2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ahh evet dört gözle bekliyorum evdeyken kendimizi dinlediğimiz içinde çok hissediyoruz bence şimdi bayram kalabalık falan anlaşılmıyor ama yinede arada hissettim bugün

Bir yerde okumustum bebek gun icinde biz hareket halindeyken sallandigi icin genelde uyurmuş, biz sabit durdugumuzda yada yattıgimızda uyanir hareket edermiş diye
Aynen tam olarak bunu yaşıyorum ben de :) daha ufak gerçi normal muhtemelen ama yattığımda 2 dk ya başlıyor kıpırtılar :)

Aslinda boyle paylasmaya korkuyorum ozellikle cevrem de boyle hastalikli gibi
Tek cocuk bunda var gibi dusunurler diye cekiniyorum
Ama zor sahip oldugum icin bir tarafimda hep stres ekiyorum icime o yuzden de buraya yaziyorum rahatliyorum iyiki varsiniz hepiniz de

Kizlar karniniz bu haftalarda daha gerginmi
Yani anlik sertlik degilde daha gergin ve belli oluyor gibimi
Anlatabildimmi bilmiyorum amaa
Evet benimde öyle büyüdükçe geriliyor artık. Yumuşak değil. Ve cok belim agriyo artık karnım büyüdükçe. Bi an önce 30lu haftalara gelmek istiyorum. Ve küçüğüm daha 3 yaşında ama bem bebek sevmeyi koklamayı falan çok özlemişim. Hamileligim kolay güzel geçse herhalde 6 7 çocuğum olurdu.

Çok geçmiş olsun dişler direk hassaslaşıyor hamilelikte zaten. Benimde bu hafta diş etlerimde fırçalarken kanamalar başladı
Benim de kanıyor diş etlerim; çok başlında yapmıyorum ama gebelikte normalmiş.
Selam kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim ben tekrar hamile kaldım sizlere söylemek istedim
Canımmm çok sevindim maşallah Allah çok bekletmeden tekrar nasip etmiş şükürler olsun, sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin. Ben de senin yaşadıklarını yaşamıştım hiç korkma bu sefer sağlıkla devam edecek Allah’ın izniyle
İlk gebelik olmamasına rağmen gene geç kaldı bence erkek çocukları geç hissediliuormus 9 Mayıs'ta detaylı randevum var canim ctesi de kendi doktoruma gideceğim
9 mayısta randevusu olan çok arkadaş var; ben de mi 9’a çevirsem ne yapsam
12 Mayıs Detaylı benimde canım.
Ctesiye de bir şey kalmadı insan heyecanlanıyo
Ben oksapar iğne yapıyorum canım ve karın sertleştiği için artık bir tık daha fazla canım yanıyor.

Sabah karnım ufak akşama doğru davul gibi şişiyor bir de.

Günaydın kızlar e bebegin uygulamasndan outlet bölümünden 3 5 bişiler kaptım bakmanızı tavsiye ederm

Günaydın kızlar bayramda hep sabah 7-8de uyanınca bugün 11e kadar uyumuşum sonuç yataktan zor kalktım ağrılardan bende doktorumla konuşacağım kalsiyum magnezyumu günde 3e çıkarsın ya da başka marka versin diye Annelik gerçekten hiç kolay değil galiba şimdiden daha başladı herkes derdide başına gelince anlıyor insan.

Hamilelikte diş sağlığı çok bozuluyormuş. Bende dolgu yaptırmak zorunda kalmıştım progestan iğneleri yüzünden dişlerim çürümüştü. Şu anda iyi gidiyor doktor tavsiyesiyle her gün diş ipide uyguluyorum başlarda zorlanıyordum kanıyordu ama alıştı diş doktoruda bırak kanasın alışacaksın sakın korkma demişti.

Evet benim öyle canim siskinlik mi nedir bilemiyorum ama sanki 9 aylık gibi karnim
Evetttt heyecanla bekliyorum valla bayram diye geçiyor zaman imkanın varsa o güne al canim

Kanda crp mi bakıldı acaba? Değer kaçtı?

Pardon ama , doktoru mu dinleyeceksiniz , ablanızın komşusunu mu? Bu komşu, uluslararası ilaç araştırmalarına katılıp hamileler üzerinde araştırma mı yapmış?
Elbette gereksiz ilaç kullanımı zararlı. Kanımda enfeksiyon var diyorsunuz, o enfeksiyon, vajinal mantar gibi çocuktan hariç bir yerlerde gelişmiyor. Karnımızdakiler, kanımızla besleniyor:

Diyeceğim , doktor size antibiyotik kullanmasan da olur , evde komposto içerek de iyileşirseniz derse , elmaları soymaya başlayın hemen. İşin şakası tabii, sepsis ciddiye alınacak bir şey. Umarım enfeksiyon seviyesi çok yüksek değildir. Sağlıklı günler dilerim.

Magnifiaque canım bak, şansa bugün ne denk geldi.
Kullanıyor musun bu uygulamayı?
Ya istesem karsima cikmaz bugunde buna bakiyordum
Cok tesekkur ederim lalam
Adi ne uygulamanin bende Elika hamile var ama cok bilgi vermiyor
Bugun sonuclarim cikti doktora gonderdim cevap bekliyorum
Biraz daha beklemem gerekiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…