2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın anneler, şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba? İdeal kilo alma aralığı nedir 1.trimesterda ve 2.trimesterda? Benim 16. Haftaya girdim 4 kilo almışım fazla dediler
merhaba Canım bu durum doktora göre farklı yorumlanıyor sanırım. Ben 15+0 da gittim en son ve 4 kilo almıştım toplamda ve çok iyi dedi doktorum gerçi şu an 17+5 oldum ve toplam kilo artışım 5,5 oldu başlangıçta zayıf olduğun için şanslısın demişti belki ondndır

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak kısmet olsun. Ben de nipty test yaptırdım sonucum bugün geldi ve temiz çok şükür. Testi yaptırma nedenim tamamen kişisel endişeler ve yaş faktörüydü. Eğer imkanın varsa yaptırmanı öneririm ama doktoruna danışarak tabii. Sadece kan veriyorsun ve iki hafta sonra çıkıyor sonuç.

Su gibi akıntı bende de oluyor son kontrolde benim de doktorum suyuyla ilgili problem yok dedi, kızlar bu arada yatarken solunuza mı yatıyorsunuz yoksa dikkat etmiyo musunuz
Sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha rahat oluyormuş aorta baskı olmadığı için diye okudum biyerde genelde sola doğru yatmaya calışıyorum ama ben yatarken dörtdöndüğüm için aynı pozisyonda uzun süre pek kalamıyorum

Kızlar ne taraf yatmalıyım konusu İçin bu videoyu izleyebilirsiniz. Ben yüzüstü uyurken buluyorum şahsen bazen kendimi:)

Haftaya randevusu olan varmı kızlar benim pazartesi çok heyecanlıyım zaman geçmiyor 1 ay olacak görmedim bebeğimi
Benimde yarın randevum 1 ay sonra göreceğim bebişimi çok merak ediyorum gelişimi sağlığı nasıl içim içime sığmıyor cinsiyetide gösterirse öğrenirim çok heyecanlı

Benimde 1 ay olacak buyyklerwde söyledim insallah iyidir yerindedir bebeklerimiz
İnşallah canım ya insan bi yandan tedirginde oluyor görene kadar bi yandanda nasıllar büyüdülermi diye düşününcede dünyalar benim oluyor çok özlüyorum günde kaç defa videosunu açıp izliyorum sayamam

Ahh Bizim kervandasin benimde üç bucuk yaşında bir oğlum var ikinci de erkekmis hakkımız da en hayırlısı olsun maşallah erken evlendiniz sanırım yaşınız çok genç
Yaa senin bebişin cinsiyet belli oldu mu kaçırmışım ben sağlıkla doğup hayırlı evlat olsunlar da hiç farketmez canım bende yarın ögrenicem insaallah çok heycanlıyım

Benimde yarın randevum 1 ay sonra göreceğim bebişimi çok merak ediyorum gelişimi sağlığı nasıl içim içime sığmıyor cinsiyetide gösterirse öğrenirim çok heyecanlı
İnşallah çok iyidir canım, aa sendemi öğrenememiştin daha cinsiyetini yarına öğrenirsin o zaman gerçekten çok heyecanlı çifte mutluluk

Kızlar ne taraf yatmalıyım konusu İçin bu videoyu izleyebilirsiniz. Ben yüzüstü uyurken buluyorum şahsen bazen kendimi:)
Kızz yüzüstü nasıl yatıyorsun ya ben artık yatamıyorum karnım çok olmasada rahatsızlık veriyor şimdiden öyle yatmayı özledim ama şükürki genelde soluma yatarım

Arkadaşım yeni doğum yaptı ve hamilelikte hemoroid ile ugrasti hamilelikte önce öyle bu sıkıntısı yokmuş
Olabiliyor malesef

Geçmiş olsun, eğer kabizlik sonrası olduysa çatlak da oluşmuş olabilir. Çatlak ise bir hafta içinde düzelme gösterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…