2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya ben bunu Hande soral’da da görmüş olabilir miyim?
Çok tatlı bir takım ekledim favorilerime :)

Çok zevklisin canım o belli, ben de şu tulumlar solopetler varya onlara bayılıyorum hiç giymem öyle şeyler aslında ama sepete ekledim almayı planlıyorum

Merhabalar
Söylemeden duramayacağım galiba; benim bebeğim de kız geliyor. Çok değişik duygular içerisindeyim. Bir yandan da nipty test sonucumu bekliyorum Bu ikili tarama testi benim ömrümü yedi.
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bilgilerinizi yazarsaniniz kızınızı da listeye ekleyelim

Ne kadar yakışmış gobus maşallah canım

Cokk tatli olmussun sen ya masllah

Salopetler de çok tatlı evet ama benim bacak boyum kısa biraz bastıbacak gibi oluyorum onlardan giyince o yüzden genelde elbise tercih ediyorum hamilelikten önce de çok severim tek parça giy çık.
Ayrıca çok teşekkür ederim canım hande de giydi evet genelde hamişler tercih ediyor sanırım bu elbiseyi.

Bende 2 gündür bir sağa dönüyorum bi sola bir türlü rahat edemiyorum karnım gerginlik veriyor gibi. Karnımda büyüme de yok ama sertleşti sadece gece yatakta kıpırdamadan sabit duramıyorum bi türlü. Ama dün burnuma deniz suyu sıktım bi kaç dilim limon yedim gerçekten nefesim açıldı ve boğazımın acısı çok hafifledi tavsiye ederim boğaz nefes sorunu yaşayanlara

Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Bende hastanede gecirdim gecemi 2 serum dan sonra kendime geldim bi sanciyla gittim hastaneye idrar kan sonucumu bekledik idrar yolu enfeksiyonum kana bulasmis cok kotuydum halen toparlanamadim bacaklarima vrdu agridan duramadim antiboyotik basladi doktor.ama kararsizim icip icmemek arasinda bana fikir verebilirmisiniz

Ah davul gibi oldum ben ya 73 le hamile kaldim 79 a dayandim asiri sekilde hizli aliyorum gobegimde cok cikti
Olsun aman napalım ben de çok hızlı gidiyorum ama havalar güzelleşti çıkıp yürüyüş yaparız bebişlerimizle biraz dur deriz ,diyemezsek sonra veririz sağlıkla gelsinler yeter ki benim hala bulantılarım geçmedi hava bile çok kötü kokuyor düzelirsem ufak ufak hamile pilatesi de yapmak istiyorum yürüşüye ek. Kadın olmak zor ana olmak daha zormuş ah ah

Hemde ne zorrr saglikla gelsinlerde evet artik yuruyus bol bol gerekli yoksa sisecegiz evde

Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok şükür bebeğe bişey olmamış biran önce başlaman lazım antibiyotiğe bişey yapmaz korkma bende kullandım bendede bir ara vardı ve kısa sürede geçti kullanmazsan asıl daha kötü olursun

Çok geçmiş olsun canım. Ama ben olsam hemen başlarım. Bence sen de başlamasin. Enfeksiyon ilerlemiş kana bulaşmış Allah beterinden korusun. Bi an önce baslamalisin bence.

Çok geçmiş olsun, ben de bu hafta o durumdaydım, aynı şekilde iki serumla bile geçmedi sancım, nst ye dahi girdim. Aslında enfeksiyonun başlangıcıydı değerim düşüktü ama kötü etkilendim. Antibiyotik içtim bı hafta boyunca bugun bitti, ilaç almazsanız enfeksiyon artar ve bebeği etkiler malesef, ilacı içmek daha az riskli diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…