2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben bugün 15:00 te kontrole gittim herşey yolunda sat a göre 14+6 baş popo ölçümüne göre 15+1 çıktı haftasıyla uyumlu. Plasenta yerleşimim iyi suyumun miktarını iyi gördü. Çok kıpır kıpırdı oğlum. Fetal dna da erkek olduğunu öğrenmiştik. Bugünde pipiyi gördük :))). Bu hafta başka kontrolü olan var mı? Umarım hepimizin kontrolleri çok güzel geçer. Benim bir sonraki randevum bayrama denk geldiği için 9 mayısa aldık.

Ebem de aynısını dedi ama ben doktoru aradım, hemen gel dedi, gittim, muayene etti, rahim açılması var mı baktı vs. Bir sorun yokmuş çok şükür. Fazla sıvı aldıysan ya da az bi iltihap varsa onu temizlemek için vücut böyle yapar dedi. Yine de akıntı örneği aldı tahlil edecek ama enfeksiyon filan görünmüyo bebeğin suyu da değil dedi. Ama başta o da biraz panik oldu, direkt kontrolden önce eğer bebeğin suyuysa hastaneye yatmanız gerek hayırdır inşallah bi bakalım falan dedi. Ama çok şükür iyiymiş yani su değilmiş rahatladım

Saçmalamış oradakiler benim bugün dr kontrolüm vardı tansiyonu ölçtüler 12-7 çıktı dr um çok güzel herşey çok normal dedi. Sakin canımı sıkma
Aynıymış tansiyonumuz canım sağol gerçekten söylediğin iyi oldu benim zaten bekarkende aynıydı bi değişiklik yok, gebelikte böyle olmasınında bi sıkıntısı zaten olamaz aile hekimini değiştirmeye karar verdim her gittiğimde saçma sapan şeyler buldurmasın bana..

Benim 3 aydır her kontrolde 12/8 12/7 falan çıkıyor, her şey çok iyi diyolar hemşireler de doktor da

Az kaldı canım oda olacak yakin zaman da

Faydası oldumu size kremin? Boğazda çok acıyor ve yanıyor sizinde öyle mi sürekli? Diyorum boğazım mı şişti ki ama öyle olsa öksürük falan olurdu.
Kremi alıp kullanmadım. Yastığını dik yapıp petek üstüne ıslak havlu koydum biraz rahatlattı. Ama gece huzurluğum devam ediyor. Bir yazıda anneyi gece uyanmalarına hazırlıyor diye okumuştum. Bu beni biraz rahatlattı. Vücudum bebişlere hazırlanıyor demek ki.

Fetal DNA yaptıran ( yaşı 35 altı ve ya üstü çok kişi oldu) ben 40 yaşındayım, o yüzden yaptırdım, negatif sonucunu aldım. Doktora gittiğimde üçlü - dörtlü testlere gerek var mı dedim, NIPT yapıldığından bir esprisi yok artık, ultrason muayeneleri ile desteklenir bundan sonra, dedi. ( Sadece 17. Haftada yapılan bir kan testi varmış - onu yaptıracağım nasipse) testin adı, AFP Mom değeri

Ay kızlar sizin kiloları görünce gidip tartıldım hemen maşallah size tedaviye başladığımda 58 kiloydum, transfer olduğumda 60 şuan 65.200 üm. Başta kanamam oldu yattım sonra bulantılardan makarna tost yiyip yattım ve sonuç gerçi bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Tetanoz aşısı için de bana 20. Hafta için randevu verdiler 22 nisan da ilk doz olacağım. Benim göbüş de baya erken çıktı sanırım

Eklentiler

• 25DE96D5-8888-4DB4-99EB-B7C8333D8020.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 116
Ay maşallah ne kadar tatlı bir göbüş o öyle
Üstündeki de muhteşemmiş canım linkle bizi, hamile kıyafeti mi o

Ay maşallah ne kadar tatlı bir göbüş o öyle
Üstündeki de muhteşemmiş canım linkle bizi, hamile kıyafeti mi o
Teşekkür ederim
Atayım hemen şekerim hamile kıyafeti değil aslında ama esnek olduğu için şimdi de oluyor geçen yıl almıştım m beden 1/2 ay daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…