2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Fetal DNA yaptıran ( yaşı 35 altı ve ya üstü çok kişi oldu) ben 40 yaşındayım, o yüzden yaptırdım, negatif sonucunu aldım. Doktora gittiğimde

Şükür negatifi almışsın bana hiç AFP mom testini söylemediler bakalm inşallah benim testte de olumsuz bişey çıkmqz

Kızlar merhaba Bugün itibariyle 16 haftalık gebeyim. En son 13+4 iken kontrole gitmiştik. Henüz cinsiyet öğrenmedik ama tahminlerinizi alabilir miyim

Eklentiler

• FE8C9E1D-9AAA-4D4A-8FEB-6BA4AF6C0E5A.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 92
  • E9E228E1-C7A7-4E44-9BA3-C6B84E0160D0.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 94
Çok teşekkür ederim canım, insan kanın nerden geldiğini anlayana kadar ufak çaplı bir panik yaşamıyor değil.

Biraz araştırdım tam da dediğin gibiymiş bazılarına Demir ilacını değiştirmelerini söylemiş doktorlar, ben de kendi doktoruma sordum bakalım.
Süreç öyle bir süreç ki insan her şeyden endişe ediyor.

Aynen canım ben de 21-22 de gidilmiyor muydu buna dedim ama vardır bir bildikleri heralde o zamanda yönlendirdiklerine göre
Ay Ben çok merak ediyorum detaylı ultrasonu ya çok heyecanlı
Yaa bende öyle her gün görmek istiyorum zaten
19-24 haftalar arası sanırım.Bende 22.haftaya almak istiyorum biraz daha büyüdüğü ve geliştiği için daha iyi diye okumuştum sayfalarda bazı doktorlar öyle tavsiye etmiş
Anladımm bizimde normal aralık içinde olacak zaten o tarihe hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Canım biz de 21. haftada yapacağız.
Ben hep cuma günleri gidiyorum doktora son randevu. 21+2 olacak kısmetse o zaman.
Bizimde 20+5ken olmuş olacak kısmetse bakalım heyecanlıyım

Çok geçmiş olsun canım. Dr danıştın mı uygun bir beslenme vs bir şey önerir belki

Nubu net belli kız gibi geldi bana da canım. Sağlıkla al kucağına
sağol canım inşallah ben de bakıyorum bakıyorum bi çıkıntı göremiyorum kordonuda belli etrafımdakilerin nerdeyse %80 i falan erkek hissediyoruz dedi hele halam kesin erkek ben öyle hissediyorum hatta dün bile erkekbence hala değişebilir diyo benle eşimin içindede daha çok kız vardı sinirim bozuldu artk erkek hissediyorum erkek hissediyorum

Benim doktorum çıkıntı her iki bebekte de olur kızlarda klitorise dönüşür erkeklerde penis olarak büyür dedi. Seninkinde de çıkıntı var ama bele paralel kalmış kız bence

Bisey olmaz Allahın izniyle. Bende kullandım diğer hamileliklerde. Doğumdan sonra da veriyorlar enfeksiyona karşı öyle de kullandım. Enfeksiyon antibiyotikden daha tehlikeli öyle düşün bence. Şifa olsun
Tesekkur ederim canim amin

Çok geçmiş olsun ben olsam içerim çünkü enfeksiyon baya çokki kana karışmış bacağına vurmuş faydası daha fazladır diye düşünürdüm
Aynen baya kotu olmustum simdide afedersiniz ishal olmusum geceden beri vc den cikamaz oldum ya neyin nesi anlamadm baya kotuledm ben iyi hissetmiyorm artik kendimi

Gecmis olsun canim korkulacak birsey deil

Tesesekur ederim bi nebze rahatladim sizede cok gcemis olsun

Çok geçmiş olsun canım. Dr danıştın mı uygun bir beslenme vs bir şey önerir belki
Evet canım hemen mesaj attım ona da. Müsait bir vakitte döner muhakkak.

Bu ara beslenmemden hiç memnun değilim açıkçası, yani evet çok abartmadan yemeye çalışıyorum ama tam olarak sağlıklı beslenme denilemez gibi.
Bir de bu kabızlık hareketsizlikten de oluyor bence, haftasonu başlamıştım yürüyüşe sma haftaiçi işle beraber zor oluyor. Yine de az da olsa site içinde yürümem iyi gelecektir.

En büyük derdimiz bu olsun diyelim

Kızlar merhaba
11. Haftada doktorum erkek demişti şimdi de kızım olduğunu öğrendim bu kez kesin dedi Allahtan emzik dışında bir şey almamıştık bebeğimize babası da kızım diye seviyordu, Allah gönlümüze göre verdi darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Eklentiler

• 8B3C6EAC-F657-4613-A323-E018BB88D615.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 86
Evet canım normal bi durum kabızlıkta oluyor korkma benim bekarlıktan beri olan bişey az kabız olayım hemen kan gelir ama doktorunada söyle ilaç yazar kabızlık için belki bana magnezyum iyi geldi kabızlığımı kesti..

Ya tam olarak gözükecekmiş yüzü elleri ile kapatmasa
Maşallah bir kız daha eklendi tabloya, ben erkek çok fazla zannediyordum ama hemen hemen eşit gibi. Allah’ın hikmeti işte
Magnezyumu ayrı mı veriyor kızlar size?
Ben elenetal 2 bulamadığım İçin renesis max diye bir ilaç kullanmaya başladım içinde var diye mi vermedi acaba bi not edeyim bunu.

Bana ayrı verdi canım magnosıt 365 kullanıyorum kabızlığada iyi gelir demişti öylede oldu şükür.. Bende ayrıca renesis maxıda kullanıyorum canım bi danış sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…