- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yalnız değilsin canım bende aynıyım hem burnum hem boğazım çok kuruyo su içiyorum bu seferde tuvalete gitmekten uyku yokKızlar uyurken ağzım o kadar kuruyor ki dilim damağıma yapışıyor. Boğazlarım taş gibi kuruyor bu durum uykumda çok huzursuzluk veriyor. Kalkıp sürekli bir yudum su içme isteği oluyor ve uyku kalitem sıfır oldu. Tek ben mi böyle bişey yaşıyorum normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı
Yemek yapacak halim olmuyor benim de ama açlık da bulantımı arttırıyor falan bir düzene pturtamadımBende halzisim canim.isten gelince yemek yiyip yatiyorum.
Ben 3.ayın sonunda Dr izni ile boyattım. Hatta dibim geldi bileKızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Ben 3.ayın sonunda Dr izni ile boyattım. Hatta dibim geldi bileKızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Krem almadım yastığı dik ve iki yastık kullandım sırtımı dikleştirmek için o biraz işe yaradı ama genel olarak sıkıntı devam ediyor. Kendi horultumla uyanıyorumFaydası oldumu size kremin? Boğazda çok acıyor ve yanıyor sizinde öyle mi sürekli? Diyorum boğazım mı şişti ki ama öyle olsa öksürük falan olurdu.
Ben biraz hazir yiyorum bu sebepten yada disardan.Yemek yapacak halim olmuyor benim de ama açlık da bulantımı arttırıyor falan bir düzene pturtamadım
Olsun canım su iyidir hem sana hem bebisinee iyi gelecektirHayırlı ramazanlar kızlar. Ağız kuruluğu bende de ara ara oluyor su içiyorum ama sanki doymuyorum suyageçen pazartesi günü doktorumuza gittik yine cinsiyeti belli olmadı işimiz detaylı ya kaldı
Sürekli mi tıkanıklık oluyor canım gece yarım yamalak uyuyor insan ya bende bu aralar hastayım grip gibi oldum burunlarim tıkalı boğazım gıcık yapiuor berbat geçiyor gecelerKızlar benimde burnum hep tıkalı kronik alerjim var. Ben yatmadan önce okyanus suyuyla bi temizliyorum sabah 8 civarlarına kadar idare ediyor beni o saatlerde tıkanıklık uyandırıyor biraz arada mentol taşı kullanıyorum, dolanıp sonra yine uyuyorum. Hamile olduğum için alerji spreyleri yasak çareyi böyle buldum. Aşırı tıkanırsamda buhar mak. açıyorum ve kalorifere mutlaka su doldurup asıyorum. Bu arada okuduğum kitapta yazıyor hamilelikte saç boyasının kanıtlanmış bir zararı yokmuş yinede organik boyalardan deneyebilirsiniz.
Yok ya yastık öyle duramam benBen 3.ayın sonunda Dr izni ile boyattım. Hatta dibim geldi bileHaftaya tekrar kuaföre gidicem. Eğer çok çok beyazın yoksa dert etme ama benim ki gibiyse boyat moral oluyor. Benim Beyazlar yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyordu kestirdim boyattım kendime geldim Moral önemli
Krem almadım yastığı dik ve iki yastık kullandım sırtımı dikleştirmek için o biraz işe yaradı ama genel olarak sıkıntı devam ediyor. Kendi horultumla uyanıyorum
Canım benim alerjiden kaynaklı malesef hamilelik öncesi daha beterdi hatta. Sanırım spreyleri bıraktığım için azaldı hamilelikte çünkü zamanla o spreyler bağımlılık yapıyor kısır döngüye giriyorsunSürekli mi tıkanıklık oluyor canım gece yarım yamalak uyuyor insan ya bende bu aralar hastayım grip gibi oldum burunlarim tıkalı boğazım gıcık yapiuor berbat geçiyor geceler
Merhaba canım, bir şekerini ölçsen iyi olur. Şeker yüksek olunca bu belirtiler oluyor benim yüksek dengeli beslenmeyle düşürmeye çalışıyorum hep ama kaçırdığım günler çok ağız kuruluğu oluyor ama bol su içmekte dengeliyor şekeri. İstersen bir açlık tokluk şekeri ölçtürKızlar uyurken ağzım o kadar kuruyor ki dilim damağıma yapışıyor. Boğazlarım taş gibi kuruyor bu durum uykumda çok huzursuzluk veriyor. Kalkıp sürekli bir yudum su içme isteği oluyor ve uyku kalitem sıfır oldu. Tek ben mi böyle bişey yaşıyorum normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı
Benim dr um izin verdi ama organik boyaya açıcı olmadan tabiki. Ben geçen perşembe boyattımKızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Evet canım aksiyon bazen korku filminden fırlamış gibi hissediyorum kendimiKızlar sizin de rüyalarınız farklılaştı mı, daha gerçekçi ve uzun bir film gibi olmaya başladı benimkiler
Evet ya çok rüya görüyorumKızlar sizin de rüyalarınız farklılaştı mı, daha gerçekçi ve uzun bir film gibi olmaya başladı benimkiler
Evet daha dün akşam neler neler gördüm. Korkudan uyandım resmen çok gerçekçiydiKızlar sizin de rüyalarınız farklılaştı mı, daha gerçekçi ve uzun bir film gibi olmaya başladı benimkiler
Evet ya kabus ya da uzun metrajlı netflix filmi gibiKızlar sizin de rüyalarınız farklılaştı mı, daha gerçekçi ve uzun bir film gibi olmaya başladı benimkiler
Günaydın, 17+2 deyim 3 kilo aldım tatlı ve abur cubur neredeyse tüketmedim, biraz karbonhidrat arttı bulantilardan dolayı..Bence sağlıklı beslenme olduğu sürece takılmayın derimGünaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?