2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bencede birde hepsini tek takviyeden almaktansa ayrı ayrı daha iyi olduğunu düşünüyorum. Folik asitin içinde bende baya takviye var kullandığım her şeyden birde ekstra probiyotik var bağırsaklarım için herhalde o yüzden doğuma kadar . 16+2yim bugün tam canım

aynen galiba ben biraz pippirikli anne olucam her detay üzerine düşünüyorum mübarek
Ben dediğim gibi daha önce de kullandığım için sıkıntı duymadım canım ama zaten verdiği takviyenin içinde folik asit var. En önemli kullanımı 4. 5. Hafta demişti doktor o zaman bebek çok ihtiyaç duyuyormuş diyelim bu spina bfida hastalığı için (umarım doğru yazmışımdır) ama sonrası için bilemiyorum her şekilde doğuma kadar kullanıyoruz yani

Testi yaptırdım canım sonuç bekliyorum bende . Kaç günde çıktı senin sonucun birde mail yoluyla mi sonucunu aldın ?

Kız gibi geldi.kız kendini cabuk belli edermis ilk haftalarda karin sisermis dedi teyzeler banabenimde öyle oldu
Benim hep minik bir göbüşüm vardı 56dan 53e düştüm hamileliğin başında şimdi ise 55im ama gerçekten göbeğim baya çıktı Beni gören teyzelerde karnın sivri duruyor erkek gibi diyorlar ama heyecanlı bekleyiş salı günü bitecek inşallah

Birde kizlar mide bulantınız ne durumda ? Benim 8. Haftaya kadar hiç yoktu ama 8 den sonra başladı ve hala devam ediyor doktor hamilelikten değildir midende başka gastrit veya reflü vardır dedi ama hamilelikten önce hiç böyle bir şikayetim yoktu

bencede daha iyi hepsini ayeı ayrı almak zallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

iyi olsunda bebişlerimiz inşallah

bu teyzeler anlıyor bazenbeni gören iki yaşlıda karnın genişlemil kız kesin dediydi ama bana hep erkekmiş gibi geliyodu ama kızı çoknistiyodum içten içten galiba erkeğe alıştırmışım kendimi kız olduğunu duyuncada 3 gündür içim kıpır kıpır

Maviss benide ekler misin sana zahmet Nevşehir, ilk çocuk, 28, Sat 14 aralık 2021, tahmini doğum tarihi 20 eylül 2022, cinsiyetini henüz bilmiyoruz öğrenince onuda yazarım
Ekledim canım hoşgeldin sağlıkla gelsin bebişin

Sağlıkla gelsin minik kızın kim seni erkek diye bu kadar inandırmışsa iyi olmuş bak kızın olacağını duyunca mutluluğun artmış

Benim hep cenemde sivilce cikti bir arkadasiminda ikiz kizi oldu hep cenesinde sivilce vardi.benim hep aksam midem bulaniyordu erkek mi acaba dedim kız mis.kızlar sabah bulantisi yapar demişlerdi o da dogru cikmadi

Sağlıkla gelsin minik kızın kim seni erkek diye bu kadar inandırmışsa iyi olmuş bak kızın olacağını duyunca mutluluğun artmış
aynençevremde o kadar çok diyen olduki ya sanki pipisini gördüler bu gruptata 2 3 kişi yorum yapmıştı cinsiyet için hepside erkek demişti sanırım

Kulak uğuldaması yaşayan varmı aranızda ben yorulduğum nefes nefese kaldığım zamanlarda kulak uğuldaması yaşıyorum nefes alışımı duyuyorum kulaklarımdan sıklaşmaya başladı yorulduğumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…