2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herkese merhaba,
Geçen hafta 17+5 haftalıkken muayeneye gittim. Doktor her şeyin normal olduğunu söyledi. Ancak kalbinde beyaz parlaklık var dedi. Onu takip edeceğiz, Şuan korkulacak bir şey yok onu yüzündeki ben gibi düşün dedi. İnternette çok okudum; bu parlaklık bazılarında geçici oluyormuş bir de down sendromlularda oluyormuş. 2 hafta sonra detaylıya gireceğim çok korkuyorum.
Daha önce ikili testim yüksek riskli 1/80 çıkmıştı. Sonra Genoksa nipty test yaptırdım. Onun da sonucu temiz çıkmıştı. Ense kalınlığı ve diğer ölçümleri normal. Hala down çıkma riski var mıdır?
Bir türlü kafam rahat olmuyor. Tam rahatladım diyorum yine bişey çıkıyor (

Aynen bende cok giremiyorum goremiyorum çoğunu ama görüp dua ettiğin için Allah razi olsun dualarinizi bekliyorum

Ahh lütfen genetik test bile yaptırmışsın, için rahat olsun. Takip edelim demiş, korkma demiş. İstese korkutur, amniyosentez yapalım illa , falan derdi. İçini ferah tut lütfen bir gitmişsin hiç bir şey kalmamış inşallah

Bazen akışına bırakmak lazım siz ne yaparsanız yapın olacağın önüne geçemezsiniz üstüne bir de stresiniz bebeğinizi olumsuz etkiler

Kızlar bu aralar ben günlük buzlu dondurma yiyorum çok içimi ferahlatıyor. Bu zararlı olur mu sizce ? Benim gibi olan var mı böyle bi isteği olan vücudunda?
Bende ferah bir şeyler istiyorum akşamları özellikle karpuz yiyiyorum abartmamak şartıyla şekerden korktuğum için

Canim 19+4 benim de gittim bugün oldum aşımı daha önceki gebelikte üç tane olmuştum bunu da 4.varsayalim bir dahakini bir sene sonra yapalım dedi yani doğuma kadar bir tane olmuş olacağım
Aa doğru listeye eklemiştim hatta ege çok güzel bir isim ilk oğlumun adı Buğra ikincisi de Alparslan olacak kısmetse eşimin hayali Türkeş geliyor aklıma
Benim öncesinde de göbeğim olduğu için bebek göbek karıştı canim ondan böyle anladığım kadarıyla zayıf birisin o sebeple yeni yeni çıkıyor gobusun bundan sonra bariz netleşir canim ve doğumdan bir ay sonra eski haline dönersin çok şanslisin
Aradım şehir hastanesini bakalım şimdilik sağlık bakanlığından greve dair herhangi bi yazı gelmemiş normal işleyiş devam ediyormuş
İnşallah grev olmaz ve bizler de mağdur olmayız canim
Canim doktorum bana detaylı yaptır öyle gel demişti 19-23 haftaları arasında yapılıyor araştır istersen devlette de yaptırabilirsin ama devlette bı doktora gidip yeşil alan açtırmak lazım direk randevu çıkmıyor yoksa
Ahhh çok tatlis gobusun canim maşallah minyatür gibi duruyor valla bayıldım
Bendee boyleyimmm bı bukadar dah göğüslerim sistii kaç kilosun maviş
Alll benden biri dahaa göğüslerim 75 aslında 85 olmuştur heralde çok sis ve hassas ya ilk zamanlar bile böyle değildi bir de ucu böyle kuruyup acımaya başladı bı kaç zamandır
Kizlar masallah gobekleriniz cikmis
Benim daha az kimse anlamiyor
Isim kônusunda ne koyacaginiz bellimi Peki
Hamile kalmadan ismimiz belliydi canim kız olursa Zeynep erkek olursa Alparslan di
maviss_34 bebeğimin cinsiyeti belli oldu kısmetse bir oğlum olacak.
Sağlıkla gelsin oğlusun ekledim canım
Bende HÜMA koymayi dusunuyorum
Listeue ekledim canım adıyla gelsin kizcen
Bizde ipek isminde karar kildik
Listeye ekledim canım adıyla gelsin kizcen
Ucu sungerlileri var resim attim.ben bunu pazardan bulabildim.
Bunlar çok rahat özellikle yaz sicaklarinda
Az evvel karnımda bir pıt hissettim ama hiç bilmiyorum ya bebek hareketi miydi? Bugün tam 19+0 T temmuzekim
Ahhhh yerim bebektir o canim insan bian emin olamıyor acaba nabız miydi diye düşünüyor ama bebekse tekrarlar zaten
Benim herhalde can olcak içim ısındı bi kısa isimleri seviyorum
Ekliyorum canım adıyla gelsin can oğlun

canım benim kızım 5 yaşında, doktor böbreklerinde parlaklık görmüştü takip edelim büyüdükçe geçer büyük ihtimalle ama bunun down sendromlu bebeklerde görülme riski var demişti. takip ettiğimizde küçüldüğünü gördük. o zamanlar ben de çok taktım kafama. bebek doğduğunda da kontrole gittik. hiç birşey çıkmadı çok şükür. sen de nipty testini bile yaptırmışsın. kalbi geliştikçe o parlaklıklar azalacaktır Allahın izniyle. Kalbini ferah tut.

İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah o duruma gelmeyiz ve o kararı vermek zorunda kalmayız. Sizin ve diğer arkadaşların da her gün durumlarını takip ediyorum. Kendim kadar herkesi merak ediyorum. İnşallah hepimiz en kısa zamanda bu zor dönemleri atlatırız.

Bazen akışına bırakmak lazım siz ne yaparsanız yapın olacağın önüne geçemezsiniz üstüne bir de stresiniz bebeğinizi olumsuz etkiler
Öyle yapıyorum şuan zaten beklemekten başka yapacak hiçbir şey yok. İşle güçle arkadaşlarla meşgul oluyorum. Detaylı iyi geçerse dünyanın en mutlu insanı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…