2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şimdi doktorlar da her şeyde down sendromu diyor. Bu risk hamilelik boyunca hep olacak demek ki. Belki de sizin gibi geçici olacak benimki de belki de boşu boşuna kendimi yıpratıyorum.Sizin ve benim gibi yüzlerce anne bu durumu yaşadı/yaşıyor. Keşke bunun da önüne geçilebilse hiçbir anne boş yere üzülmese bu korkuları yaşamasa. Geçici bile olsa hayat zehir oluyor

Merhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin

siz ve bebeğiniz için dua edeceğim söz. Allah herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun inşallah çok önemli ve kıymetli bir gece Allah herkesin hayırlısıyla duasını kabul eder inşallah

Canım gittim çok şükür iyiydi. İlk hissettiğin o olmayabilir dedi ama o olduğunu düşünüyorum. İyi olması yetti irdelemedim Senin minnak da iyidir inşaallah normal demek ki böyle şeyler.
Teşekkür ederim yazın için evet iyiydi gerçekten de insan içerde ne olduğunu bilmeyince korkuyor işte
Bende aynı şekilde dünden beri hissetmiyorum bugün doktora gitsem mi acaba
Bi sorun yoktur inşaallah üstelik sadece bir gün ferah tut içini çok şükür en tehlikeli haftaları atlattık

Merhaba kızlarr bugün sağlık ocağından çağırdılar tetanoz aşısı için hem onu yaptırdım hemde genel kan degerlerim için tahlil yapıldı bebeğin kalbini de dinlettiler siz tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz kimisi yaptırmıyor ama ebe çok önemli mutlaka yaptırılmalı falan dedi

Her şey o kadar güzel o kadar tatlı ki bi mağazalara girince direk bebek bölümüne koşuyorum bakmak bile mutlu ediyor Anlaşılan şımartıcaz biraz. 20 li haftalara girdik sayılır. Artık 2 ay sonra doğum konuları dönecek topikte bence de pahalanmadan almak en iyisi çok şükür ilk 3 ayı geçirdik Yavaştan başlayabiliriz diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla toparlarsınız bebeğinizle birlikte. güzel haberlerini almak dileğiyle

Ben yaptıracağım allah korusun bir şey olur eder sonra tüh demektense önlem almakta fayda var.

Aynısı benim detaylıda da minicik bir nokta olarak çıktı ama doktorum hiç kaale bile almadı. Fetal dna temiz çıktı, ,ikili testim düşük risk çıktı, ense kalınlığı normal,burun kemiği vs sıkıntısız çıktı. Hiç canınızı sıkmayın herşey yolundadır eminim gönlünüz ferah olsun ..

Seni çok ama çok iyi anlıyorum, benzer süreçlerden geçiyoruz. Allahın izniyle herşey yoluna girecek. Ben de progestan kapsül ve proluton iğne tedavisi yatak istirahiyle işe yaradı. Şimdilik serklaja gerek kalmadı hatta değerim normale yaklaşmıştı. bol bol dua et, iyi şeyler düşün, asla ama asla kalkma yerinden ne olursa olsun bebeğin sana tutunacak buna yürekten inan ve o minik meleğe onu asla bırakmayacağını söyle onunla konuş, elinle dokun seni ve sevgini hissetsin. İnşallah güzel haberleriniz gelir, hepimiz yavrularımıza sağlıkla ve zamanında kavuşuruz, dualarım seninle..

Geçmiş olsun inşalah hiçbir sıkıntı yaşamadan kolayca atlatırsınız bu durumu

Sizdeki bu parlaklık kaçıncı haftada başladı, kaçıncı haftada bitti? Benim 17+5 te ortaya çıktı. Acaba hangi haftada olduğu fark ediyor mudur? O parlaklıktan başka bir bulgu yoksa down değildir diyorlar. Benim de sadece ikili riskli çıkmıştı, zaten onun için de fetal dna yaptırmıştım, ölçümlerin hepsi normal seyrediyor. Ama yanılma payı olabilir diye korkuyorum. Sizin için çok sevindim atlatmışsınız. İnşallah benim de detaylıya kadar parlaklık kaybolur.

Ay ikiside cok guzel alparslan bende istiyordum ama esim istemedi
Zeynep de annemin ismi adiyla yasasin insallah mavis

Hala kabullenmeye çalışıyorum, doktor söylediği an film koptu bende. İlk iğneyi bugün vuruldum, umarım bende de işe yarar, full istirahat verdi şimdilik haftaya kontrolüm var. Sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmesi tek dileğim Allah herkesi sağlıkla kavuştursun yavrusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…