2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim düşündüğün için canım Doktorda başka bi açıdan bakmış mantıklı geldi banada ama şükürki gebelik önceside bu değerdeydi tansiyonum o zaman sıkıntım yok demektir

Teşekkür ederiiiim ilk çocuğum erkek 6 yaşında bende 26 yaşındayım 2. Çok istiyordum kız olsun nasip bakalım
Ahh Bizim kervandasin benimde üç bucuk yaşında bir oğlum var ikinci de erkekmis hakkımız da en hayırlısı olsun maşallah erken evlendiniz sanırım yaşınız çok genç

Fark etmez canim ama tok olsan daha iyi olur hareket etmesi bakımından
teşekkür ederiim ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?

Bu cinsiyeti değişenlerden sonra korktum banada 14+2 de kız dedi,bende bı kaç parça aldım inşallah değişmez

teşekkür ederiim ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Hangi devlet hastanesinde yaptiracaksiniz detayliyi ? Bende devlete bakıyorum ama randevu bulamadim

Erken Olmaz canım yirmiye dayanmış oluyor zaten çoğunlukta 20+ larda gidiliyor bulabilmişsn ne mutlu zor bulunuyor randevu

Bende bugün takip ett aynı bölümü bana hiç göstermedi anlamadım başında bekledim
dediğim gibi randevular çok zor buluyor ümraniye eğitim araştırma hastanesinde perinatoloji bölümü de yapıyormuş ama onun için öncelikle ordaki kadın doğum doktoruna muayene olup perinataloji bölümü için kayıt açtırman gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…