2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çıkınca bizleri de haberdar et inşallah hiç biseye gerek kalmadan verir güzel haberi

Canım iyiyim ytmaya devam ignelere devam bayramdan sonraya kdr yatak istirahatine devam bebegi şükürler olsun hissedince insan umut doluyor insallah hepimiz bu dönemi atlatiriz
İnşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çoğunluğu muzun randevusu bayram sonrasında sanırsam

Aboo baya çıkmış minnoş yesinlerbnmkide genelde solda vuruyor göbek deliğimm dışarı cıktı bnm ordan anlıyorım yukarı cıktıgını seninde dısarı cıktımı

Eklentiler

• IMG_20220426_114012.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 79
18 inde de mi varmış grev benimde randevum 18inde iptal ederlermi acaba şehir hastanesinde
Kesinlikle hastaneyi ara sor canim grev etkiliyor mu diye çoğu kişiyi arayıp iptal etmişler mesela benim ki iptal olmadı diye gittim kapı duvar kimse yoktu geçen ki grev de

Farklılık gösterebilir nedense çoğu doktor sağlık ocağının sonuçlarına bakmıyo bile belki yeniden isteyebilir doktorunuz .ama çok yüksek çıkcağını sanmam. Bende bugün tetanoz aşısı için çağırdılar ama ikizlerde yaptırmamıştım şimdi yaptırsammı kararsızım . Kalp atışıda dinlemeyi isteyecem bakalım dinleteceklermi

Aboo baya çıkmış minnoş yesinlerbnmkide genelde solda vuruyor göbek deliğimm dışarı cıktı bnm ordan anlıyorım yukarı cıktıgını seninde dısarı cıktımı
Oyyy maşallah bu tam bebek artık ya benimkisi yarısı mide çok ilginç ama benim ilk oğlumda da çıkmadı göbek deliği bunda da yok şimdilik bide ortadan bir çizgi iniyormus mesela oda olmamisti

Tetanoz aşısını yaptırdınızmı. Bugün sağlık ocağından çağırdılar hem izlem hemde aşı için. İkiz gebeliğimde doktorum pek önermemişti nasıl olsa ameliyathaneler steril eskisi gibi değil diye.şimdide kararsızım takipli doktorumda birşey söylemedi yaptır yaptırma diye.

Yaptirdiginda bı zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta ilkokuldan bu yana olduğumuz aşılar aksine faydası olur sadece ameliyat için değil günlük hayatta da insanın başına küçük kazalar gelebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…