- 29 Ekim 2021
- 1.479
- 1.133
- 83
Delik konusunda endişelenme. Çok duydum böyle delik varmış diyen hepsi iyi oldu zamanla. Kardeşimde bile vardı kilo alınca hemen kapanıyor demişlerdi hatta kardeşim de iştahlıydı baya onun etkisinden mi bilmem onunki de hemen geçti. Doğduktan sonra geçti onların ki çok şükür bugüne kadar kardeşim de dahil bu konuda kötü bi şey yaşayanı duymadım da görmedim de hiç. Rahat olsun içinMerhabalar. Bugün detaylı ultrason vardı. Bebeğin kalbinde çok minik bir delik olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmediğini doğuma kadar kapanabileceğini takip gerektiğini söyledi perinatolog. Bir de rahimde bebeği besleyen sol damarda çentik varmış tansiyon riski oluşturabilirmiş tansiyon takibi önerdi. Güzel haberler alamadım bugün canım sıkkın biraz. Ama buna da şükür diyorum. Bana dua eder misiniz bebeğimin kalbindeki delik kapansın
Çok teşekkür ederim canım insAllah sagliklidir, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza alalımMerhaba ben 20+6'da detaylı ultrason yaptırdım. Pozisyon sebebiyle kalbini görmek için çok uğraştık. Eğer dönmeseydi başka gün bakacaktı, ayrıca organ gelişimi 21. haftada kontrole uygun olabiliyor, belki geriden gelen bir durum varsa daha sonra bakmak istemiş olabilir, endişelenmeyin dediyse stres yapmayın lütfen, yolunda olmayan her şeyi paylaşıyorlar ondan emin oldum bu süreçte ben. İçinizi ferah tutun
Ben bulamadım bütün günde mahvoldum yorgunluktan ordan orayaAha demiştim işte doktor bile He He yapıyoruz modunda daha dinlemeden.
Boostrix benim öğrendiğim canım eczanelere ismiyle sorabilirsin bulursan haber et
Muadilini duymadım henüz
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi kapanırDelik konusunda endişelenme. Çok duydum böyle delik varmış diyen hepsi iyi oldu zamanla. Kardeşimde bile vardı kilo alınca hemen kapanıyor demişlerdi hatta kardeşim de iştahlıydı baya onun etkisinden mi bilmem onunki de hemen geçti. Doğduktan sonra geçti onların ki çok şükür bugüne kadar kardeşim de dahil bu konuda kötü bi şey yaşayanı duymadım da görmedim de hiç. Rahat olsun için
Ayy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi
Ben activia probiyotik yoğurt ve her gün 2 tane patlıcan sapından kaynattığım suda buldum çözümüAyy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.
Ben de aynı durumdayım, yediğim kuru kayısıları incirleri başkası yese bağırsakları bomboş kalırdıAyy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.
Valla böyle bir kabızlık olamaz, geçen tüm gücümü toplayip ıkınmak zorunda kaldim. Resmen doğum pratiğii gibiBen de aynı durumdayım, yediğim kuru kayısıları incirleri başkası yese bağırsakları bomboş kalırdıduphalac içtim bende dün ve bugün dediğiniz gibi sürekli gaz ve hareketlenme var ama eylem yok, sonuç hep karavana
Çok fazla ıkınmak düşüğe neden olur mu? Bir de ben işyerimde diğeri bozuk olduğu için normal tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum o da zararlı olur mu?Valla böyle bir kabızlık olamaz, geçen tüm gücümü toplayip ıkınmak zorunda kaldim. Resmen doğum pratiğii gibi
Çok ıkınmak düşüğe neden olmaz. Normal tuvalet nedirÇok fazla ıkınmak düşüğe neden olur mu? Bir de ben işyerimde diğeri bozuk olduğu için normal tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum o da zararlı olur mu?
Yani oturaklı olmayan eski usülÇok ıkınmak düşüğe neden olmaz. Normal tuvalet nedir
Benim ıkınmam da yasak, fazla hareket etmem de yasak o yüzden iyice fenalardayımValla böyle bir kabızlık olamaz, geçen tüm gücümü toplayip ıkınmak zorunda kaldim. Resmen doğum pratiğii gibi
Aa neden yasak?Benim ıkınmam da yasak, fazla hareket etmem de yasak o yüzden iyice fenalardayım
Ne olacak ayolYani oturaklı olmayan eski usül
Sizin gayet iyi bence. Bende bugün yaptırdım doktorum diyet başlattı mesela yüksek diye değerlerimi ekleyeyim karşılaştırırsınız.Eki Görüntüle 3063271
Kızlar şeker yüklemesi için tahlil verdim 75 gr sonuçları ekledim anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Erken doğum riskim var o sebepleAa neden yasak?
Bana da kesin diyet verecek gibi geliyor, en azından şu 2-3 gün randevuma kadar yatmışız düzenli besleneyim dedim ben de canım.
Valla o kadar da su içiyorum nereye gidiyor bu su neden karışmıyor içimdeAyy delirmek üzereyim. Tuvalette ağladığım oluyor. Su içiyorum, sabahları kayısı yiyorum bana misin demiyor. Dün ve bugün duphalac içtim. Tüm gün gazdan karnim ağridi ama yumusama olmadı. İmdat.
Geçmiş olsun ya, neden öyle bir risk var peki ?Erken doğum riskim var o sebeple
Evet bi de benim içeri doğru büzülmüs şekildeydi eskiden şimdi delik gerilmekten düzleşti. Ben epey şişim zaten, 9. Ayda karnim gerçek anlamda burnuma gelebilirKızlar göbek deliğinizde bir değişiklik farkettiniz mi? Böyle delik dışarı çıkıyor gibi, tam öyle de değil de orda bi boşluk oluşmuş düz şekilde. Eskiden daha buruşuktu. Bugün de böyle bir aydınlanma yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?