2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Delik konusunda endişelenme. Çok duydum böyle delik varmış diyen hepsi iyi oldu zamanla. Kardeşimde bile vardı kilo alınca hemen kapanıyor demişlerdi hatta kardeşim de iştahlıydı baya onun etkisinden mi bilmem onunki de hemen geçti. Doğduktan sonra geçti onların ki çok şükür bugüne kadar kardeşim de dahil bu konuda kötü bi şey yaşayanı duymadım da görmedim de hiç. Rahat olsun için

Çok teşekkür ederim canım insAllah sagliklidir, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza alalım

Aha demiştim işte doktor bile He He yapıyoruz modunda daha dinlemeden.

Boostrix benim öğrendiğim canım eczanelere ismiyle sorabilirsin bulursan haber et
Muadilini duymadım henüz
Ben bulamadım bütün günde mahvoldum yorgunluktan ordan oraya yarın gidip devlet ne yapıyorsa ondan yaptıracağım.

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi kapanır

Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi
Ayy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.

Ayy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.
Ben activia probiyotik yoğurt ve her gün 2 tane patlıcan sapından kaynattığım suda buldum çözümü

Ben de aynı durumdayım, yediğim kuru kayısıları incirleri başkası yese bağırsakları bomboş kalırdı duphalac içtim bende dün ve bugün dediğiniz gibi sürekli gaz ve hareketlenme var ama eylem yok, sonuç hep karavana

Valla böyle bir kabızlık olamaz, geçen tüm gücümü toplayip ıkınmak zorunda kaldim. Resmen doğum pratiğii gibi

Kızlar şeker yüklemesi için tahlil verdim 75 gr sonuçları ekledim anlayan varsa yardımcı olabilir mi

Eki Görüntüle 3063271
Kızlar şeker yüklemesi için tahlil verdim 75 gr sonuçları ekledim anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Sizin gayet iyi bence. Bende bugün yaptırdım doktorum diyet başlattı mesela yüksek diye değerlerimi ekleyeyim karşılaştırırsınız.

Açlık 90 üst sınır 92
1. Saat 171 üst sınır 180
2. Saat 151 üst sınır 153

Bana da kesin diyet verecek gibi geliyor, en azından şu 2-3 gün randevuma kadar yatmışız düzenli besleneyim dedim ben de canım.
Valla o kadar da su içiyorum nereye gidiyor bu su neden karışmıyor içimde

Evet bi de benim içeri doğru büzülmüs şekildeydi eskiden şimdi delik gerilmekten düzleşti. Ben epey şişim zaten, 9. Ayda karnim gerçek anlamda burnuma gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…