Gebelik yastigi aldim inanilmaz rahat tavsiye ederim bende hep sola yatmaktan kolum uyusmustu sagol sayende artk sağa da yatabilirim
Kızlar ne taraf yatmalıyım konusu İçin bu videoyu izleyebilirsiniz. Ben yüzüstü uyurken buluyorum şahsen bazen kendimi:)
Evet canım en son 12 haftalıkken gitmiştim emin olamamıştı doktor bakalimİnşallah çok iyidir canım, aa sendemi öğrenememiştin daha cinsiyetini yarına öğrenirsin o zaman gerçekten çok heyecanlı çifte mutluluk
Ayy gerçekten bir sürü kıyafet almak istiyorum ama emin değilim alamıyorum bir yandan zaman geçtikçe zamlarda geliyor ve bir sonraki kontrolüm nisanın sonunda nasıl beklicem acabaMerhaba canım bana 12+3te kiza benziyor bence kız dedi bende görmüştüm bacak arası boştu. Sonra 13+0da erkek gibi dedi 13+4te yine baktı ama çok kısa erkek kesin dedi. Bende napcagimi şaşırdım yine dönermi diyorum @maco44 dönmüş 13. Haftada erkek diyip. Neye inanıcaz biz artık evde hem erkek hem kız kıyafeti var
Merhaba 13+0 olana kadar folik asit içtim, sonrasında ise multivitamine geçtim onun içeriğinde de 400 mcg folik asit bulunuyor.ben dün doktora gittiğimde doktor 4 hafta daha folik asiti iç dedi ve d vitamini kullanıyorum 4 hafta sonra folik asiti bıraktırıp başka vericem dedi normalde 12. hagtaya kadar kullanılıyo diye biliyodum sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?bu arada ben 14+2 dim dün
Belli oldu canim ama değişkenleri gördükçe acaba değişir mi diyorum hala kız gibi geliyor bana yaYaa senin bebişin cinsiyet belli oldu mu kaçırmışım bensağlıkla doğup hayırlı evlat olsunlar da hiç farketmez canım bende yarın ögrenicem insaallah çok heycanlıyım
Hahahah aynı bende öyle diyorum hep hayırlısı canımAmin inşallah belki dönerler ya bir umuttur yaşamakevet birazcık erken evlendik
Ya gerçekten sorma bende bisey almayacaktim ama lc waikiki de indirim vardı uyguna geliyordu dayanamadım aldım. Hersey sürekli pahalaniyor, ortak giyecek bisey de yok pek ya cicili bicili ya da tam erkek kıyafeti. Keşke daha fazla ortak şeyler yapsalarrAyy gerçekten bir sürü kıyafet almak istiyorum ama emin değilim alamıyorum bir yandan zaman geçtikçe zamlarda geliyor ve bir sonraki kontrolüm nisanın sonunda nasıl beklicem acababanada kız gibi dedi doktor ve bacak arası boş şuan görüyorum kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsunda ama kıyafet alabileyim yavaştan
Benimde 11. Haftanın sonunda bırak demişlerdi hem acildeki doktor hem de kadın dogumcum. Vücutta ne kadar kalıyor bilmiyorum ama onun öncesinde 1 sene içtim aralikli olarak. Son zamanlarda her gün hamilelikten önce.ben dün doktora gittiğimde doktor 4 hafta daha folik asiti iç dedi ve d vitamini kullanıyorum 4 hafta sonra folik asiti bıraktırıp başka vericem dedi normalde 12. hagtaya kadar kullanılıyo diye biliyodum sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?bu arada ben 14+2 dim dün
Ya ben bulamadım ümraniye devlet hastanesinde eminmisin var olduğunaanladım ümraniye devlet hastanesinde var o bölüm bilginiz olsun
Ya ben bulamadım ümraniye devlet hastanesinde eminmisin var olduğuna
Teşekkür ederim normal randevu alıym ben o zamanEvet ümraniye egitim araştırma da da var. Ama önce kadın doğuma gidip onun perinatolojiden randevu açması gerekiyor öyle alınıyor. Yani önce kadın doğuma gidilecek o sağlayacak perinatolojiden randevu almanizi.
Evet benim öyle olmuştu 2. Gebelik de. Sana randevu acayim demişti açmıştı. Bende ya gece 12 den sorma ya da akşam 4 dem sonra almıştım randevumu.Teşekkür ederim normal randevu alıym ben o zaman
Bana doğuma kadar devam dedi ama içinde birsürü vitamin ve probiyotik var. Birde ben her vitamini ayrı kullanıyorum doktorum öyle verdi. Omega 3,D3,demir ilacı,kalsiyum magnezyum ve folik asit toplam 6 tane takviye poşetle geziyorum biryere giderken bir torba ilaçben dün doktora gittiğimde doktor 4 hafta daha folik asiti iç dedi ve d vitamini kullanıyorum 4 hafta sonra folik asiti bıraktırıp başka vericem dedi normalde 12. hagtaya kadar kullanılıyo diye biliyodum sizin doktorlarınız bu konuda ne dedi?bu arada ben 14+2 dim dün
Hayırlısı olsun hakkında canımEvet canım en son 12 haftalıkken gitmiştim emin olamamıştı doktor bakalim
han 3 4 haftalık hamileyken başladım folik asite içeriğindede 400 mg folat b12 b6 bide iyot var bi bildiği vardır doktorun herhaldeBenimde 11. Haftanın sonunda bırak demişlerdi hem acildeki doktor hem de kadın dogumcum. Vücutta ne kadar kalıyor bilmiyorum ama onun öncesinde 1 sene içtim aralikli olarak. Son zamanlarda her gün hamilelikten önce.
Sonra bana reGenesis diye takviye verdi omega folik asit vs. Hepsi var içinde
oh oh maşallahBana doğuma kadar devam dedi ama içinde birsürü vitamin ve probiyotik var. Birde ben her vitamini ayrı kullanıyorum doktorum öyle verdi. Omega 3,D3,demir ilacı,kalsiyum magnezyum ve folik asit toplam 6 tane takviye poşetle geziyorum biryere giderken bir torba ilaç
Doktorlarında farklı görüşleri olabiliyor canımhan 3 4 haftalık hamileyken başladım folik asite içeriğindede 400 mg folat b12 b6 bide iyot var bi bildiği vardır doktorun herhalde
aynen galiba ben biraz pippirikli anne olucam her detay üzerine düşünüyorum mübarekDoktorlarında farklı görüşleri olabiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?