Canım hamilelikte burun tıkanıklığı falan olabilir, bahsettiğin şey boğaz kuruluğu da buna yakın bir şey. Nefesle alakalı.Kızlar uyurken ağzım o kadar kuruyor ki dilim damağıma yapışıyor. Boğazlarım taş gibi kuruyor bu durum uykumda çok huzursuzluk veriyor. Kalkıp sürekli bir yudum su içme isteği oluyor ve uyku kalitem sıfır oldu. Tek ben mi böyle bişey yaşıyorum normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı
Galiba benimde onunla alakalı burnumda nefes alıyorum ama zorlanıyor gibiyim. Boğulcak gibi oluyorum bazen. Bende bi buhar makinesi bakayım çok teşekkür ederimCanım hamilelikte burun tıkanıklığı falan olabilir, bahsettiğin şey boğaz kuruluğu da buna yakın bir şey. Nefesle alakalı.
Ben buhar makinesi kullanıyorum çok uzun zamandır, akşamdan su koyuyorum havayı nemlendiriyor.
Okuduğum kadarıyla hamilelikte bu şikayetleri yaşayanlar buhardanlıkla çözüyor sorunu.
İnşallah sabırla bekliyoruz bakalımNormal canım endişelenme ilk gebelikte ben 19.haftada 2 kez sadece pit pit diye hafif hareket hissetmiştim bir daha bişey hissetmedim sonra 22.haftadan sonra tekmeler hissetmeye başlamıştım düzenli olarak.Bunda 15+4 oldum hala bir kıpırtı yok ikinciler 16 dan sonra hissedilyor diyolar ama bakalım bekleyip göreceğiz
Geçmiş olsun canım kaşıntı benim hem yüzümde hem de burnumda oluyor sonra kabarıp geçiyor bu durum benim polen alerjim var özellikle de çam ağaçlarının yeşil polen dökme zamanı bu zmaan ondan kaynaklı olabilir yine de doktoruna danış derim canım,Merhabalar bayanlar sizlere 2 sorum olacaktı
1. Bulantılarım hala kesilmediği için sürekli öğürmeken bazen istifra etmekten alt karın kaslarında ağrı oluşuyor rahim açılması yapar mı yaşayan var mı??
2. Si 2 yanağımda da alerjik reaksiyona benzeyen kabartılar çıktı ve kaşınıyor yaşayan var mı bu sorunu ciddi bişi olma ihtimali var mı yok mu?? Yaşayan varsa çözüm olarak ne yaptınız ??
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Güle güle kullan canım bu marka kaliteli diye biliyorm kullanırsın umarım canimKızlar bizde bugün babymall mağazasına gittik bebek alışverişine çanta olarakta bunu aldım içi geniş güzel geldi gözüme umarım uzun süre dayanır
Bende yaşadım bunu cok evde doğalgaz varsa yattigin odadaki peteğin üzerine 1 kavanoz dolusu su koymani öneririm bana faydası oldu yaklaşık 1 haftada da o su buharlaşıp yok oluyorKızlar uyurken ağzım o kadar kuruyor ki dilim damağıma yapışıyor. Boğazlarım taş gibi kuruyor bu durum uykumda çok huzursuzluk veriyor. Kalkıp sürekli bir yudum su içme isteği oluyor ve uyku kalitem sıfır oldu. Tek ben mi böyle bişey yaşıyorum normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı
Teşekkür ederim cevap için benimde polen alerjim varGeçmiş olsun canım kaşıntı benim hem yüzümde hem de burnumda oluyor sonra kabarıp geçiyor bu durum benim polen alerjim var özellikle de çam ağaçlarının yeşil polen dökme zamanı bu zmaan ondan kaynaklı olabilir yine de doktoruna danış derim canım,
Bende de kadın ağrısı sürekli var özellikle yürüyüşten sonra oluyor kasıklarımda ve alt karinda onun içinde siteleri okudum araştırdım normal deniyor canım, bulantın için geçmiş olsun tekrar
Merhaba 17+3 de bende öyleyim çok zor bir durum gerçekten ayrıca elimde şişiyor .Dr hormonlar dan dolayı burun mukozası şişer demişti burun için nemlendirici krem varmış onu önerdi.Kızlar uyurken ağzım o kadar kuruyor ki dilim damağıma yapışıyor. Boğazlarım taş gibi kuruyor bu durum uykumda çok huzursuzluk veriyor. Kalkıp sürekli bir yudum su içme isteği oluyor ve uyku kalitem sıfır oldu. Tek ben mi böyle bişey yaşıyorum normal mi ? Bu durumu yaşayan var mı
Ben de 4 aydır boyatamadım. Dipler bembeyaz uzayıp duruyor ama ben bir ay daha beyaz kapatıcı sprey ile idare edeceğim. 20.haftada detaylı ultrasonda bebişlerimi net gördükten sonra doğal boya ile boyatmayı düşünüyorumKızlar selamlar , ben saçlarımı boyatmak istiyorum, doktorlarıniz ne diyor boyatan var mı sakıncalı mıdır? Doğal boya önerisi olan var mı? Açıcı tehlikeli midir bana yardımcı olur musunuz
Aynen bu ara havada ısındı şuan petekleri kapattık ev sıcak diye. Bende suyu yatmadan kaynatıp odaya koyayım diye düşündüm inş faydası olur. Belki içine biraz vicks krem atarımBende yaşadım bunu cok evde doğalgaz varsa yattigin odadaki peteğin üzerine 1 kavanoz dolusu su koymani öneririm bana faydası oldu yaklaşık 1 haftada da o su buharlaşıp yok oluyor
Merhaba, ben de fena durumdayım, beyaz kapatıcı spreyin bir zararı yok mu peki?Ben de 4 aydır boyatamadım. Dipler bembeyaz uzayıp duruyor ama ben bir ay daha beyaz kapatıcı sprey ile idare edeceğim. 20.haftada detaylı ultrasonda bebişlerimi net gördükten sonra doğal boya ile boyatmayı düşünüyorum
Bende halzisim canim.isten gelince yemek yiyip yatiyorum.Merhaba kızlar çalışanlar var mı aranızda? İşte zorlanıyorum halsizlikten sizde durumlar nasıl
Faydası oldumu size kremin? Boğazda çok acıyor ve yanıyor sizinde öyle mi sürekli? Diyorum boğazım mı şişti ki ama öyle olsa öksürük falan olurdu.Merhaba 17+3 de bende öyleyim çok zor bir durum gerçekten ayrıca elimde şişiyor .Dr hormonlar dan dolayı burun mukozası şişer demişti burun için nemlendirici krem varmış onu önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?