2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gunaydin Kizlar

Dun cok stresli bir gundu benim icin gece uzaninca karnimdan tuhaf hareketler geldi ya bunlar tekme mi baska seymi anlayamadim
Sabah uyandim oturunca gene farkettim
Sanki icimde balon patliyormus gibi ama cok net ve hizli hizli olan bisey aceba
Bu gercekten tekme olabilir mi digerlerine gore cok daha belirgindi

Maşallah sen nasıl bilgilisin öyle, tıp yan dal falan mı var kuzu

Güneş
Sağ ol canım :) henüz gidemedim bugün hastanede şeker yüklemem var. Telefonla aradım tabiki sürekli meşgul bende pek sanmıyorum açıkcası bildiklerini ama bakalım haber veririm tabii
Canım yaptırdın mı yüklemeyi?

Günaydın güzel annelerim nasılsınız bakalım bebisler, keyifler nasıl var mı doktora giden cinsiyet öğrenen artık öğrenmeyen kalmaması lazım isimleriniz belliyse onu da ekleyebilirim listeye
Günaydın oğlum olacak nasipse adını da poyraz koymayı düşünüyoruz listeye ekleyebilirsin

Evet canım
Açlık 90 üst sınır 92
1. Saat 171 üst sınır 180
2. Saat 151 üst sınır 153
Ucu ucuna yırttım herhalde doktorla konuşmadım henüz ama
Sağlık ocağına aşıya geldim. Doktorum biz zaten boğmaca tetanoz hepsini içeren aşı yapıyoruz dedi hemşiresini bekliyorum 13:30ta olacağım kısmetse. -Sunshine

Merhabalar. Bugün detaylı ultrason vardı. Bebeğin kalbinde çok minik bir delik olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmediğini doğuma kadar kapanabileceğini takip gerektiğini söyledi perinatolog. Bir de rahimde bebeği besleyen sol damarda çentik varmış tansiyon riski oluşturabilirmiş tansiyon takibi önerdi. Güzel haberler alamadım bugün canım sıkkın biraz. Ama buna da şükür diyorum. Bana dua eder misiniz bebeğimin kalbindeki delik kapansın

Merhaba,bende detayliya gittim bugün ve bana da kalpte parlaklık var dedi.Raporda şöyle geçiyor " sol ventrikülde hiperekojen intrakardiyak odak izlendi ".sizin de bahsettiğiniz aynı şey mi ? Doktor bana bu tek başına bir anlam ifade etmiyor, yanında başka bulgularda olsaydı genetik bir rahatszlık olabileceğini soyleyebilirdik ,bu durumda da amniyosentez onerebilirdim ama 2li testinde temiz çıkmış,kalpteki parlaklık başka bulgu yoksa riskli gördüğümüz bir durum değil dedi.O yüzden benim içim biraz ferah,takmadım bu durumu, inşallah bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alırız

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla kapanır umarım. Doktorunuzda tek başına bir şey ifade etmiyor demiş içinizi ferah tutun. Siz iyi olun ki bebekte iyi olsun

Maşallah sen nasıl bilgilisin öyle, tıp yan dal falan mı var kuzu

Güneş

Sorma ya Masterı kadın doğumda yapıyorum
Beynim çöplüğe döndü
Oo ucu ucuna çıkmış gerçekten

Kuzu inşallah öyledir imkanın olursa baksana bi aşının ismine
Bana da fikir olsun. Araştırmalarıma o aşıyı da katarım boğmaca varsa
Sadece Difteri tetanoz oluyo sağlık ocaklarında diye biliyordum ben
Allah tüm annelere ve bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah.
Delik çok sık rastlanıp doğumdan sonra bile kapanmaya devam ediyor diye biliyorum. çok yakın bir arkadaşımın oğlunda vardı 3 yaşına bastı kalbindeki delik kapanmış örneğin
Bebeğinin de daha doğmadan kapanır inşallah

Ya canım gerçekten tam sınırda çıkmış

yine de beslenmene dikkat et deyip bir kaç yasaklı şey verebilir ek kötüsü böyle olsun ne yapalım, çok şükür bunu da atlattın

Aynen bilmiyorlar canım yaptırmadım bende. Eczaneden bulun istiyorsanız dediler ne markalar var bildiğin bende araştırayım eczanelerde depoda yok diyor çünkü.

Bu arada doktorum 1.saate yüksek dedi diyet başlattı yırtamadım malesef
L Lalalala1

Sanırım aynı şey değil bendeki raporda muskuler vsd izlendi yazıyor. Bana da size söylediklerinin aynısını söyledi. Tek başına bir şey ifade etmiyor takip edelim 32. Haftada tekrar gel dedi. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza

Böyle şeyleri duydukça içim rahatlıyor hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Evet benimde biraz kırışıktı şuan açılmış gibi yuvarlaklaştı hatta eşim bile farketti

Aynen bilmiyorlar canım yaptırmadım bende. Eczaneden bulun istiyorsanız dediler ne markalar var bildiğin bende araştırayım eczanelerde depoda yok diyor çünkü.
Aha demiştim işte doktor bile He He yapıyoruz modunda daha dinlemeden.

Boostrix benim öğrendiğim canım eczanelere ismiyle sorabilirsin bulursan haber et
Muadilini duymadım henüz

Merhaba, benimde alt dişim kırıldı dün, bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür hersey yolunda. Dişimi de söyledim tedavi olabilir miyim diye. Doktor da olabilirsin tabi git dedi lokal anestezi ile sıkıntı olmaz dedi. Bende randevu alicam.

Bunlar bebeğin boyu, kafasının, karnının boyu fln. Değerlerin gayet güzel bence.

Allah şifa nasip eylesin iyi olacaktır inşallah bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…