2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sagol hepimizinkiler inşallah Canm bnm trendyoldan aldıgım cok güzel gördüysen tavsiye ederm pamuk gibi pişman olmazsn satıcı güzel seyler satıyor baska modellerinede bakablrsn

Sagol hepimizinkiler inşallah Canm bnm trendyoldan aldıgım cok güzel gördüysen tavsiye ederm pamuk gibi pişman olmazsn satıcı güzel seyler satıyor baska modellerinede bakablrsn
Canim ben oglumun dogumunda bir tane hastane cikis seti almıştım gerisini kendim zibin ayri eldivenleri ayri ustleri altlari ayri almistim hastane cikislari inanilmaz minicik çünkü belki tombik doğar diye oyle almistm bide hemen kilo aliyolar bir kez giyiyolar sadece .tabiki karar sizin ama nasipse ben yine aynen bir tane set gerisini normal esya seklinde alacagm

Setlerde çok tatlı insan duramıyor almadan ya

Setlerde çok tatlı insan duramıyor almadan ya
Evet ya hic daha bakmadigim halde karşıma çıkıyor benimde durumunuz varsa kesinlikle içinizde kalmasin ne istiyosaniz alin ama bebis cok cabuk buyuyor ozellikle bezkeri ve kiyafetleri küçük almayin derim

Benim bebişte öyle oldu sahurdan sonra uyutmadı o kadar hareketlendi ki çok güzeldi

Kızlar 11_16 hafta arasi karninizda buyume oldu mu benin randevum haftaya 3 haftadir bir büyüme farketmiyorum ama kilomda yarim kilo artmis bebek buyuyor mudur acaba ?
İlk gebelık se normal canım 2 bebegımde de 6 aylıkken bellı olmustu karnım ama bu hamılrleıgımde şimdi sankı 6 aylık hamıleyım

Evet ya hic daha bakmadigim halde karşıma çıkıyor benimde durumunuz varsa kesinlikle içinizde kalmasin ne istiyosaniz alin ama bebis cok cabuk buyuyor ozellikle bezkeri ve kiyafetleri küçük almayin derim
Bezi son zamana bıraksam daha iyi olur gibi agustos filan. 3 aydan büyük alaayım diyorum artkhareketleirni hissediyormusun ikinci bebegin ya nasıl oluyor merak ediyorum

Kızlar ne güzel hissetmeye başlayana arkadaşlar var aramızda

Benim daha 15*3 bugün ve ilk gebeliğim olduğu İçin sanırım daha vakit var. Sağlıklı olsun da bebeklerimiz varsın geç olsun

Benim göğüs ufum çatlamaya ve soyulmaya başladı, araştırdığım kadarıyla vücudun süt üretmeye başlamadı ile göğüsler şişer ve çatlayıp soyulabilirmiş.

Süt üretimi bu kadar erken mi oluyor?

16.haftada falan başlar diye okumuştum canım az kalmış zaten seninde, benimde o şekilde şuan göğüslerim.

Benimkiler çok büyük değil büyüdükçede geriliyor bu yüzden soyulma yapabilir diyede düşünüyorum canım

Az kaldı kuzucum iki üç haftaya sende hissedersin

Kızlar ben artık hissediyo gibiyim, genelde yemeklerden yarım saat sonra ve gece yattığımda içimde bir kelebek oynuyorDaha önce çok hafif olarak hissetmiştim ama bu daha farklı Bugün 16+6 oldum
Ben de 16+2 oldum üç dört gündür yürüyüşten eve dönüp yorgun argın uzanıyorum koltuğa ve o anda tam bebeğin olduğu yerde bir şey dönüyor ya da yer değiştiriyor Önceki gece de karnımın iç duvarına bir şey vurdu gibi birden uyandım. Bi daha olmadı ama galiba kızım

Ya kızlar bende daha 15+2 haftadayım 3 gündür maşallah hiç ağrım yok ağrı olmayınca dinliyorum kendimi yemeklerden sonra falan gece yatarken 2 gündür sol kasığımın oralarda bi yerlerde bişeyler hissediyorum tarifte edemiyorum ilk olunca ama pıt pıtlı bişeyler var sanırım hareketli bişeyler oluyor gibi tuhaf, zayıfım diye erken hissetmeye başladım sanırım bendee yavrumu

Kızlar 11_16 hafta arasi karninizda buyume oldu mu benin randevum haftaya 3 haftadir bir büyüme farketmiyorum ama kilomda yarim kilo artmis bebek buyuyor mudur acaba ?
Son 2 haftadır göbeğimde sivri bir şekilde büyüme var bebek.olqrak düşünüyorum kilo alma seklime benzemiyor

Bezi son zamana bıraksam daha iyi olur gibi agustos filan. 3 aydan büyük alaayım diyorum artkhareketleirni hissediyormusun ikinci bebegin ya nasıl oluyor merak ediyorum
Bikac gündür elhamdülillah hissediyorum ama boyle yoğun değil tabi günde bir yada iki kez tekme yada boyle içimde döndüğünü hissediyorum sertleşiyor yoruldugumda fln sende boyle hissediyorsan bebekdir

Aynen en çok uzanma anında, karın kası çalışmıyorken hissediliyorBenim kızı ultrasonda da popişi kaldıra kaldıra tekmeliyordu

Bizde dert bitmez bacim hareket etmeye baslayinca asil olaylar basliyo aha bugun hic hareket etmedi deyip gun boyu yasayacagz o stresi

Bikac gündür elhamdülillah hissediyorum ama boyle yoğun değil tabi günde bir yada iki kez tekme yada boyle içimde döndüğünü hissediyorum sertleşiyor yoruldugumda fln sende boyle hissediyorsan bebekdir
Bi ara bişi ittirir gibi oldu ama çok hafifti bazende sanki karnımın bi tarafı birden bomboş oluyor gibi hiç yasamadgm bişey oluyor

Büyüme ve alt karında sertleşme gibi bir gergin his var. Kilo ile bebek büyümesi bu haftalarda pek ilişkili olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…