- 10 Aralık 2014
- 4.569
- 16.339
- 408
Ben 65 ile hamile kaldım1 ayda 67 oldum hemen diyet moduna girdim tekrar 65 deyim suanGünaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
SüpersinGünaydınn..4 ayda 1 kilo aldım sadece canım hiç değişmedi sabit kaldı
Canım her şey yolundadır bence de ama ben bazı konularda suyun azalması vs onlara denk geldim.Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir. Benim bi süredir kabızlık kaynaklı oldugunu düşündüğüm karın ağrım var. Geçen kontrolde doktora söylemiştim kontrol etmişti bi sorun yok demişti. Bugün ebe geldi ona da sordum muayene etti, kalp atışını dinledi her şey yolunda dedi. Ama ebe gittikten sonra su gibi akıntım oldu. Dün de olmuştu ama ter sanmıştım ben. Şimdi çarşamba sabah erkenden doktor randevum car. O güne kadar beklesem bir şey olur mu, bu çok su içtiğim için oluyor olabilir mi?
Bebiş dimi :)O gobus değil annesi bebiş Artik maşallahevet 20.hafta da asi için çağırıyorlar bana da öyle söylediler
Tetanoz için mi çağırdılar beni hiç arayan soran olmadı 16+0 bugün
Tetanoz canımBen 68 ile başlamıştım
Boyum 1.71 çok belki olmuyor kilo ama tabi sadece göbeği çıkan fit bir hamile olamayacağım belli
Neyse bebeğim sağlıklı olsun da kilo gözümde yok hiç.
Benim de bir kaç kıyafet bir şeyler almam lazım pantolonlarım olmuyor hiç, elbiselerim de döndür döndür giy tükenmek üzere iş için:)
Ne aşısı canım anlamadım?
Kuzum bozulmasın moralin, heyecan falan mı yaptın o zaman da tansiyonda oynamalar oluyor.Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Anladım canım benide yakında ararlar herhalde o zaman ortalama 20.hafta falan diyorlarEvet tetanoz yaptılar gebeliğin son 1 ayına kadar olunması lazım dedi banada erken gelmişti sorunca öyle söyledi farketmiyor 4.aydan sonra olunuyor artık dedi
10 /7 idi benim tansiyonum. 9 ne ya cok dusuk 9 da olmaz herhalde.buyuk tansiyonun biraz yüksek canim.tansiyon aleti alip takip et gebeler icin olandan.Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
12/7 normal değil mi büyük mü 9u geçmeyecekmiş eğer öyleyse çok düşük değil mi yaa sürekli halsizlik vs yapar benim genelde düşük çünküde zor oluyorKızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Ya sinir oldum bende zaten bencede gayette normal öyle deyince kuşkuya düşürdü beni arkadaşımı aradım onada hep öyle diyormuş cins biraz o boşver dedi12/7 normal değil mi büyük mü 9u geçmeyecekmiş eğer öyleyse çok düşük değil mi yaa sürekli halsizlik vs yapar benim genelde düşük çünküde zor oluyor
Yürüdüm canım biraz bende ondanda olabilir diye düşündüm o bunu düşünemiyor işteKuzum bozulmasın moralin, heyecan falan mı yaptın o zaman da tansiyonda oynamalar oluyor.
Bazılarının üslup sıkıntısı var malesef takılmamak lazımYa sinir oldum bende zaten bencede gayette normal öyle deyince kuşkuya düşürdü beni arkadaşımı aradım onada hep öyle diyormuş cins biraz o boşver dediGebeyiz aksini söylüceğine o değere insanı kötü etkiliyor.
Benimde 12 çıktı tansiyon gayet normal dedi hemşire seninki abartmışYa sinir oldum bende zaten bencede gayette normal öyle deyince kuşkuya düşürdü beni arkadaşımı aradım onada hep öyle diyormuş cins biraz o boşver dediGebeyiz aksini söylüceğine o değere insanı kötü etkiliyor.
Sağol canımBenimde 12 çıktı tansiyon gayet normal dedi hemşire seninki abartmış
2 dozmuş evet canım 1 ay sonraya yazdı 2.dozudaBanada saglik ocagi 20.haftada tetenoz dedi doktoruna sorucam yanlis hatirlamiyorsam 2 doz dedi emin degilim
Hiç endişelenme Canım şeker çıksa da kontrol altına alınabiliyorEvet bu gidişimde sorucam doktoruma kontrol ne olucaksa yaptırayım diye bi yandan da bişiy cıkar diye endişeleniyor insan
Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?