2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Kızlar ne taraf yatmalıyım konusu İçin bu videoyu izleyebilirsiniz. Ben yüzüstü uyurken buluyorum şahsen bazen kendimi:)
Gebelik yastigi aldim inanilmaz rahat tavsiye ederim bende hep sola yatmaktan kolum uyusmustu sagol sayende artk sağa da yatabilirim

ben dün doktora gittiğimde doktor 4 hafta daha folik asiti iç dedi ve d vitamini kullanıyorum 4 hafta sonra folik asiti bıraktırıp başka vericem dedi normalde 12. hagtaya kadar kullanılıyo diye biliyodum sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?bu arada ben 14+2 dim dün

Ayy gerçekten bir sürü kıyafet almak istiyorum ama emin değilim alamıyorum bir yandan zaman geçtikçe zamlarda geliyor ve bir sonraki kontrolüm nisanın sonunda nasıl beklicem acaba banada kız gibi dedi doktor ve bacak arası boş şuan görüyorum kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsunda ama kıyafet alabileyim yavaştan

Merhaba 13+0 olana kadar folik asit içtim, sonrasında ise multivitamine geçtim onun içeriğinde de 400 mcg folik asit bulunuyor.

Yaa senin bebişin cinsiyet belli oldu mu kaçırmışım ben sağlıkla doğup hayırlı evlat olsunlar da hiç farketmez canım bende yarın ögrenicem insaallah çok heycanlıyım
Belli oldu canim ama değişkenleri gördükçe acaba değişir mi diyorum hala kız gibi geliyor bana ya güzel haberlerle gel canım
Amin inşallah belki dönerler ya bir umuttur yaşamak evet birazcık erken evlendik
Hahahah aynı bende öyle diyorum hep hayırlısı canım

Ya gerçekten sorma bende bisey almayacaktim ama lc waikiki de indirim vardı uyguna geliyordu dayanamadım aldım. Hersey sürekli pahalaniyor, ortak giyecek bisey de yok pek ya cicili bicili ya da tam erkek kıyafeti. Keşke daha fazla ortak şeyler yapsalarr
Sen hiç bisey almadiysan zibin vs. Alabilirsin zaten çok fazla kullanılıyor veya başka battaniye örtü vs. De olabilir ben ilk onlardan almistim

Benimde 11. Haftanın sonunda bırak demişlerdi hem acildeki doktor hem de kadın dogumcum. Vücutta ne kadar kalıyor bilmiyorum ama onun öncesinde 1 sene içtim aralikli olarak. Son zamanlarda her gün hamilelikten önce.
Sonra bana reGenesis diye takviye verdi omega folik asit vs. Hepsi var içinde

Evet ümraniye egitim araştırma da da var. Ama önce kadın doğuma gidip onun perinatolojiden randevu açması gerekiyor öyle alınıyor. Yani önce kadın doğuma gidilecek o sağlayacak perinatolojiden randevu almanizi.
Ya ben bulamadım ümraniye devlet hastanesinde eminmisin var olduğuna

Teşekkür ederim normal randevu alıym ben o zaman

Herkese selam bugün minnak bebişimi gördüm.Çok şükür doktor el kol bacak kafa karın çevresi hepsini detaylıca inceledi üçlü tarama testi için gayet iyiymiş bebişim. Lan verdim sonuç için tekrar gideceğim.cinsiyet konusunda bacak arasını pek açmadı sırtı dönüktü ama kıza benzetttim dedi.sonuç almaya gittiğimde tekrar bakacakmış.inşallah gittiğimizde daha da netleşir. Forumda en çok erkek bebiş önde olunca kız değildir erkek ayı diye düşünmüştüm eylül ayını ama her geçen gün kız sayısıda artıyor . Hayırlısı ve sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı.

Bana doğuma kadar devam dedi ama içinde birsürü vitamin ve probiyotik var. Birde ben her vitamini ayrı kullanıyorum doktorum öyle verdi. Omega 3,D3,demir ilacı,kalsiyum magnezyum ve folik asit toplam 6 tane takviye poşetle geziyorum biryere giderken bir torba ilaç

han 3 4 haftalık hamileyken başladım folik asite içeriğindede 400 mg folat b12 b6 bide iyot var bi bildiği vardır doktorun herhalde

oh oh maşallah sen kaç hftalıktın bana daha kalsiyum magnezyumun adını bile anmadıben hamile kalmadna önce demir tedavisi göemüştüm baya yükselmişti belki o yüzden vermemiştir. folik asitin hapındasa ekstra b6 b12 iyot var bi bildiği vardır doktorun demekki seninki doğuma kadar dediğine göre

Bencede birde hepsini tek takviyeden almaktansa ayrı ayrı daha iyi olduğunu düşünüyorum. Folik asitin içinde bende baya takviye var kullandığım her şeyden birde ekstra probiyotik var bağırsaklarım için herhalde o yüzden doğuma kadar . 16+2yim bugün tam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…