Happy Mom da okumuşsun canım ben de yukarıda yazdımBir yerde okumustum bebek gun icinde biz hareket halindeyken sallandigi icin genelde uyurmuş, biz sabit durdugumuzda yada yattıgimızda uyanir hareket edermiş diye
Ahh evet dört gözle bekliyorumBelki de bizim hareketli olduğumuz zamanlarda hareket ediyorlar ama hareketler şuan çok güçsüz olduğu için farketmiyoruz.
Biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim, kendimize zindan etmeyelim süreci diye motive etmeye çalışıyorum ben de kendimi
Randevuna son 6
Aynen tam olarak bunu yaşıyorum ben de :) daha ufak gerçi normal muhtemelen ama yattığımda 2 dk ya başlıyor kıpırtılar :)Bir yerde okumustum bebek gun icinde biz hareket halindeyken sallandigi icin genelde uyurmuş, biz sabit durdugumuzda yada yattıgimızda uyanir hareket edermiş diye
Aslinda boyle paylasmaya korkuyorum ozellikle cevrem de boyle hastalikli gibiYa teşekkür ederim, aslında hepimizin burda olma amacı ortak duyguları yaşayan kişilerle bilgi alışverişi yapıp, yalniz olmadığımızı hissetme ihtiyacı duymak. Bazen bildiğimiz şeyleri başkalarından duyunca daha etkili oluyor ve uygulamaya daha hevesli oluyoruz. Bunun sebebi de beynin onay ihtiyacı, o da olunca ikna olup rahatlayabiliyoruz. O yüzden önce içini dinle, rahatlayamadigin her noktada paylaşmaya devam et.
Yaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim ben tekrar hamile kaldım sizlere söylemek istedim
Çok çok tebrik ederim, çok sevindim, ne güzel bir haber. Herkes sağlıkla alsın kucağına minikleriniSelam kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim ben tekrar hamile kaldım sizlere söylemek istedim
Evet benimde öyle büyüdükçe geriliyor artık. Yumuşak değil. Ve cok belim agriyo artık karnım büyüdükçe. Bi an önce 30lu haftalara gelmek istiyorum. Ve küçüğüm daha 3 yaşında ama bem bebek sevmeyi koklamayı falan çok özlemişim. Hamileligim kolay güzel geçse herhalde 6 7 çocuğum olurdu.Kizlar karniniz bu haftalarda daha gerginmi
Yani anlik sertlik degilde daha gergin ve belli oluyor gibimi
Anlatabildimmi bilmiyorum amaa
Benim de kanıyor diş etlerim; çok başlında yapmıyorum ama gebelikte normalmiş.Çok geçmiş olsun dişler direk hassaslaşıyor hamilelikte zaten. Benimde bu hafta diş etlerimde fırçalarken kanamalar başladı
Canımmm çok sevindim maşallah Allah çok bekletmeden tekrar nasip etmiş şükürler olsun, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin. Ben de senin yaşadıklarını yaşamıştım hiç korkma bu sefer sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyleSelam kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim ben tekrar hamile kaldım sizlere söylemek istedim
9 mayısta randevusu olan çok arkadaş var; ben de mi 9’a çevirsem ne yapsamİlk gebelik olmamasına rağmen gene geç kaldı bence erkek çocukları geç hissediliuormus9 Mayıs'ta detaylı randevum var canim ctesi de kendi doktoruma gideceğim
Ben oksapar iğne yapıyorum canım ve karın sertleştiği için artık bir tık daha fazla canım yanıyor.Kizlar karniniz bu haftalarda daha gerginmi
Merhaba.Kayseri'de önerebileceğiniz merkez ve doktor hangisidir acaba?Valla satı hatırlamıyorum da tüp bebek transfer tarihim 20 aralık.Yaş 33 Şehir Kayseri ilk bebeğimiz olcak insallah
Evet benim öyle canim siskinlik mi nedir bilemiyorum ama sanki 9 aylık gibi karnimKizlar karniniz bu haftalarda daha gerginmi
Evetttt heyecanla bekliyorum valla bayram diye geçiyor zaman imkanın varsa o güne al canimBenim de kanıyor diş etlerim; çok başlında yapmıyorum ama gebelikte normalmiş.
Canımmm çok sevindim maşallah Allah çok bekletmeden tekrar nasip etmiş şükürler olsun, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin. Ben de senin yaşadıklarını yaşamıştım hiç korkma bu sefer sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle
9 mayısta randevusu olan çok arkadaş var; ben de mi 9’a çevirsem ne yapsam
12 Mayıs Detaylı benimde canım.
Ctesiye de bir şey kalmadı insan heyecanlanıyo
Ben oksapar iğne yapıyorum canım ve karın sertleştiği için artık bir tık daha fazla canım yanıyor.
Sabah karnım ufak akşama doğru davul gibi şişiyor bir de.
Kanda crp mi bakıldı acaba? Değer kaçtı?Kanımda enfeksiyon çıktı. Dr klamoks verdi. Eczacı dahil farklı 3 doktora sordum kullan sıkıntı olmaz dedi. Ama ablamın komşusu kullanmasın benim doktorum hamileler antibiyotik kullanamaz elma kompostosu iç demiş. Çok tedirgin oldum
Merhaba. Ben Acıbademde Mustafa Taş’a gittim başka doktorlarla da denemem olmuştu 3 kez. Mustafa’ya hocayla ilk denemede pozitif oldu şükürler olsunMerhaba.Kayseri'de önerebileceğiniz merkez ve doktor hangisidir acaba?
Pardon ama , doktoru mu dinleyeceksiniz , ablanızın komşusunu mu? Bu komşu, uluslararası ilaç araştırmalarına katılıp hamileler üzerinde araştırma mı yapmış?Kanımda enfeksiyon çıktı. Dr klamoks verdi. Eczacı dahil farklı 3 doktora sordum kullan sıkıntı olmaz dedi. Ama ablamın komşusu kullanmasın benim doktorum hamileler antibiyotik kullanamaz elma kompostosu iç demiş. Çok tedirgin oldum
Maşallah.Allah uzun ömürler versinMerhaba. Ben Acıbademde Mustafa Taş’a gittim başka doktorlarla da denemem olmuştu 3 kez. Mustafa’ya hocayla ilk denemede pozitif oldu şükürler olsun
Benim bu şekilde evet ,21+5 günlük bugün. Özellikle aklıma birden büyüyor korkuyorum bazen kasılıyor mu acaba diyeKizlar karniniz bu haftalarda daha gerginmi
Ya istesem karsima cikmaz bugunde buna bakiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?