2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun inşallah yine de birşey çıkmaz ben yaptırdım yaştan dolayı sorun çıkmadıw

Selam canım bayadır yoktun sanki seninle aynı gün transfer olmuştuk nasıl geçiyor iğneleri bıraktın mı cinsiyeti öğrendiniz mi
A. Slm canım evet ya fazla giremiyorum bu ara gece uyku problemi dışında şükür iyi geçiyor oksapar devam ediyorum doğuma kadar devam demişti enson bu hafta 7sinde kontrolümüz var inşallah ogün öğrencez cinsiyeti sen nasılsın sizin cinsiyet bellimi

inşallah sadece bir söylentidir. benim de işim sıkıntılı haziranda i,zne ayrılacağım diye seviniyordum. yeni bir bilgi alırsanız söyler misiniz.

İyiyim benimde güzel geçiyor çok şükür ilaçlarıda 12.haftada bıraktık oksapar kullanmıyordum zaten . Bizimki erken gösterdi 11+6da öğrendik fetal dnaylada kesinleşti sonrasında şimdi ultrasonda da artık baya belli oluyor erkek olduğu Kız mı acaba senin biraz daha geç belli oluyor diyorlar ya

Ben de 1 kilo almışım kızlar ama iştahım inanılmaz açık

Yürüyüşlere de başladım düzenli olarak inşallah güzel kilolar alırız son dönemde çok fazla alınıyor çünkü okuduğum kadarıyla.

Bende 65küsürlerde takıldım bayadır sabitledi orda vücut galiba zaten ilaçlardan şiştiğim için 62yle başlamıştık. Karbonhidrat ağırlıklı yedim tabii sulu yemek istemedi canım hiç ama ilaçlardanda daha hızlı kg aldığımı düşünüyorum çünkü bırakınca sabitlendim. Bu aralar iştahım kapandı benim nedense mıy mıy kırk saatte zor yiyiyorum yemeğimi

Benim hiç bakmadı cinsiyetine 15. Haftadan sonra söylüyorum dedi bakalım bu hafta inşallah gösterir kendini

Benim hiç bakmadı cinsiyetine 15. Haftadan sonra söylüyorum dedi bakalım bu hafta inşallah gösterir kendini
Bazı doktorlar garantici oluyor ya evet inşallah öğrenirsiniz Banada 9 mayısa detaylı ultrason verdi doktorum organlarına bakılacakmış

Ben 68 ile başlamıştım
Boyum 1.71 çok belki olmuyor kilo ama tabi sadece göbeği çıkan fit bir hamile olamayacağım belli
Neyse bebeğim sağlıklı olsun da kilo gözümde yok hiç.
Benim de bir kaç kıyafet bir şeyler almam lazım pantolonlarım olmuyor hiç, elbiselerim de döndür döndür giy tükenmek üzere iş için:)
Kızlaar bugün sağlık ocağına gidiyorum aşı günüm çağırdılar 15+4 üm başka aşısını olanınız oldumu?
Ne aşısı canım anlamadım?

Evet bu gidişimde sorucam doktoruma kontrol ne olucaksa yaptırayım diye bi yandan da bişiy cıkar diye endişeleniyor insan

Ya çalışınca zor tabii kıyafet işi. Bende çok erken bıraktım pantolonları karnım hep şiş benimde boy 1.72 ama göbek bölgem hep yağlıydı pcostan dolayı birde hamilelikte gaz vs şişince erken veda ettim hamile eşofmanı aldım tek birde südyen aldım onun dışında evdeki eşofmanlarla idare ediyorum halen karnım çıkmadı pek sertleşti ama. Artık yazda geliyor tayt tişört,elbise takılırım herhalde bende.

Tetanoz alışı 20. Haftada demişlerdi bana sağlık ocağından kızlar ama emin değilim tabi. Bana söyleneni söylemiş olayım.

Benim şöyle bir göbeğim oluştu ama yemek yedim su içtim şişkinlik de var. Sabah kalkınca çok olmuyor ama gece yatana kadar yemek içmekten çıkıyor, sertleme var bende de artık içime çekemiyorum

Eklentiler

• image.webp
    52 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir. Benim bi süredir kabızlık kaynaklı oldugunu düşündüğüm karın ağrım var. Geçen kontrolde doktora söylemiştim kontrol etmişti bi sorun yok demişti. Bugün ebe geldi ona da sordum muayene etti, kalp atışını dinledi her şey yolunda dedi. Ama ebe gittikten sonra su gibi akıntım oldu. Dün de olmuştu ama ter sanmıştım ben. Şimdi çarşamba sabah erkenden doktor randevum car. O güne kadar beklesem bir şey olur mu, bu çok su içtiğim için oluyor olabilir mi?

O gobus değil annesi bebiş Artik maşallah evet 20.hafta da asi için çağırıyorlar bana da öyle söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…