Detaylıya gittim bn 24.haftada kafa ölçümleri için tekrar cagırdı göremedi cnki bnce geç olmaz ama erken sorma şansn varsa bnce sor nolur nolmazBen detaylı ultrasonu sormayı unuttum bidahaki gidişimde 23 haftalık olacak geç kalmış olurmuyum acaba ya
Ozaman mesaj atayım sağol canımDetaylıya gittim bn 24.haftada kafa ölçümleri için tekrar cagırdı göremedi cnki bnce geç olmaz ama erken sorma şansn varsa bnce sor nolur nolmaz
Benimkisi sabah ve gece cok hareketli ultrasomda tik yok oynamiyor hicHer bebegin özelligi farklı mucizeler5 dk uyuyorsa 5 dk hareketliydi bizimkiside
Bilerek yapıyolar ufaklıklarBenimkisi sabah ve gece cok hareketli ultrasomda tik yok oynamiyor hic
19+3’teyim henüz hissetmedim diyebilirim.Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz kızlar? Ben 17+4 teyim hiç hareketlilik yok. İkiz diye mi acaba?
Bn az az 18de hisstmeye basladım 19a girdigimde evet o dedimBebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz kızlar? Ben 17+4 teyim hiç hareketlilik yok. İkiz diye mi acaba?
Coco bana doktorum ikizlerde daha erken hissedersin demisti ama erken hissedemedim yaBebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz kızlar? Ben 17+4 teyim hiç hareketlilik yok. İkiz diye mi acaba?
Ayy o zaman normalmiş19+3’teyim henüz hissetmedim diyebilirim.
Yaa ne güzel maaşallahh bana erken iş o zaman dahaBn az az 18de hisstmeye basladım 19a girdigimde evet o dedim
Banada geç hissedersin dedi ikizleri olan arkadaşım canım ya oda yer değişmelerini hissediyormuştu sadeceCoco bana doktorum ikizlerde daha erken hissedersin demisti ama erken hissedemedim ya
Ben daha birşey almadım çok şekerler ya güzel günlerde giysinlerEki Görüntüle 3058718
Cinsiyet bilmeden aldiklarim birdaha da bisey almadim zaten de
Kizlar bu body nasil olmali daha cok uzun veya kisa kollumu
Normalde 20 haftalikta hissetme baslar ama ikizler de 15. Haftadan hissedersin demistiAyy o zaman normalmiş
Yaa ne güzel maaşallahh bana erken iş o zaman daha
Banada geç hissedersin dedi ikizleri olan arkadaşım canım ya oda yer değişmelerini hissediyormuştu sadece
Bir yanim almaya korkuyor ama bir yanimda sona birakirsam pahali olur hem hemde unuturum diye al diyorBen daha birşey almadım çok şekerler ya güzel günlerde giysinler
Ben daha çok kısa ve uzun kollu düşünüyorum canım adanadayım yinede tedbirli alayım diyorum.
Az kaldı eli kulagındadır merak etmeAyy o zaman normalmiş
Yaa ne güzel maaşallahh bana erken iş o zaman daha
Banada geç hissedersin dedi ikizleri olan arkadaşım canım ya oda yer değişmelerini hissediyormuştu sadece
Hepsi cok güzel çoraplarını yesinlerEki Görüntüle 3058718
Kizlar bu zibin nasil olmali daha cok uzun veya kisa kollumu
Bugnde bunları verdm sipariş bakalm nasıl geliceklerEki Görüntüle 3058718
Annem hep ilk cocuk gariban olur derdiHepsi cok güzel çoraplarını yesinlercanm bnde antalyadayım ince uzun kollulardanda alıyorum kısa kollu kolsuzda karışık cnki bazen bir soguk oluyor sanki kutuptaym bnde hep iç giyim almışım hiç dısarı cıkarırken giydircegm bişi almamısım sende görünce farkettim
Ayy cok tatlilar rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsinBugnde bunları verdm sipariş bakalm nasıl gelicekler
Çok güzeller ama ilk aylar tulum daha kolay oluyormuş bikac tane tulum alabilirsiniz simdiden hayirli olsun gule gule giysin minnoşEki Görüntüle 3058718
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?