2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
20miye girince haber etcem sana
Sabirsizlikla bekliyorum

Aah Evet klimada var ne iyisi iki turlu almak
Herkes battaniye felan alir bende oda yok bekliyorum duz
Sagolsun Annem askere gidene kadar yetecek hirka isini halletti geride bisey yok

20miye girince haber etcem sana
Sabirsizlikla bekliyorum

Aah Evet klimada var ne iyisi iki turlu almak
Herkes battaniye felan alir bende oda yok bekliyorum duz
Sagolsun Annem askere gidene kadar yetecek hirka isini halletti geride bisey yok
Ayy meraklw bekliyorum haberini bende

Annelerimiz iyiki var benimkide almaya başlamış ikiz olunca ben şaşkınlığımı yeni atıyorum daha ondan sanırım böyleyim zamanla alınır ya ne yapalım

Ayy meraklw bekliyorum haberini bende

Annelerimiz iyiki var benimkide almaya başlamış ikiz olunca ben şaşkınlığımı yeni atıyorum daha ondan sanırım böyleyim zamanla alınır ya ne yapalım
Ben hala hamile olduguma inanamiyorum ki
Sabahlari kalkip bakiyorum karnim buyumusmu kucukmu diye o yuzden sanirim alismak zaman aliyir

Yaa zaten çok hafif seyirme tarzı şeyler öyle pat küt tekme gibi henüz yok bendede anlarsın canım farklı oluyor
Karnımda hiç hareketlilik yok benim seyirme falan cık ikisi içeride dedikodu yapıyor galiba diyorum artık harekete sıra gelmiyor

Ya bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydi burda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı

Kızlaar size bişi sorucam ben malum havalardan dolayı nezle oldum ve hapşırırken arada idrar kaçağı oluyo sizlerde de bu durumu yaşayan varmı ?

Detaylıda bnmkine bakıldı ama alttan degil canm ultrasonla ölçüm söyledi aynı sekilde doktorumda

Doktor her kontrolde ölçüyor benim rahim ağzı uzunluğunu ama alttan değil karından ultrasonla bakıyor.

Rahim kisaligina ultrasyonlada bakiliyor canim
Rutin muanesinde bakip belki sesli dile getirmiyordur
Benimki de hic alttan bakmadi canim

Kizlar bebek hareketlerini herkes hissetmeye basladimi ben çok.tedirginim arada bir farklılık hissediyroum ama bebek hqreketimi degilmi bilmiyorum
Ben hissetmiyorum henüz, bir kaç gün evvel bir pıt oldu ama bebek miydi emin değilim
Canım aklım seneydi şükürler olsun
Kolaylıkla geçip gitmesine çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…