2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar merhaba bayadır moral bozukluğu stres telaş yazamıyorum 10. Haftada kontrole gittiğimde ensesinde kistik higroma oluşmuş dediler 6mm büyüklüğünde doktorlar 20. Haftaya kadar yaşama olasılığını %12 vermişlerdi çok şükür bu haftaya kadar geldik . Sendromlu olma ihtimali yüksek diyor doktorlar. aşırı hareketli bir bebek ve ensesindeki kist şuanda tamamen kayboldu. Keseden su aldırma işlemi beni biraz korkuttugu için kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı yada NİPT testi yaptıran sonuç alan var mı

Merhaba, ben de fena durumdayım, beyaz kapatıcı spreyin bir zararı yok mu peki?
Saçın her yerinde kullanmıyorum. Sadece saçımı ortadan ayırdığım kısımda yani görünen kısımda kullanıyorum. Kafa derisine nüfuz ettirmiyorum. Sakıncası yoktur inşallah. Aslında çalışmıyor olsam evde kalıyor olsam onu bile kullanmam ama olmuyor işte

Merhaba bende istanbul 1 çocuk yaş 29 saat 05.11.2021 doğum tarihi 11.09.2022 gözüküyor ve cinsiyet erkek benide eklerseniz sevinirim

Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
Doktorlar 9-12 kg ideal diyorlar canim Yemene tabiki dikkat et ama ille de kendini zorlamaa aç bırakma yani emin ol doğumdan sonra hepsi gidiyor

Böylesi daha iyi olmuş o zaman canim senin için gece okyanus suyunu bende denedim Allah razı olsun hem burunlar açıldı hem geniz suyundan dolayı gicigim bitti öksürük kesildi uyumadan önce mutlaka sartmis çile çekiyormusum iki gündür

Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
İkiz gebelik ve 17+3 bugün. İki kilo aldım. Dikkat etmiyorum aslında ama her yemeği de yiyemediğim için fazla almadım

Aynı durumdayız ama ben 7 kilo almışım banada çok geldi hatta iğne kullanıyorum ondanmi diye düşünüyorum

Yaa iyi gelmesine çok sevindim bebişlere bir zararıda yok doğal olduğu için bende çok memnunum. Kısmetse bebek doğunca çocuklar için olanını alıp onun burnunuda öyle temizleyeceğim. Geniz akıntısı berbat bir şeydir yıllardır çektiğim için

Evet ya direk öksürük gece gece oğluma da kullanıyorum çok iyi geliyor otri bebeyle ikisi fevkalade

Ben doktoruma cumartesi günü bu konuyu sordum, çok taraftar değil ancak çok istersen de bitkisel amonyaksız boya kullanılarak, açık havada maksimum saçta 20 dk bekleyecek şekilde boyatabilirsin dedi.
Kızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz

Bende 16. Haftadayım kilo almadım öncesinde korkuyodum balık etlıyım az ipin ucunu koysam hemen kilo alan biriyim kesin davul gibi olurum diyodum şimdiye kadar maşallahım var inşallah böyle devam eder ama son dönemde kilo alımı daha fazla oluyo diye biliyorum oyüzden baştan ipin ucunu sıkı tutmak lazım

Selam canım bayadır yoktun sanki seninle aynı gün transfer olmuştuk nasıl geçiyor iğneleri bıraktın mı cinsiyeti öğrendiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…