Geçmiş olsun inşallah yine de birşey çıkmaz ben yaptırdım yaştan dolayı sorun çıkmadıwKizlar merhaba bayadır moral bozukluğu stres telaş yazamıyorum 10. Haftada kontrole gittiğimde ensesinde kistik higroma oluşmuş dediler 6mm büyüklüğünde doktorlar 20. Haftaya kadar yaşama olasılığını %12 vermişlerdi çok şükür bu haftaya kadar geldik . Sendromlu olma ihtimali yüksek diyor doktorlar. aşırı hareketli bir bebek ve ensesindeki kist şuanda tamamen kayboldu. Keseden su aldırma işlemi beni biraz korkuttugu için kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı yada NİPT testi yaptıran sonuç alan var mı
A. Slm canım evet ya fazla giremiyorum bu ara gece uyku problemi dışında şükür iyi geçiyor oksapar devam ediyorum doğuma kadar devam demişti enson bu hafta 7sinde kontrolümüz var inşallah ogün öğrencez cinsiyeti sen nasılsın sizin cinsiyet bellimiSelam canım bayadır yoktun sanki seninle aynı gün transfer olmuştuk nasıl geçiyor iğneleri bıraktın mı cinsiyeti öğrendiniz mi
inşallah sadece bir söylentidir. benim de işim sıkıntılı haziranda i,zne ayrılacağım diye seviniyordum. yeni bir bilgi alırsanız söyler misiniz.İşyerinden arkadaşla konuştuk. Personel işlerine yazı gelmiş. Resmi gazetede yayınlanor yakında düzenleme yapıldıktan sonra demiş.
Ben çok hazırlamıştım kendimi. Zor bir işim var kafa dinlerim diyordum
İyiyim benimde güzel geçiyor çok şükür ilaçlarıda 12.haftada bıraktık oksapar kullanmıyordum zaten . Bizimki erken gösterdi 11+6da öğrendik fetal dnaylada kesinleşti sonrasında şimdi ultrasonda da artık baya belli oluyor erkek olduğuA. Slm canım evet ya fazla giremiyorum bu ara gece uyku problemi dışında şükür iyi geçiyor oksapar devam ediyorum doğuma kadar devam demişti enson bu hafta 7sinde kontrolümüz var inşallah ogün öğrencez cinsiyeti sen nasılsın sizin cinsiyet bellimi
Bende 65küsürlerde takıldım bayadır sabitledi orda vücut galibaBen de 1 kilo almışım kızlar ama iştahım inanılmaz açık
Yürüyüşlere de başladım düzenli olarak inşallah güzel kilolar alırız son dönemde çok fazla alınıyor çünkü okuduğum kadarıyla.
Benim hiç bakmadı cinsiyetineİyiyim benimde güzel geçiyor çok şükür ilaçlarıda 12.haftada bıraktık oksapar kullanmıyordum zaten . Bizimki erken gösterdi 11+6da öğrendik fetal dnaylada kesinleşti sonrasında şimdi ultrasonda da artık baya belli oluyor erkek olduğuKız mı acaba senin biraz daha geç belli oluyor diyorlar ya
Bazı doktorlar garantici oluyor ya evetBenim hiç bakmadı cinsiyetine15. Haftadan sonra söylüyorum dedi bakalım bu hafta inşallah gösterir kendini
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallahBazı doktorlar garantici oluyor ya evetinşallah öğrenirsiniz Banada 9 mayısa detaylı ultrason verdi doktorum organlarına bakılacakmış
Ben 68 ile başlamıştımBende 65küsürlerde takıldım bayadır sabitledi orda vücut galibazaten ilaçlardan şiştiğim için 62yle başlamıştık. Karbonhidrat ağırlıklı yedim tabii sulu yemek istemedi canım hiç ama ilaçlardanda daha hızlı kg aldığımı düşünüyorum çünkü bırakınca sabitlendim. Bu aralar iştahım kapandı benim nedense mıy mıy kırk saatte zor yiyiyorum yemeğimi
Ne aşısı canım anlamadım?Kızlaar bugün sağlık ocağına gidiyorum aşı günüm çağırdılar 15+4 üm başka aşısını olanınız oldumu?
Şimdi aradılar 14mayısa çektiler bebek biraz daha büyüsün diyeHadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Evet bu gidişimde sorucam doktoruma kontrol ne olucaksa yaptırayım diye bi yandan da bişiy cıkar diye endişeleniyor insanMerhaba canım, bir şekerini ölçsen iyi olur. Şeker yüksek olunca bu belirtiler oluyor benim yüksek dengeli beslenmeyle düşürmeye çalışıyorum hep ama kaçırdığım günler çok ağız kuruluğu oluyor ama bol su içmekte dengeliyor şekeri. İstersen bir açlık tokluk şekeri ölçtür
Ya çalışınca zor tabii kıyafet işi. Bende çok erken bıraktım pantolonları karnım hep şiş benimde boy 1.72 ama göbek bölgem hep yağlıydı pcostan dolayı birde hamilelikte gaz vs şişince erken veda ettimBen 68 ile başlamıştım
Boyum 1.71 çok belki olmuyor kilo ama tabi sadece göbeği çıkan fit bir hamile olamayacağım belli
Neyse bebeğim sağlıklı olsun da kilo gözümde yok hiç.
Benim de bir kaç kıyafet bir şeyler almam lazım pantolonlarım olmuyor hiç, elbiselerim de döndür döndür giy tükenmek üzere iş için:)
Tetanoz için mi çağırdılar beni hiç arayan soran olmadı 16+0 bugün.Kızlaar bugün sağlık ocağına gidiyorum aşı günüm çağırdılar 15+4 üm başka aşısını olanınız oldumu?
Bende aynıyım hiç kilo almadım karnımda sertleşme hafif şişme var kıyafetli belli olmuyor atletle belli oluyor çok azBen daha hiç kilo almadım karnım şişti dışardan belli oluyor ama kilom hala aynıiyimi kötümü bilemedim
O gobus değil annesi bebiş Artik maşallahTetanoz alışı20. Haftada demişlerdi bana sağlık ocağından kızlar ama emin değilim tabi. Bana söyleneni söylemiş olayım.
Benim şöyle bir göbeğim oluştu ama yemek yedim su içtim şişkinlik de var. Sabah kalkınca çok olmuyor ama gece yatana kadar yemek içmekten çıkıyor, sertleme var bende de artık içime çekemiyorum
1 aydir kilom sabit bugun tartildim.500 gr almistim simdi 200 gr vermisim umarim olumsuz bir durum yoktur.Bende aynıyım hiç kilo almadım karnımda sertleşme hafif şişme var kıyafetli belli olmuyor atletle belli oluyor çok azçıksa diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?