2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
13 haftalık dı erkek dedi 15 haftalık hamileyim kız dedi

Aaaaya benimkide dönermi yine acaba artık inanmıyorum
Yaaa kuzum ahaha bende korkuyorum yine değişecek diye daha bugün kıyafet aldim
Bana da 12+3te kız gibi dedi 13+0da erkeğe benziyor dedi 13+4te kesin erkek dedi ama inan o son diyisinde ben hiç bisey bile görmedim doğru düzgün çok.kisaydi kontrol

Yaa merhaba canım doktor banada yüzde 90 kız dedi sonraki kontrolde kesin söylerim dedi senin kaçıncı haftalarda belli oldu bunlar
Merhaba canım bana 12+3te kiza benziyor bence kız dedi bende görmüştüm bacak arası boştu. Sonra 13+0da erkek gibi dedi 13+4te yine baktı ama çok kısa erkek kesin dedi. Bende napcagimi şaşırdım yine dönermi diyorum M maco44 dönmüş 13. Haftada erkek diyip. Neye inanıcaz biz artık evde hem erkek hem kız kıyafeti var

Anladım ben Zeynep Kamil için her gün deniyim bakalım zaten daha zamanım da var . olmadı özele gidicez mecbur ama detaylı ultrason yapan perinatologlarda pahalı

Kızlar merhaba hepinize kolaylıklarla sağlıklı gebelik diliyorumBir şey danışmak istiyorum yürüdükçe böyle su gibi gelen akıntım oluyo bikaç damla idrar kaçırma gibi ama idrar değil sadece su. Bu normal bi durum mu yaşayanlarınız varmı

Ben hamileliğin en başından beri su gibi akıntım var doktor hem rahim genişledikçe hem de salgılanan hormonlar gereği normal dedi yani en son kontrolde suyunda bir sıkıntı yoktu çok şükür

Su gibi akıntı bende de oluyor son kontrolde benim de doktorum suyuyla ilgili problem yok dedi, kızlar bu arada yatarken solunuza mı yatıyorsunuz yoksa dikkat etmiyo musunuz

kizlar su gibi akıntı ne olursa olsun kontrol ettirilmesi gereken bir şey, allah korusun bebeğin suyundan kaçıyor olabilir ve bebek susuz kalabilir. cogu zaman baska bir sebep olup zararsız olsa da her koşulda kontrol ettirmek lazım. ben daha dun bu şikayetten dolayı acil cagirildim, ve doktor bunun çok onemli oldugunu söyledi. bizim de normal akıntı ya da idrar oldugunu farketti doktor ama yine de boyle zamanlarda acil kontrol gerektiğini söyledi. bu tarz akıntı yasayanlar her kontrolde doktordan suyu da kontrol etmesini istesin bence. ve eğer bir anda çok akıntı olursa da hemen muayeneye gidin kontrol tarihinizi beklemeden.

Su gibi akıntı bende de oluyor son kontrolde benim de doktorum suyuyla ilgili problem yok dedi, kızlar bu arada yatarken solunuza mı yatıyorsunuz yoksa dikkat etmiyo musunuz
Ben genellikle sağa yatıyorum ama sonradan sola dönük uyanıyorum. Bununla ilgilide bi doktordan bunun önemli olmadığını vücudun zaten hamileliğin gerektirdiği pozisyona göre ayarlama yapacağını duymuştum

Cevabın için teşekkürler haftaya kontrolüm olacak o zaman doktoruma bu durumu bilfireceğim daha yeni başıma geldiği için biraz tedirgin oldum sadece

Reactions: RAU
Yüzüstü hariç her türlü yatıyorum ben ya ama sanki sola yatınca mide yanmam hafifliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…