2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İçinde probiyotik bulunan vitaminler çok iyi geliyor. Benim kullandığım folik asitin içinde probiyotik var hiç böyle rahatsızlıklarım olmadı başından beri doktoruna kullanmıyorsan bu tarz takviye yazdırabilirsin canım.

Benim doktorum çıkıntı her iki bebekte de olur kızlarda klitorise dönüşür erkeklerde penis olarak büyür dedi. Seninkinde de çıkıntı var ama bele paralel kalmış kız bence
aynen bele parelelse kız daha açılıysa erkek diye biliyorum bende bizimkide gayet belli etmiş değişmez gibi geldi bana da

Beni de ekleye bilir misiniz maviss_34 sat 13 Aralık ikinci çocuk İstanbul biraz geç kaldım ama olsun :) cinsiyet doktor erkek gibi kordonda ola bilir ama dedi hayırlısı

Beni de ekleye bilir misiniz maviss_34 sat 13 Aralık ikinci çocuk İstanbul biraz geç kaldım ama olsun :) cinsiyet doktor erkek gibi kordonda ola bilir ama dedi hayırlısı
Ekledim güzel anne hoşgeldin sağlıcakla kucagina al minigini ilk çocuğun kız mı erkek mi kaç yasinda

Öyle tabii benim 3. Çocuk olduğundan mütevellit her konuda bi fikrim var yaşanmışlık çok naparsın

Maviş Doktor bana bugün %90 kız dedi ya

Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Bence gayet normal.tansiyonun neden öyle demiş anlamadım benim ki 10/7doktor hep düşük diyor

Kızlar sağlık ocağından çıktım şimdi çok moralim bozuldu tansiyonumu ölçtü 12 7 gebeliğe göre yüksek 9 u geçmemesi lazım dedi tuzlu hiç yeme dedi
Bugün kontrolde tansiyonum ölçüldükten sonra aklıma geldin sordum 12/7 normal bir değer ama gebelik öncesi genel değere göre yorumlanır diye söyledi. Yani gebelik öncesi düşük tansiyonu var ise takip ederiz dedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…