2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Normalde 20 haftalikta hissetme baslar ama ikizler de 15. Haftadan hissedersin demisti
17. Haftada biraz 18 de hissettim 20 olcam tekme hala yok
20lerde demekki tam normal

Bir yanim almaya korkuyor ama bir yanimda sona birakirsam pahali olur hem hemde unuturum diye al diyor
Ay burasida ayni antalya gibi sonradan dusundum uzun kollu fazla olabilir diye
Ya bende duruyorum öyle neyi bekliyorsam
Klima çalışıyordur o zaman klima dan üşüme durumu var ya o geldi benimde aklıma bir yandan.

Az kaldı eli kulagındadır merak etme hissediyorumda şimdide uykucu oldu basıma uyuyor sürekli
Yaa uyusun uyusun ne güzel doğunca da hep öyle olsun inşallah

Hiç sanmıyorım ama inşallah

Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz kızlar? Ben 17+4 teyim hiç hareketlilik yok. İkiz diye mi acaba?
18+1de ilk defa ufacık baloncuk patlaması gibi bir histi. Sonralarda günde bir aynı his olmaya başladı. Bu aralar hep geceleri oluyor onun dışında 2 gündür gündüzde hissetmeye başladım. 19+5im şu an.

20+2 de minik pıt pıt şeklinde :)
Maaşallahh benim vaktim varmış daha
18+1de ilk defa ufacık baloncuk patlaması gibi bir histi. Sonralarda günde bir aynı his olmaya başladı. Bu aralar hep geceleri oluyor onun dışında 2 gündür gündüzde hissetmeye başladım. 19+5im şu an.
Böyle olduğunu öğrenince sevindim bende diyorum hiç his yok inşallah vakti gelince bende anlarım

Bi sorum olacak kızlar ya, az önce 2 yaşında görümcemin oglu karnıma tam bebeğin olduğu yere biraz fazla bastırdı. Şimdide bebeğin hareketlerini tek tük hissediyorum ama bisey olmuş mudur diye de düşünmeden edemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı bu konuda

İcini ferah tut canim bisey olmamistir
Stres oldugun icin az hissetmis olabilirsin
Tatli biseyler yiyip uzan oyle dene

Eki Görüntüle 3058718
Cinsiyet bilmeden aldiklarim birdaha da bisey almadim zaten de
Kizlar bu zibin nasil olmali daha cok uzun veya kisa kollumu
Ya tam.uzun kollu yada atlet gibi daha kullanisli oluyormus canim
Katlama vs olmasin die
Bizim bebekler eylul ekim ya ztn bence uzun kollu yinede giydiririz

Aptamilin ilk adimlar sayfasinda online egitimleri oluyor bakabilirsiniz

Maşallah, Ben de tekme istiyorum
Plesantamın ön duvarda olduğunu bilmek iyi geldi bana yoksa paniklemiştim kesin:)

Bişey olmaz canm korkma bn bazen uyandıgımda karnımın üzerine dönmüş oluyorum çok aşırı bi baskı olmazsa hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Birşey olmamıştır bencede, kızların dediği gibi çikolata yiyip, uzanıp bekle bakalım.

Kızlar ayakta çok kalınca sizin de karnınıza bir ağrı giriyor mu?
Evet bende de oluyor direk belime ve karnima agri giriyor is yaparken ozellikle
Ya tam.uzun kollu yada atlet gibi daha kullanisli oluyormus canim
Katlama vs olmasin die
Bizim bebekler eylul ekim ya ztn bence uzun kollu yinede giydiririz
Tesekkur ederim canim giyimi kolay olarak dusunursek de kisa kollu ama haklisin sonbahara giris oluyor insallah o yuzden gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…