2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen hep korkarak yasiyorum hep negatif dusuncelerim var basedemiyorum bunlarla

Damar atması gibi bişiler oluyor bazen pıt pıt tarif etmek zor bazende sanki bişey geçip gidiyor içimden sanırım böyle hissediyorım.senin nasıl oluyor acaba
Benimde benzer şekilde oluyor bazen anlık bi kıvılcım gibi oluyo geçiyor, çok değişik bir de olduğu tarafı az çok bazen hissediyorum genelde sağ tarafta benim oğluş

Ben bugün sorucam yuruyus diyet bir sey yapmak lazim boyle olmayacak yoksa vincle tasinicam hastaneye 6 aylik gibi oldum
Biz eşimle her akşam 30-40 dk yürüyoruz, gün içinde de iş yerinde genelde hareket halinde oluyorum. Haftada 1 gün de 1 saat hamile yogası yapıyorum şimdilik ama artıracağım bunları, cidden çok iyi geliyor tavsiye ederim doktorunuz izin verirse

Korkma canım benim komşumda 21 haflalık hamile daha bu hafta öğrendi cinsiyetini kızmış onunda göstermemiş bayadır

Peki bunlari yaparken kilo verdiniz mi kilonuz sabit mi kaldi aldıniz mı bana 25 dk dedi doktirum yürüyüş icin

A
Alttan muayenede çok net gozukmustu benim.ustten muayene oldum bebek buyuyor ama göruntuler cok net degi.detayli ultrasonda belli oluyormuş.21.haftada detaylıda görürsün az kalmiş

Kızlar merhaba, yardıma ihtiyacım var. 17 haftalığım ve doktorumu değiştirmek istiyorum. İstanbul anadolu yakasında özel veya devlet fark etmez, hastane ve doktor tavsiyesi alabilir miyim? Bu arada detaylı ultrason için yine İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz perinatolog var mı?

Kızlar 16 veya 16+1 16+2 haftalik yada 15+5 15+6lik gebeler var mi 156 gr bebis bana kilosu çokfazla gibi geldi boyuda 14 cm uzun mu ne sizin nasıl?

A

Alttan muayenede çok net gozukmustu benim.ustten muayene oldum bebek buyuyor ama göruntuler cok net degi.detayli ultrasonda belli oluyormuş.21.haftada detaylıda görürsün az kalmiş
Zaten tek umudum detaylı yoksa doğumda sürpriz olacak galiba

Canım sağlıklı olsun da elbette gösterecek bir gün
Sağlıklıdır inşallah ama biras inat olabilir benden söylemesi
Kızlar 16 veya 16+1 16+2 haftalik yada 15+5 15+6lik gebeler var mi 156 gr bebis bana kilosu çokfazla gibi geldi boyuda 14 cm uzun mu ne sizin nasıl?
Ben 16+2 yim 196 gr dedi ve kilosu boyu gayet güzel dedi boyunu unuttum ama kaç olduğunu

Ben bugün 16+2yim. Cuma günüydü doktorum 130gr 13cm demişti bana boyu uzun olacak herhalde dedi birde ama eşimde bende uzunuz genetik bu durumlar bence

Peki bunlari yaparken kilo verdiniz mi kilonuz sabit mi kaldi aldıniz mı bana 25 dk dedi doktirum yürüyüş icin
Ben bunları kilo verme amaçlı yapmıyorum, daha rahat bir hamilelik geçirmek ve doğumda rahat etmek için bebeğime kan akışı en iyi şekilde ulaşsın diye yapıyorum. 18 haftalık hamileyim toplam 2,5 kg aldım şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…