mu peki?
Evet canım ilk bebekler olacak Allah nasip ederseİlk bebekse normal canim yirmili haftaları bulabilir
Haftalarimiz benzer canım, bende sabahları aç karna bakıyorum bişey yokKızlar 11_16 hafta arasi karninizda buyume oldu mu benin randevum haftaya 3 haftadir bir büyüme farketmiyorum ama kilomda yarim kilo artmis bebek buyuyor mudur acaba ?
Teşekkürler canım estagfurullahEvet varmissin canim ekledim kizceni sağlıkla gelsin bende bu aralar bakar körlük var göremiyorum
Hayırlı olsun canım çok güzel şeyler almışsın sağlıkla giysin güzel kızHastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?