2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hayırlı ramazanlar kızlar. Ağız kuruluğu bende de ara ara oluyor su içiyorum ama sanki doymuyorum suya geçen pazartesi günü doktorumuza gittik yine cinsiyeti belli olmadı işimiz detaylı ya kaldı

Yalnız değilsin canım bende aynıyım hem burnum hem boğazım çok kuruyo su içiyorum bu seferde tuvalete gitmekten uyku yok uykularrr haram olduu

Kızlar benimde burnum hep tıkalı kronik alerjim var. Ben yatmadan önce okyanus suyuyla bi temizliyorum sabah 8 civarlarına kadar idare ediyor beni o saatlerde tıkanıklık uyandırıyor biraz arada mentol taşı kullanıyorum, dolanıp sonra yine uyuyorum. Hamile olduğum için alerji spreyleri yasak çareyi böyle buldum. Aşırı tıkanırsamda buhar mak. açıyorum ve kalorifere mutlaka su doldurup asıyorum. Bu arada okuduğum kitapta yazıyor hamilelikte saç boyasının kanıtlanmış bir zararı yokmuş yinede organik boyalardan deneyebilirsiniz.

Kızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Ben 3.ayın sonunda Dr izni ile boyattım. Hatta dibim geldi bile Haftaya tekrar kuaföre gidicem. Eğer çok çok beyazın yoksa dert etme ama benim ki gibiyse boyat moral oluyor. Benim Beyazlar yüzünden dışarı bile çıkasım kestirdim boyattım kendime geldim Moral önemli

Kızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Ben 3.ayın sonunda Dr izni ile boyattım. Hatta dibim geldi bile Haftaya tekrar kuaföre gidicem. Eğer çok çok beyazın yoksa dert etme ama benim ki gibiyse boyat moral oluyor. Benim Beyazlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyordu kestirdim boyattım kendime geldim Moral önemli
Faydası oldumu size kremin? Boğazda çok acıyor ve yanıyor sizinde öyle mi sürekli? Diyorum boğazım mı şişti ki ama öyle olsa öksürük falan olurdu.
Krem almadım yastığı dik ve iki yastık kullandım sırtımı dikleştirmek için o biraz işe yaradı ama genel olarak sıkıntı devam ediyor. Kendi horultumla uyanıyorum

Hayırlı ramazanlar kızlar. Ağız kuruluğu bende de ara ara oluyor su içiyorum ama sanki doymuyorum suya geçen pazartesi günü doktorumuza gittik yine cinsiyeti belli olmadı işimiz detaylı ya kaldı
Olsun canım su iyidir hem sana hem bebisinee iyi gelecektir anamm ne nazlı bebiş çıktı seninki kapatıyor mu neden göremiyor doktor

Sürekli mi tıkanıklık oluyor canım gece yarım yamalak uyuyor insan ya bende bu aralar hastayım grip gibi oldum burunlarim tıkalı boğazım gıcık yapiuor berbat geçiyor geceler

Yok ya yastık öyle duramam ben Bir de benim boğazım acıyor yutkunurken falan çok sinir bozucu yatarken baş ucuma rahatlatayım arada boğazımı diye bir iki lokma meyve tarzı bir şeyler koyuyorum. Çünkü bazen çok kötü öğürcek gibi oluyorum yutkunurken ama şuan limon dilimledim ince ince 3 dilim falan arada yedim boğazım biraz hafifledi sanki

Sürekli mi tıkanıklık oluyor canım gece yarım yamalak uyuyor insan ya bende bu aralar hastayım grip gibi oldum burunlarim tıkalı boğazım gıcık yapiuor berbat geçiyor geceler
Canım benim alerjiden kaynaklı malesef hamilelik öncesi daha beterdi hatta. Sanırım spreyleri bıraktığım için azaldı hamilelikte çünkü zamanla o spreyler bağımlılık yapıyor kısır döngüye giriyorsun

Merhaba canım, bir şekerini ölçsen iyi olur. Şeker yüksek olunca bu belirtiler oluyor benim yüksek dengeli beslenmeyle düşürmeye çalışıyorum hep ama kaçırdığım günler çok ağız kuruluğu oluyor ama bol su içmekte dengeliyor şekeri. İstersen bir açlık tokluk şekeri ölçtür

Benim dr um izin verdi ama organik boyaya açıcı olmadan tabiki. Ben geçen perşembe boyattım

Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler

Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
Günaydın, 17+2 deyim 3 kilo aldım tatlı ve abur cubur neredeyse tüketmedim, biraz karbonhidrat arttı bulantilardan dolayı..Bence sağlıklı beslenme olduğu sürece takılmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…