2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizde dert bitmez bacim hareket etmeye baslayinca asil olaylar basliyo aha bugun hic hareket etmedi deyip gun boyu yasayacagz o stresi
Çok doğru Ağrı sıkıntıları gider, hareket sıkıntıları gelir Biz sıkıntı edelimde onlar iyi olsunlar

Bebek bakım çantası alan varmı kızlar? Bakınıyorumda karar veremedim henüz..

Kontrolde herşey yolunda çıktı şok şükür, baş cevresi, çapı ve gövde ölçüleri günü ve haftasıyla birebir uyumlu çıktı gayet iyi beslenmiş bebiş dedi doktorum, 180 gr suan ağırlığı, FL değeri de 2.33 çıktı. Bir sonraki kontrolde(6 hafta sonra) başka bir doktor detaylı ultrasonla bakacakmış bütün organlarına vs umarım orada da herşey yolunda gider

Hayırlı ramazanlar bayanlar Bebeğinizin hareketlerini ne zmn hissettiniz acaba şuan ben 16+4 haftalık hamileyim ve hiç birşey yok doktor%80 kız dedi cinsiyete de bilgilerinize ihtiyacım var

Hayırlı ramazanlar bayanlar Bebeğinizin hareketlerini ne zmn hissettiniz acaba şuan ben 16+4 haftalık hamileyim ve hiç birşey yok doktor%80 kız dedi cinsiyete de bilgilerinize ihtiyacım var
İlk gebeliklerde biraz daha sabırlı olmak gerekiyor, ben de 16+4 üm , ikinci olmasına rağmen, hissetmedim henüz net bir haraket, gazdan ayırabildiğim Ama ilk hissettiğim o günü unutmam, çok güzel bir histi. Allah yaşamayı nasip etsin hepimize tez zamanda . Hayırlı Ramazanlar

Teşekkür ederim hissetmek icn aceleci davraniyorm biraz evet ilk olunca ne bilim bakalim minnoş ne zmn hissettirck kndini

Ben hala hareket hissetmiyorum normal mi
Normal canım endişelenme ilk gebelikte ben 19.haftada 2 kez sadece pit pit diye hafif hareket hissetmiştim bir daha bişey hissetmedim sonra 22.haftadan sonra tekmeler hissetmeye başlamıştım düzenli olarak.Bunda 15+4 oldum hala bir kıpırtı yok ikinciler 16 dan sonra hissedilyor diyolar ama bakalım bekleyip göreceğiz

Ben de skiphop yeşili var önceki bebekten kalan gerçekten çok güzel kullanışlı ama şimdi uçmuş fiyatları
Evet kaliteli duruyor ama fiyatları epey pahalıymış.. Mcd bag diye bi marka var onunda çantaları çok iyi duruyor indiriminde yakalarsam ondan alayım biraz iyi olsunda 2. Çocuğada kullanılır sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…