- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
20miye girince haber etcem sana20lerde demekki tam normal
Ya bende duruyorum öyle neyi bekliyorsam
Klima çalışıyordur o zaman klima dan üşüme durumu var ya o geldi benimde aklıma bir yandan.
Yaauyusun uyusun ne güzel doğunca da hep öyle olsun inşallah
Ayy meraklw bekliyorum haberini bende20miye girince haber etcem sana
Sabirsizlikla bekliyorum
Aah Evet klimada var ne iyisi iki turlu almak
Herkes battaniye felan alir bende oda yok bekliyorum duz
Sagolsun Annem askere gidene kadar yetecek hirka isini hallettigeride bisey yok
Ben hala hamile olduguma inanamiyorum kiAyy meraklw bekliyorum haberini bende
Annelerimiz iyiki var benimkide almaya başlamışikiz olunca ben şaşkınlığımı yeni atıyorum daha ondan sanırım böyleyim zamanla alınır ya ne yapalım
Yaa zaten çok hafif seyirme tarzı şeyler öyle pat küt tekme gibi henüz yok bendedeBöyle olduğunu öğrenince sevindim bende diyorum hiç his yokinşallah vakti gelince bende anlarım
Ayy kendimi gördüm bir an inanılmaz birşey doktora gidince ekrana şaşkın şaşkın bakıp çıkıyorumBen hala hamile olduguma inanamiyorum ki
Sabahlari kalkip bakiyorum karnim buyumusmu kucukmu diyeo yuzden sanirim alismak zaman aliyir
Karnımda hiç hareketlilik yok benim seyirme falan cık ikisi içeride dedikodu yapıyor galiba diyorum artık harekete sıra gelmiyorYaa zaten çok hafif seyirme tarzı şeyler öyle pat küt tekme gibi henüz yok bendedeanlarsın canım farklı oluyor
Ya bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiCanım hiç endişelenme , bak benimki bir hafta oldu bitti bile. İlk üç gün azalarak , kanama değil de, hafif pembe renk akıntı geldi. Sonra bitti. Sonuçta içine dikiş atıyorlar. Normal. Bebek çok büyümeden yapılması çok önemli demişti bana doktor. Bu haftalarda yakalanması çok önemli.
İşlem sırasında hiç bir şey hissetmedim. Uyuşturuyorlar belden aşağısını serklajda.
Ikınma dedikleri için , ilk bir kaç gün gaz sorunu yaşadım, antibiyotik de yaptı galiba. Onun dışında dikişle ilgili bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Şimdiden geçmiş olsun, su gibi geçsin.
İyi dileklerimiz , dualarımız seninle…
İlk gebelik olması, hamilelik öncesi karnın yapısı - kaslı /yağlı olması, plesenta yerleşimi vs vs o yüzden herkesin aynı olmayabilir telaş yapmayınMaaşallahhbenim vaktim varmış daha
2 3 kere oldu bnde kendimi sıkarak hapsurunca oluyor geneldeKızlaar size bişi sorucam ben malum havalardan dolayı nezle oldum ve hapşırırken arada idrar kaçağı oluyo sizlerde de bu durumu yaşayan varmı ?
Detaylıda bnmkine bakıldı ama alttan degil canm ultrasonla ölçüm söyledi aynı sekilde doktorumdaYa bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiburda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı
Korkcak bişi yoktur ama değil mi ya normal bunlar2 3 kere oldu bnde kendimi sıkarak hapsurunca oluyor genelde
Doktor her kontrolde ölçüyor benim rahim ağzı uzunluğunu ama alttan değil karından ultrasonla bakıyor.Ya bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiburda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı
Doktor holumsuz bişi demediyse korkmayalm Bnce yoksa eziyet oluyorKorkcak bişi yoktur ama değil mi ya normal bunlar
Rahim kisaligina ultrasyonlada bakiliyor canimYa bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiburda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı
Geçmiş olsun canımmSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
İdrar kaçırma enfeksiyon belirtisi olabilir, bence doktorunuzla paylaşın ya da bir idrar tahlili verin derim, geçmiş olsunKızlaar size bişi sorucam ben malum havalardan dolayı nezle oldum ve hapşırırken arada idrar kaçağı oluyo sizlerde de bu durumu yaşayan varmı ?
Ben hissetmiyorum henüz, bir kaç gün evvel bir pıt oldu ama bebek miydi emin değilimKizlar bebek hareketlerini herkes hissetmeye basladimi ben çok.tedirginim arada bir farklılık hissediyroum ama bebek hqreketimi degilmi bilmiyorum
Canım aklım seneydi şükürler olsunSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?