Bebeğimin cinsiyeti kız dunku ultrasonda da kız.olarak söylendi netleşti benceKendimden bir tane daha buldum aslaaa rahat edemiyorum eve gelir gelmez zipitip atıyorum resmen
Canim cinsiyet belli oldu mu
Canim araba için konuşayım ben oğluma travel sistem aldım iki parça halinde hatta pusette takılıyor üç parça oluyor taşıması kullanışı pek kolay değil aldığima pişman oldum diyebilirim şuan kesin olarak paston alırım bende çift yönlü olanlarından hem açılıp kapanışı hem taşınması yer kaplamasi bakımından daha kullanışlı olacağını düşünüyorum eşim olmadan bı yere gidince çok sıkıntı yaşıyordum mesela iki parçaya bölünüyordu şoförler de kaba diye kapattiriyordu bı elimde çocuk bı elim onu kapatmaya çalışıyor falan eziyet tek güzel yani görünüsü
Kuzuu bugün benim de detaylı ultrason vardı perinatolog tarafından yaptırdım devletteydi yanında asistanı vardı sanieim baya detaylı inceledi beynini kalbini omurgalarini ayaklarını ellerini yarım saat kadar sürdü gibi onlar kendi aralarında konuştu sürekli tabi ben bişey anlamayinca sordum duramadimhatta bebek o kadar tatlıydı ki kendini yukarı dogru atıp tekrar aşağı kayıyordu ona baya güldük ne yapıyor bu bebiş diye onun dışında herhangi bi rapor fotoğraf falan vermedi sadece herşey yolunda bir sıkıntısı yok dedi devlette yaptırmanın sonuçları bu şekilde oluyormuş renkli fotoya gerek duymadım kendi doktorum sağolsun boş göndermiyor zaten benden haberler bu kadar L Lalalala1 canim detayliya gidecek olan bendim bugün darısı basına inşallah
Bende puset ve baston ayrı almayı dusunuyorum ikili setlerin fiyatları bayag farkediyorBaaston arti puset alinsa bile bazi travel sistemlerden daha uyguna geliyor
Çok güzel düşünmüşsün, ben de okul arkadaşıma , herkes bebeğe bir şeyler alıyordur ben sana hediye almak istedim deyip şık bir çanta götürmüştüm yıllar önce.Kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşım var, lohusalık sürecinde biraz yalnız kaldı farklı şehirlerde olduğumuz İçin ve zor geçiriyor.
Bi insana birden kendi olmaktan vazgeçip annelik vazifesi yüklemek eminim zordur.
Ona şöyle bir paket hazırladım. İçinde bebekle ilgili bir şey yok, onu annelik sıfatından ayrı da çok sevdiğimizi ve onun her şeyden önce adıyla kanıyla kendi olduğunu hatırlatır bir not yazayım dedim. Nasıl olmuş?
Belki size de fikir olur
Anne olduktan sonra diğer insanların bile sana ‘x’in annesi ayy’ falan gibi sıfatla seslenmeye başladığını gördüm, bazen kendim bile yapıyorum bunu farketmeden.Çok güzel düşünmüşsün, ben de okul arkadaşıma , herkes bebeğe bir şeyler alıyordur ben sana hediye almak istedim deyip şık bir çanta götürmüştüm yıllar önce.
Nasıl keyifle açacak o kutuyu kim bilir
Tesekkür ederim, rahim ağzı yetmezliği nedeniyle, dikiş atılacak kadar kısa değil ama risk varGeçmiş olsun ya, neden öyle bir risk var peki ?
Diyette zor ya her şey yasak nerdeyse bakalım hayırlısı artık canım elimden geldiğince uymaya çalışacağımBana da kesin diyet verecek gibi geliyor, en azından şu 2-3 gün randevuma kadar yatmışız düzenli besleneyim dedim ben de canım.
Valla o kadar da su içiyorum nereye gidiyor bu su neden karışmıyor içimde
Ben bugün baya eczane gezdim. Çoğu bilmiyor bilenlerde depolarda yok diyor. Cumaya kadar biryerden haber bekliyorum oda olumsuz olursa devlettekini yaptıracağım artık. Birde bu tek doz mu acaba zaten zor bulunuyor bir daha bulma şansı olmayabilir.Arkadaşlar , daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım . Boostrix ( boğmaca içeren tetanoz aşısı , sipariş usülü 45 gün falan sürüyormuş ve aşı 28. Haftadan sonra yapılıyor, özellikle 30. Hafta tavsiye edilmiş hatta ) zamanınız var daha panik yapmasın arayanlar. T temmuzekim
Getirten eczane bulmak mesele sanırım.
bende ayrı almayı düşünüyorumBende puset ve baston ayrı almayı dusunuyorum ikili setlerin fiyatları bayag farkediyor
Bir tanıdığım çok ıkındığı için kanaması gelmişti ilk hamile kaldığımdan beri tenbihler beni nolursun ıkınma diye o günden sonra doğuma kadar hep yatmak zorunda kalmış çünkü aman diyeyim nolur nolmaz zorlamayon kendiniziÇok fazla ıkınmak düşüğe neden olur mu? Bir de ben işyerimde diğeri bozuk olduğu için normal tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum o da zararlı olur mu?
19 haftadayım ama net ögrenemedim bibkz dedi bi erkek defi emin olamadım 21 de ayrntli da ögrenicez insaallah heraldeGünaydın güzel annelerim nasılsınız bakalım bebisler, keyifler nasıl var mı doktora giden cinsiyet öğrenen artık öğrenmeyen kalmaması lazımisimleriniz belliyse onu da ekleyebilirim listeye
Evet tek doz.Ben bugün baya eczane gezdim. Çoğu bilmiyor bilenlerde depolarda yok diyor. Cumaya kadar biryerden haber bekliyorum oda olumsuz olursa devlettekini yaptıracağım artık. Birde bu tek doz mu acaba zaten zor bulunuyor bir daha bulma şansı olmayabilir.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bende pazartesi günü gidip ona göre diş için de randevu alacağımMerhaba, benimde alt dişim kırıldı dün, bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür hersey yolunda. Dişimi de söyledim tedavi olabilir miyim diye. Doktor da olabilirsin tabi git dedi lokal anestezi ile sıkıntı olmaz dedi. Bende randevu alicam.
Hayır tam zamanı canim hayırlı güzel haberlerle gel inşallahMerhabalar,
Bende bugün detaylıya gideceğim. 22+4 deyim. Geçmi kaldım acaba?
Çok teşekkür ederim cnm inşallahHayır tam zamanı canim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Hangi gebe okulu? Online olanlar varsa biz de katılalım.Kızlar gebe okuluna katıldım bugün sizin için bogmacali tetonoz aşısını sordum riskli gebelikler de öneriyoruz dedi mesela hastane ortamında çalışan kreşte anaokulunda çalışan annelerimiz için diye örnek verdi 27 28 haftalarında yapılıyormuş isteyen sağlık ocaklarında yaptırabilir dedi ama sağlık ocağı da bilmiyor dediniz sanırım dimi-Sunshine T temmuzekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?