Bugün kontrolde tansiyonum ölçüldükten sonra aklıma geldin sordum 12/7 normal bir değer ama gebelik öncesi genel değere göre yorumlanır diye söyledi. Yani gebelik öncesi düşük tansiyonu var ise takip ederiz dedi cnm
Çok teşekkür ederim düşündüğün için canım Doktorda başka bi açıdan bakmış mantıklı geldi banada ama şükürki gebelik önceside bu değerdeydi tansiyonum o zaman sıkıntım yok demektir
Ahh Bizim kervandasin benimde üç bucuk yaşında bir oğlum var ikinci de erkekmis hakkımız da en hayırlısı olsun maşallah erken evlendiniz sanırım yaşınız çok genç
teşekkür ederiim ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
teşekkür ederiim ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
dediğim gibi randevular çok zor buluyor ümraniye eğitim araştırma hastanesinde perinatoloji bölümü de yapıyormuş ama onun için öncelikle ordaki kadın doğum doktoruna muayene olup perinataloji bölümü için kayıt açtırman gerekiyormuş