2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de 15 inde gidicem perinatologa 19+5 oluyorum o zamana.Erken diye aklıma takıldı aradım sordum ama 18-23 de yapılıyormuş zamanı dedi doktorun asistanı.
Bende asistan randevuyu öyle verince şüpheye düştüm erken herhalde diye ama bencede normaldir yoksa kendi doktorumda yönlendirmezdi erkenden

Ayy o sorun bende de var dipler beyzzlmaya başladı maalesef napcaz bilmdm
ay büyük sıkıntı valla bazı doktorlar izin veriyo benimkide vermeyenlerden çıktı eşimde onu duydu ya yok boyama diyo ama onuda ikna edicem artıkyazın kuzrnimin düğünü var nasıl giderim bu saçla kafayı yicemzaten doktor kadın olsa anlardı insanın halinden

Bende asistan randevuyu öyle verince şüpheye düştüm erken herhalde diye ama bencede normaldir yoksa kendi doktorumda yönlendirmezdi erkenden
Aynen canım ben de 21-22 de gidilmiyor muydu buna dedim ama vardır bir bildikleri heralde o zamanda yönlendirdiklerine göre
Ay Ben çok merak ediyorum detaylı ultrasonu ya çok heyecanlı

Çok geçmiş olsun canım. Ama ben olsam hemen başlarım. Bence sen de başlamasin. Enfeksiyon ilerlemiş kana bulaşmış Allah beterinden korusun. Bi an önce baslamalisin bence.
Iste korktm ya ne bilim basladim sifam olsun artik bisi olmaz insllah

Sizinkidemi kana bulasmisti cok kotu bi sanciydiydi ya bian dusuk yaptim sandim

Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
Kiloya takılma canım kilo bu alınıp verilir ben ilk dogum yaptıktan sonra içeride bir bebek daha unutmasınlar demişti komşum önemli olan bizlerin ve bebişlerin sağlığı

19-24 haftalar arası sanırım.Bende 22.haftaya almak istiyorum biraz daha büyüdüğü ve geliştiği için daha iyi diye okumuştum sayfalarda bazı doktorlar öyle tavsiye etmiş

Iste korktm ya ne bilim basladim sifam olsun artik bisi olmaz insllah
Bisey olmaz Allahın izniyle. Bende kullandım diğer hamileliklerde. Doğumdan sonra da veriyorlar enfeksiyona karşı öyle de kullandım. Enfeksiyon antibiyotikden daha tehlikeli öyle düşün bence. Şifa olsun

Benim de Perşembe var öğlende

Sizinkidemi kana bulasmisti cok kotu bi sanciydiydi ya bian dusuk yaptim sandim
Wbc 12, crp 6 çıkmıştı, ben de düşük sandım, açık miyom ameliyatı sonrası çok ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim agrim olmuştu ama ben böyle sancı hiç yaşamadım. Antibiyotiğin 3.gunu çok hafifledi,ilk iki gün ağrı hafif de olsa devam etti malesef, progestanı kesmiştik, kaslardaki ağrıya iyi gelen özelliği için günde iki kez içtim bir hafta boyunca o da iyi geliyor aklınızda olsun

Canım biz de 21. haftada yapacağız.
Ben hep cuma günleri gidiyorum doktora son randevu. 21+2 olacak kısmetse o zaman.

Kızlar herkese günaydın.

Biraz detay olacak ama Sabah tuvalete gittiğimde makatımdan kan geldiğini gördüm büyük tuvaletim esnasında.
İnternetten baktığımda gebelik dönemimde yaşanan hemoroid kaynaklı olabileceği yazıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Makattan geldiğini teyit ettim onu ayrıla belirteyim.

Eklentiler

• 4660F688-419F-408D-8691-55AF640795CA.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bilgilerinizi yazarsaniniz kızınızı da listeye ekleyelim
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
Bilgilerimi de yazayım; tekirdağ, sat 20.12.2021, tahmini doğum tarihi 24.09.2022 (eşimin doğum günü ile aynı :)), kız bebek, 34 yaş

Çok geçmiş olsun ben olsam içerim çünkü enfeksiyon baya çokki kana karışmış bacağına vurmuş faydası daha fazladır diye düşünürdüm

Normal canım onu zaten anlarsın büyük tuvaletten sonra olur hamilelik hemoroidi diye bişi var şimdi bizdeki kabızlıklar tetikliyor hatta sonrasında ileri boyutsa normal doğumda dışarı çıkar ama zaman içinde girer. Detay verdim ben de ama yaşadığım için. Bir de kremi var doğumda sıkıntı olursa sonrasında doktorun mutlaka yaZar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…