Dün detaylı ultrason da perinatolog öyle fazla bastırdı ki nefesim kesildi bazen, korkmayın amnuyon sıvısı onları koruyorBi sorum olacak kızlar ya, az önce 2 yaşında görümcemin oglu karnıma tam bebeğin olduğu yere biraz fazla bastırdı. Şimdide bebeğin hareketlerini tek tük hissediyorum ama bisey olmuş mudur diye de düşünmeden edemiyorum. Acaba bi bilginiz var mı bu konuda
Korktuğum kadar değilmiş, inşallah sonrası da güzel olacak. Desteğiniz çok iyi geliyor, hepiniz iyi ki varsınızBen hissetmiyorum henüz, bir kaç gün evvel bir pıt oldu ama bebek miydi emin değilim
Canım aklım seneydi şükürler olsun
Kolaylıkla geçip gitmesine çok sevindim.
Benimkinide ölçmüş müdür ki ozaman belki ben bilmiyorumdur bi gariplik olsa görürdü derdi galibaDoktor her kontrolde ölçüyor benim rahim ağzı uzunluğunu ama alttan değil karından ultrasonla bakıyor.
Ben detaylıya bayramdan sonra giricem ozaman hatırlatayım da kafam rahatlasınDetaylıda bnmkine bakıldı ama alttan degil canm ultrasonla ölçüm söyledi aynı sekilde doktorumda
Olabilir bakmıştır galiba ben alttan sandım da ondan bakmadı sandımRahim kisaligina ultrasyonlada bakiliyor canim
Rutin muanesinde bakip belki sesli dile getirmiyordur
Benimki de hic alttan bakmadi canim
Çok geçmiş olsunKorktuğum kadar değilmiş, inşallah sonrası da güzel olacak. Desteğiniz çok iyi geliyor, hepiniz iyi ki varsınız
Bnce doktorun bakmıstırda sorun olmadıgı için söylememiştirBen detaylıya bayramdan sonra giricem ozaman hatırlatayım da kafam rahatlasın
Bence ölçmüştür ama bi sonraki kontrolde sorun bence. Evet özel benim gittiğim drBenimkinide ölçmüş müdür ki ozaman belki ben bilmiyorumdur bi gariplik olsa görürdü derdi galibadevlete gidiyorum sizin özel mi
Şifa olsun inşallahSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
Çok şükürSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
Üzerinden baya zaman geçmiş gibi. Sorun olsaydı şimdiye dek yine bir uyarı verirdi sanki.Ya bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiburda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı
Geçmiş olsun canım, çok sevindimSerklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
Bana detaylı ultrasonda karından baktı. Rahim ağzı iyi bir sorun yok dedi ilk haftalar iki kere alttan bakmıştı ondan beri alttan bakmadi banaYa bişiy sorucam size kafama takıldı da benimde 3 ay ve 3 ay olduktan 2-3 hafta sonra ilkinde gece yarısı ıslak ıslak kanama olmuştu eşofmanım baya bi batmış geçmişti. 2. Sadece lekelenmeydi acilde bakılıp fitil vermişlerdi hemen geçmişti ikiside. Ama kendi doktorum hiç alttan bakmadı şuana kadar kanama devam etmediği için şuanda baya zaman geçti çok şükür sorun yok ama bu rahim kısalığına bakması gerekir miydiburda duyunca ne bileyim bakmayınca öyle bi kafama takıldı
Bana da 18. Haftamda karından bakıldı serviks boyu 3.9 mm yazıyor ama buradan öğreniyorum ki asıl uzunluk vajinal tespit ediliyor.Bana detaylı ultrasonda karından baktı. Rahim ağzı iyi bir sorun yok dedi ilk haftalar iki kere alttan bakmıştı ondan beri alttan bakmadi bana
Çok geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin.Serklaj işlemi bitti kızlar. Gayet başarılı geçti, oldukça da kısa sürdü. Bu gece gözlem altindayim nasipse yarın taburcu olacağım. Bundan sonrasını da kolaylaştırsın rabbim, tüm minikler zamanında gelsin inşallah
Evet canım konuşmuştuk seninle, çok iyi haber çok sevindim çünkü ben o kadar şartlamıştım ki kendimi zaten bende gebelik şekeri çıkar diye..L Lalalala1 canım selam insülin direnci ile ilgili konuşmuştuk hatirliyorsan aklıma geldide yazayım dedim sana.benim 5 kusur çıkmisdı insülin direncim şeker yuklemesini yaptırdım 25.haftamda hicbisey çıkmadı çok şüküricin o konuda rahat olsun bizim grupda başkalarında da var direnci olan gebelik şekeri çıkmayan, insülin direnci olmayanlardan gebelik şekeri cikanda çok.yani cokda kesin bir kıstas değilmiş söyleyeyim sana da dedim
Canım ben ölçmedim daha hiç, pek bir bilgim yok açıkçası ama yemek üstü ağırlık çökmesi az çok hepimizde olan şeyler.Kızlar birkaç defadır akşam yemeklerinden sonra şeker ölçüyorum yüksek çıkıyor 180-195falan eskiden böyle sorunum yoktu sanırım bende gebelik şekeri varDoktoruma soracağım ama siz neler yapıyorsunuz bende yemeklerden sonra aşırı halsizlik geliyor üstüme.
Hiç kendini şartlandırma, bende öyle yapmisdim kesin çıkacak diye insülin direncini öğrenince ki ben birde geç öğrendim yalan olmasın 18 19. haftam falandı galiba.dikkat de etmedim daha, yanlış çıkıp yanıltmasin bari beni bu saatten sonra dedimEvet canım konuşmuştuk seninle, çok iyi haber çok sevindim çünkü ben o kadar şartlamıştım ki kendimi zaten bende gebelik şekeri çıkar diye..
Makarna pilav vs yiyorum o kadar çok dikkat etmiyorum açıkçası ama tatlıyı eskiye nazaran baya baya azalttım. Ekmek de hiç yemiyorum diyebilirim.
Bir de ben 13. Haftama kadar glifor diye bir ilaç kullanmıştım, bir kaç gruba sordum doktor neden kullandırdı ki asla kullanılmamalı falan tarzı yorumlara denk geldim canım sıkıldı.
Sonra biraz araştırdım aksine faydası var yazılmış doktor sitelerinde, doktoruma da güveniyorum açıkçası ama pimpirikliliğim üstümde bugün nedense
Senin de şaka maka geçti gitti zaman ne kada az kalmış
Canım ben ölçmedim daha hiç, pek bir bilgim yok açıkçası ama yemek üstü ağırlık çökmesi az çok hepimizde olan şeyler.
Randevuna az kaldı inşallah not et hep soruları ben öyle yapıyorum telefonun not defteri kısmına yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?