2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Süt serin , daldırılan su sıcaksa cam şişe çatlayabilir. Dikkatli olmak lazım. Hani dondurma yiyince , sıcak bir şey içerseniz diş sızlar ya? Onun gibi
Evet haklısınız çok sıcak suya koymamak lazim kullanirken buna dikkat ederim eridikten sonra ılıtmak için kullanırım

İşine yaradıysa ne güzel canım benim ağrılara fayda etmedi hiç kalsiyum magnezyuma erken başlattı o yüzden doktorumda öyle rahatladım çok dikkat et kullanmıyorsan mutlaka iste doktorundan yatmaktan ağrı oluşabilir vücudunda

Evet yaradı çok şükür 10.haftamda covid olmuştum ve migrenimi tetiklemişti doktorum o zaman başlattı beni magnezyuma günlük alıyorum. Hatta bu yatak istirahati süreci başladığından beri sabah ve akşam magnezyum alıyorum, iyi geliyor kesinlikle

Bende 10da başladım gerçekten çok faydasını gördüm aman görelimde ağrı çekmeyelim

Rengi sarı veya yeşil gibiyde koku varsa doktoruna tahlil ver canım ama su gibi kokusuz olan akıntı normalmiş bende de var doktorum böyle demişti

Merhaba herkese ben ekim annesiyim ama büyük ihtimalle eylül anneside olabilirim size bir şey danışıcam ben idrar yolu enfeksiyonu oldum 10 değerimden 9 u referans dışı çıktı doktor 375 lik antibiotik verdi bide 1 günlük bu suya karıştırılan şeyden benim antibiotik çok karın ağrısı yapıyor doktora sordum probiyotik verdi yanına sizlerde böyle problem yaşayan var mı aşırı akıntım vardı artık idrarımın üstü beyazdı mecburen bende antibiotiğe hayır diyemedim

Geçmiş olsun cnm, ben de enfeksiyon için 500 Luk antibiyotik kullandım tekrar etti yeniden kullanıyorum. Akıntı sorunum olmadi ben kasılma ve ağrı çektim.İlactan çok enfeksiyon sorun yaratıyor. İlaç bittikten üç dört gün sonra kontrol için idrar tahlili, idrar kültürü ve kanda crp değerine baktirabilirsin.

Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorum

Canım kasılma nerde oluyordu midende mi? 375 sabah akşamda 375 lik benim ishal yan etkisi çok yaygın yazıyor ama bende ishal değilde ishal burulması oluyor ay benim akıntım kesildi ama berbattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…