2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım her şey yolundadır bence de ama ben bazı konularda suyun azalması vs onlara denk geldim.
Akıntı durumunda eğer çoksa ve aklına takılıyorsa muhakkak git için rahat etsin.

Hepimiz bu dönem çok pimpirikliyiz ama akında kalacağına gidebilme imkanın varsa git derim.
O gobus değil annesi bebiş Artik maşallah evet 20.hafta da asi için çağırıyorlar bana da öyle söylediler
Bebiş dimi :)

Hareketleri hissetsek biraz rahatlayacağım da ah

Evet tetanoz yaptılar gebeliğin son 1 ayına kadar olunması lazım dedi banada erken gelmişti sorunca öyle söyledi farketmiyor 4.aydan sonra olunuyor artık dedi
Tetanoz için mi çağırdılar beni hiç arayan soran olmadı 16+0 bugün

Tetanoz canım

Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi

Evet tetanoz yaptılar gebeliğin son 1 ayına kadar olunması lazım dedi banada erken gelmişti sorunca öyle söyledi farketmiyor 4.aydan sonra olunuyor artık dedi
Anladım canım benide yakında ararlar herhalde o zaman ortalama 20.hafta falan diyorlar

10-7 idi benim tansiyonum
Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
10 /7 idi benim tansiyonum. 9 ne ya cok dusuk 9 da olmaz herhalde.buyuk tansiyonun biraz yüksek canim.tansiyon aleti alip takip et gebeler icin olandan.

12/7 normal değil mi büyük mü 9u geçmeyecekmiş eğer öyleyse çok düşük değil mi yaa sürekli halsizlik vs yapar benim genelde düşük çünküde zor oluyor

Banada saglik ocagi 20.haftada tetenoz dedi doktoruna sorucam yanlis hatirlamiyorsam 2 doz dedi emin degilim

12/7 normal değil mi büyük mü 9u geçmeyecekmiş eğer öyleyse çok düşük değil mi yaa sürekli halsizlik vs yapar benim genelde düşük çünküde zor oluyor
Ya sinir oldum bende zaten bencede gayette normal öyle deyince kuşkuya düşürdü beni arkadaşımı aradım onada hep öyle diyormuş cins biraz o boşver dedi Gebeyiz aksini söylüceğine o değere insanı kötü etkiliyor.

Bazılarının üslup sıkıntısı var malesef takılmamak lazım

Benimde 12 çıktı tansiyon gayet normal dedi hemşire seninki abartmış

Saçmalamış oradakiler benim bugün dr kontrolüm vardı tansiyonu ölçtüler 12-7 çıktı dr um çok güzel herşey çok normal dedi. Sakin canımı sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…