- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Tırtılda çok sevimli canım örünce at bizedeT temmuzekim canım oyuncaklar harika ekran görüntüsü aldım, bana da annem yapacak nasip olursa örnek olması açısından attım ona :)
Ben de şu tırtılı düşünüyorum.
Cok güzel olmuş ellerine saglık böyle ufacık görünüyoBen de yetenek nerede sıııfır
Ama annem çok maharetlidir sağolsun bakalım yapacak Allah nasip ederse.
Şöyle bir şey yapmış biraz büyük ama giydirmek nasip olur inşallah çok beğendim
Ben de tecrübeli annelerden falan öğrenmeye çalışıyorum benim de ilk gebeliğim, çok heyecanlı oluyor hazırlık süreci vs. Ama olabildiğince gerekli seyleri alayım diyorum hemen büyüyorlar çünkü fazla gereksiz masrafa gerek yok bu devirde :) ne demişler bebeğin yediği helal, giydiği haramDogru onu hiç düşünememiştimbebek dedimmi aklım cok karısıyor bebek magazasına girdigimde kalıyorum öyle tecrüvesizlikten bide
Başlarda süt fazlası oluyor, bebek yeni doğan olduğu için çok fazla ememiyor. Emip doyduktan sonra , o fazla sütleri sağıp (mastit de olmamak için) derin dondurucuda , özel bir ambalajında , 3 ay saklayabiliyorsunuz. Ara öğün olarak verebiliyorsunuz. Biberon o zaman gerekli oluyor. Süt bol bolsa illa ki gerekiyor yani.İnşallah biberona hiç ihtiyacımız olmaz sütümüz bol bol yeter
Hem bebişlerimizi alıp alışverişe gitmek daha heyecanlı olablr birazda dogunca alırızBen de tecrübeli annelerden falan öğrenmeye çalışıyorum benim de ilk gebeliğim, çok heyecanlı oluyor hazırlık süreci vs. Ama olabildiğince gerekli seyleri alayım diyorum hemen büyüyorlar çünkü fazla gereksiz masrafa gerek yok bu devirde :) ne demişler bebeğin yediği helal, giydiği haram
Sizden öğrenecek çok şeyimiz varBaşlarda süt fazlası oluyor, bebek yeni doğan olduğu için çok fazla ememiyor. Emip doyduktan sonra , o fazla sütleri sağıp (mastit de olmamak için) derin dondurucuda , özel bir ambalajında , 3 ay saklayabiliyorsunuz. Ara öğün olarak verebiliyorsunuz. Biberon o zaman gerekli oluyor. Süt bol bolsa illa ki gerekiyor yani.
Sağlıkla o günleri görürüz inşallah hepimizHem bebişlerimizi alıp alışverişe gitmek daha heyecanlı olablr birazda dogunca alırızzaten yazlık alışverişini bebişlerle yapıcaz,
Alıcaz artık bebişimize ne isterseBaşlarda süt fazlası oluyor, bebek yeni doğan olduğu için çok fazla ememiyor. Emip doyduktan sonra , o fazla sütleri sağıp (mastit de olmamak için) derin dondurucuda , özel bir ambalajında , 3 ay saklayabiliyorsunuz. Ara öğün olarak verebiliyorsunuz. Biberon o zaman gerekli oluyor. Süt bol bolsa illa ki gerekiyor yani.
Süt sagma olarak neyi tercih edelm oda cok önemli önerin varmııBaşlarda süt fazlası oluyor, bebek yeni doğan olduğu için çok fazla ememiyor. Emip doyduktan sonra , o fazla sütleri sağıp (mastit de olmamak için) derin dondurucuda , özel bir ambalajında , 3 ay saklayabiliyorsunuz. Ara öğün olarak verebiliyorsunuz. Biberon o zaman gerekli oluyor. Süt bol bolsa illa ki gerekiyor yani.
Benim 6 yıl oldu alalı, Medela Swing idi. Memnundum. Ama kaç yıl oldu süper ürünler çıkmıştır.Süt sagma olarak neyi tercih edelm oda cok önemli önerin varmıı
Benim şimdiden göğüslerim acımaya başladı? Normal midir bu tecrübeli anne?Benim 6 yıl oldu alalı, Medela Swing idi. Memnundum. Ama kaç yıl oldu süper ürünler çıkmıştır.
Ama şimdi şöyle bi şey oluyor, sağarken / emzirirken , diğer memeden de süt sızıyor. Çok gıcık bir durum ama öyle. Hep boşa gidiyor o sütler. Keşke aynı anda sağanlardan alsaymışım demiştim o zamanlar. Anne sütü altından, elmastan bile değerli çünkü
Daha yakın zamanda ilk gebeliğini yaşayıp memnun oldukları markaları yazanlar olursa , daha sağlıklı bir değerlendirme yaparsın
Bunu ben de merak ediyorum özellikle uçları çok hassas, atleti aşağıya çekerken bile çok acıyorBenim şimdiden göğüslerim acımaya başladı? Normal midir bu tecrübeli anne?
Gebelik belirtisi aradığım dönemde sürekli acaba ağrıyor mu diye mıncırmışlığım olduğu İçin şuanki acıyı net hissediyorum dokunamıyormuş insan.
emzirirken nasıl olacak kim bilir..
Bu göğüs ucu kremine ne zaman başlamamız gerekiyor bir de. Teşekkürler
Süt kanalları oluştuğu İçin oluyor diye okudum canım ama bu kadar erken başlar mı acaba?Bunu ben de merak ediyorum özellikle uçları çok hassas, atleti aşağıya çekerken bile çok acıyor
Ben de en başından beri göğüste dolgunluk ve hassasiyet vardı ama uçlar özellikle iki haftadır epey hassaslastı. Evet taburcu oldum iki saat kadar önce, şimdi evde yatıyorumSüt kanalları oluştuğu İçin oluyor diye okudum canım ama bu kadar erken başlar mı acaba?
Sen nasılsın çıktın mı hastaneden?
Kusura bakma canim gormedim demekEvet canim gittim yazdim gormemissin demk enfeksiyon cikti alttan muane etti girunurde birsey yok dedi sukurcuma guu detayliya gircem ya gece ve sabah cook guzel oyn
Cuma gunu girecegim ayruntiliya evet ya gece ve sabah cok gzl oynuyor ama oglen tik yok ya ultrasonda hareketsizay bu beni geceleri uyutmicak sanirim
Suyu cogaltarak enfeksiyon için ilaçtan kurtuldm şükürKusura bakma canim gormedim demek
Allah iyiligini versin kotu bisey yokmus sukur enfeksiyon hepimizde var sanirim gidip gidip geliyorlar
Off su icmek izdirap bana cok sukur gunde 1.5 a zorluyorum ama bir bilsen nasil zorSuyu cogaltarak enfeksiyon için ilaçtan kurtuldm şükür
Evet benim ilk hamileliğim boyunca da acıdı, şimdi de deli gibi acıyor.Benim şimdiden göğüslerim acımaya başladı? Normal midir bu tecrübeli anne?
Gebelik belirtisi aradığım dönemde sürekli acaba ağrıyor mu diye mıncırmışlığım olduğu İçin şuanki acıyı net hissediyorum dokunamıyormuş insan.
emzirirken nasıl olacak kim bilir..
Bu göğüs ucu kremine ne zaman başlamamız gerekiyor bir de. Teşekkürler
Yok beklemiyorum otururken arada hissediyorum canım yatarken daha çok hissediyorum. Dışarıdan elle hiç daha hissetmedim. Baloncuk patlaması gibi halen öyle aşırı tekme gibi bendede yok ama baloncukların şiddeti büyümeye başladıT temmuzekim canım sen bu bebek hareketlerini mesela nasıl hissediyorsun. Oturup bekliyorsun dimi hareket halinde hissetmek mümkün değil gibi? Koltukta oturuyorum mesela ben şuan ortam da sessiz.
Not: bunu yazarken iki kere hissettim galiba, içerden bir şey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?