- 21 Ocak 2022
- 18
- 25
- 8
Fetal DNA yaptıran ( yaşı 35 altı ve ya üstü çok kişi oldu) ben 40 yaşındayım, o yüzden yaptırdım, negatif sonucunu aldım. Doktora gittiğimde
Şükür negatifi almışsın bana hiç AFP mom testini söylemediler bakalm inşallah benim testte de olumsuz bişey çıkmqzFetal DNA yaptıran ( yaşı 35 altı ve ya üstü çok kişi oldu) ben 40 yaşındayım, o yüzden yaptırdım, negatif sonucunu aldım. Doktora gittiğimde üçlü - dörtlü testlere gerek var mı dedim, NIPT yapıldığından bir esprisi yok artık, ultrason muayeneleri ile desteklenir bundan sonra, dedi. ( Sadece 17. Haftada yapılan bir kan testi varmış - onu yaptıracağım nasipse) testin adı, AFP Mom değeri
Çok teşekkür ederim canım, insan kanın nerden geldiğini anlayana kadar ufak çaplı bir panik yaşamıyor değil.Normal canım onu zaten anlarsın büyük tuvaletten sonra olur hamilelik hemoroidi diye bişi var şimdi bizdeki kabızlıklar tetikliyor hatta sonrasında ileri boyutsa normal doğumda dışarı çıkar ama zaman içinde girer. Detay verdim ben de ama yaşadığım için. Bir de kremi var doğumda sıkıntı olursa sonrasında doktorun mutlaka yaZar
Yaa bende öyle her gün görmek istiyorum zatenAynen canım ben de 21-22 de gidilmiyor muydu buna dedim ama vardır bir bildikleri heralde o zamanda yönlendirdiklerine göre
Ay Ben çok merak ediyorum detaylı ultrasonu ya çok heyecanlı
Anladımm bizimde normal aralık içinde olacak zaten o tarihe hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız hepimiz inşallah19-24 haftalar arası sanırım.Bende 22.haftaya almak istiyorum biraz daha büyüdüğü ve geliştiği için daha iyi diye okumuştum sayfalarda bazı doktorlar öyle tavsiye etmiş
Bizimde 20+5ken olmuş olacak kısmetse bakalım heyecanlıyımCanım biz de 21. haftada yapacağız.
Ben hep cuma günleri gidiyorum doktora son randevu. 21+2 olacak kısmetse o zaman.
Kız gibi geldi canimKızlar merhabaBugün itibariyle 16 haftalık gebeyim. En son 13+4 iken kontrole gitmiştik. Henüz cinsiyet öğrenmedik ama tahminlerinizi alabilir miyim
Çok geçmiş olsun canım. Dr danıştın mı uygun bir beslenme vs bir şey önerir belkiKızlar herkese günaydın.
Biraz detay olacak ama Sabah tuvalete gittiğimde makatımdan kan geldiğini gördüm büyük tuvaletim esnasında.
İnternetten baktığımda gebelik dönemimde yaşanan hemoroid kaynaklı olabileceği yazıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Makattan geldiğini teyit ettim onu ayrıla belirteyim.
sağol canım inşallah ben de bakıyorum bakıyorum bi çıkıntı göremiyorum kordonuda belliNubu net belli kız gibi geldi bana da canım. Sağlıkla al kucağına
Çok şükür canimbende aynı canım iyi gidito çok şükür
Benim doktorum çıkıntı her iki bebekte de olur kızlarda klitorise dönüşür erkeklerde penis olarak büyür dedi. Seninkinde de çıkıntı var ama bele paralel kalmış kız bencesağol canım inşallah ben de bakıyorum bakıyorum bi çıkıntı göremiyorum kordonuda bellietrafımdakilerin nerdeyse %80 i falan erkek hissediyoruz dedi hele halam kesin erkek ben öyle hissediyorum hatta dün bile erkekbence hala değişebilir diyo benle eşimin içindede daha çok kız vardı sinirim bozuldu artk erkek hissediyorum erkek hissediyorum
Tesekkur ederim canim aminBisey olmaz Allahın izniyle. Bende kullandım diğer hamileliklerde. Doğumdan sonra da veriyorlar enfeksiyona karşı öyle de kullandım. Enfeksiyon antibiyotikden daha tehlikeli öyle düşün bence. Şifa olsun
Aynen baya kotu olmustum simdide afedersiniz ishal olmusum geceden beri vc den cikamaz oldum ya neyin nesi anlamadm baya kotuledm ben iyi hissetmiyorm artik kendimiÇok geçmiş olsun ben olsam içerim çünkü enfeksiyon baya çokki kana karışmış bacağına vurmuş faydası daha fazladır diye düşünürdüm
Gecmis olsun canim korkulacak birsey deilÇok teşekkür ederim canım, insan kanın nerden geldiğini anlayana kadar ufak çaplı bir panik yaşamıyor değil.
Biraz araştırdım tam da dediğin gibiymiş bazılarına Demir ilacını değiştirmelerini söylemiş doktorlar, ben de kendi doktoruma sordum bakalım.
Süreç öyle bir süreç ki insan her şeyden endişe ediyor.
Tesesekur ederim bi nebze rahatladim sizede cok gcemis olsunWbc 12, crp 6 çıkmıştı, ben de düşük sandım, açık miyom ameliyatı sonrası çok ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim agrim olmuştu ama ben böyle sancı hiç yaşamadım. Antibiyotiğin 3.gunu çok hafifledi,ilk iki gün ağrı hafif de olsa devam etti malesef, progestanı kesmiştik, kaslardaki ağrıya iyi gelen özelliği için günde iki kez içtim bir hafta boyunca o da iyi geliyor aklınızda olsun
Evet canım hemen mesaj attım ona da. Müsait bir vakitte döner muhakkak.Çok geçmiş olsun canım. Dr danıştın mı uygun bir beslenme vs bir şey önerir belki
Evet canım normal bi durum kabızlıkta oluyor korkma benim bekarlıktan beri olan bişey az kabız olayım hemen kan gelir ama doktorunada söyle ilaç yazar kabızlık için belki bana magnezyum iyi geldi kabızlığımı kesti..Kızlar herkese günaydın.
Biraz detay olacak ama Sabah tuvalete gittiğimde makatımdan kan geldiğini gördüm büyük tuvaletim esnasında.
İnternetten baktığımda gebelik dönemimde yaşanan hemoroid kaynaklı olabileceği yazıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Makattan geldiğini teyit ettim onu ayrıla belirteyim.
KızçeKızlar merhabaBugün itibariyle 16 haftalık gebeyim. En son 13+4 iken kontrole gitmiştik. Henüz cinsiyet öğrenmedik ama tahminlerinizi alabilir miyim
Ya tam olarak gözükecekmiş yüzü elleri ile kapatmasaKızlar merhaba
11. Haftada doktorum erkek demişti şimdi de kızım olduğunu öğrendim bu kez kesin dediAllahtan emzik dışında bir şey almamıştık bebeğimize babası da kızım diye seviyordu, Allah gönlümüze göre verdi darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Magnezyumu ayrı mı veriyor kızlar size?Evet canım normal bi durum kabızlıkta oluyor korkma benim bekarlıktan beri olan bişey az kabız olayım hemen kan gelir ama doktorunada söyle ilaç yazar kabızlık için belki bana magnezyum iyi geldi kabızlığımı kesti..
Bana ayrı verdi canım magnosıt 365 kullanıyorum kabızlığada iyi gelir demişti öylede oldu şükür.. Bende ayrıca renesis maxıda kullanıyorum canım bi danış sendeYa tam olarak gözükecekmiş yüzü elleri ile kapatmasa
Maşallah bir kız daha eklendi tabloya, ben erkek çok fazla zannediyordum ama hemen hemen eşit gibi. Allah’ın hikmeti işte
Magnezyumu ayrı mı veriyor kızlar size?
Ben elenetal 2 bulamadığım İçin renesis max diye bir ilaç kullanmaya başladım içinde var diye mi vermedi acaba bi not edeyim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?