2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım anneler yardımınıza ihtiyacım var Bilgehan, egemen, uygar isimlerinden hangisi daha güzel sizce kafamız çok karışık

Kızlar selam. 20. Haftaya geldim hala pek hareketleri hissetmiyorum. Hissediyorum da anlamiyorum mu nedirr
Hissedip anlamıyor da olabilirsin gaz gibi geliyor olabilir. İlk gebelikte öyle oluyor.

Detaylı ultrason yaptırdın mı peki ? Kimi seçtin İzmir’de ?

Canım anneler yardımınıza ihtiyacım var Bilgehan, egemen, uygar isimlerinden hangisi daha güzel sizce kafamız çok karışık
Egemen , söylenişi güzel ama soyadınızda da E sesi varsa çok boğar.
Uygar da güzel.
Bilgehan çok kopuk tınısı , söylerken han sesi için bir çaba daha gerekiyor.
Böyle , seslenin isimleri eşinizle birbirinize daha kolay olur seçmesi.
Öz Türkçe isimler olması çok güzel ayrıca

Soyadımızda e harfi yok bende egemen e daha yakın gibiyim teşekkür ederim :)

Kızlar 16+0 da bebeğimin kız olduğunu öğrendim ilk başta bacak arasını açmadı doktorum yandan kıza benziyor ama kesin demem için bacak arasını görmem lazım dedi 10 dk yürü tekrar bakalım dedi öyle baktık sonra evet bebeğin kız dedi gerçekten mi dedim inanamadım evet kız bebek dedi yine tekrar.Bu akşam oğluma kendi aramızda balon patlatıcaz çok hevesli ama böyle cinsiyet değişenler okudukça 2 gündür acaba mı ki diyorum ya yanılma olursa diye korkmuyor değilim aslında doktoruma güveniyorum cihazları iyi özel muayene ama yinede içime kurt düştü okuduklarımdan sonra haftasıda çok erken değil inşaallah yanılma olmaz

Kızlar ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu şimdi ssvd düşünüyorum varmı ssvd yapan tanıdıklarınız yada yapmayı düşünen
Ben düşünüyorum insaallah daha doktoruma söylemedim ama benim plasenta öndeydi ilk hamileliğimde bunda da aynı olma ihtimali var eğer olmazsa ssvd adayıyım insaalalh

Selam herkese , doktor bana bu ilaçları verdi. Aranızda özellikle vitaminlerden kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da ne kullanıyorsunuz?

Eklentiler

• F58907CA-EF28-4001-9E87-B2B31FA95674.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 86
Ben düşünüyorum insaallah daha doktoruma söylemedim ama benim plasenta öndeydi ilk hamileliğimde bunda da aynı olma ihtimali var eğer olmazsa ssvd adayıyım insaalalh
Bende öyleyim doktora söyledim yaparız dedi inşallah olur çok hevesliyim sezeryan çok zordu iki çocukla şimdi Daha zor olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…