2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah değişmez daha

Merhaba uzun bir aradan sonra gelebildim.
Bugün cinsiyeti öğrendik. Kızımla birlikte gittik ve ablasına el salladı . İki kız anası olacağım kısmetse ..

Eklentiler

• 61167DB9-4235-4F3C-BFE3-53FD6EBAE345.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 106
  • D69A4038-A47A-47E9-A665-EB6732E840CE.webp
    16 KB · Görüntüleme: 109
Merhaba uzun bir aradan sonra gelebildim.
Bugün cinsiyeti öğrendik. Kızımla birlikte gittik ve ablasına el salladı . İki kız anası olacağım kısmetse ..
Yaa maşallah böylesini ilk defa gördüm hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına

Yaa maşallah böylesini ilk defa gördüm hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına
Amin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu

Amin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu
Yaaa kızlar genel de kız kardeş ister olsun çok şanslı büyüyünce anlayacak kız kardeş gibisi yok

Kızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.

Kızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Kesinlikle yeşil elma canım bana çok iyi geliyor bir de bol su icmen lazım her bakımdan iyi geliyor su da

Nifty testi yaptıran arkadaşlar sonuç nasıl geliyor? Yani ikili testteki gibi değerler mi yazıyor yoksa risk vardır yada yoktur diye mi yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…