2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Malesef 7kg aldım 69 oldum. Gebelik şekeri çıktı bende artık tatlı yağlı vs her şey yasak
Seker testini ne zaman yapabiliyoruz ben de ondan çok korkuyorum. Arkadaşım 30 haftalik sadece 6 kilo aldi ama insülin direnci varmış ve pcos olduğu için genetik yatkınlıktan dolayi şeker çıktı çok şaşırdım. Kiloya bakmiormus seker

Evet bakmıyor bendede pcos var insülin direncimde vardı. Normalde 24te bakılıyor galiba ama bu sorunlar olup şekerimde yüksek çıkınca 21+1de yükleme yaptırdı doktorum.

Genelde açık olanlar kapanıyor diye biliyorum. Çok denk geldim. İçinizi ferah tutun

Akşam tarifesi 16:50 canım

Ama hiç saatinde giremedim henüz

Evet bakmıyor bendede pcos var insülin direncimde vardı. Normalde 24te bakılıyor galiba ama bu sorunlar olup şekerimde yüksek çıkınca 21+1de yükleme yaptırdı doktorum.
Şeker korktugum seylerden biri geçmiş olsun canım acaba kaç cıktı şekerin?

Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
Aynı düşünceler içerisindeyim bende 1 haftadır. Kara kara düşünüyorum. Sadece 1 numara bezlerini aldım ben prima premium care. Ama kiminle konuşsam önce ucuzlardan başla bebeğe yaramazsa diğer markalara geç diyorlar. Yengemle konuştum geçen gün onun bebeği 1 yaşına girdi. Doğduğu günden beri sleepy kullanıyormuş çok da memnun. Sonralarda başa çıkamazsın primayla tamam kaliteli ama zorlar dedi. Bende almayı kestim. Sleepy çok aklıma yatıyor ama bir kesim ççok memnuken bir kesim de nefret etmiş durumda. Vallahi benim de kafam allak bullak bu konuda

Şeker korktugum seylerden biri geçmiş olsun canım acaba kaç cıktı şekerin?
Teşekkür ederim. Açlık 90 - 1.saat 171- 2.saat 151 çıktı canım. Şimdi haftada bir düzenli 1.saat ölçümü istedi doktorum. Bende dün başladım diyete

Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
Yok bence prima en iyilerden. Denersin bebeğine iyi gelmezse başka markalara geçersin. Bende iki çeşit arasındayım prima premıum care ya da sleepy ecologic. Çok bir fiyat farkıda yok öyle ikisinin arasında. Bim bilemiyorum hiç duymadım birde pişik olunca sonrası çok zor olur kapalı sürekli iyileşme süreci o yüzden en iyisiyle başlamak daha mantıklı.

Teşekkür ederim. Açlık 90 - 1.saat 171- 2.saat 151 çıktı canım. Şimdi haftada bir düzenli 1.saat ölçümü istedi doktorum. Bende dün başladım diyete
Bnde kan testi verdim doktora attım şeker yok dedi ama yükleme yaptıracakmı bilmiyorum diyeti doguma kadarmı 1 aylıkmı yaptırıyor

Bnde kan testi verdim doktora attım şeker yok dedi ama yükleme yaptıracakmı bilmiyorum diyeti doguma kadarmı 1 aylıkmı yaptırıyor
Doğuma kadar. Diyet dediğim yasaklı yiyecekler var sadece her türlü şekerli yiyecekler, yağlı, fast food tarzı şeyler. Zaten mide yanmasından yiyemiyordum ama beni en çok tatlı zorlayacak. Elimden geldiğince uymaya çalışacağım. Ben anlıyordum şekerin yükseldiğini yemeklerden sonra üstüme aşırı ağırlık halsizlik çöküyordu.

ben 4 numaraya kadar prima stokladım. en iyisi o ve sürekli marka ara değiştir stresiyle uğraşamam diye. muhtemelen 1 yaşa kadar kullanırım tuvalet eğitimi düşünüyorum zaten.
bir de pişik belasıyla uğraşsın istemiyorum.
ama asıl asıl sebebi ben zaten sinirliyim, minnoş kocamsa benden sinirlidir. çocuğun altını değiştireceği zaman sırtına kadar sızdığını gördükçe delirir, hele bi de gecenin 3ünde benim sürekli çocuğun kıyafetini değiştirdiğimi görürse o bezleri kolisiyle atar çöpe
kendisi de en alınabilir sorun çıkarmayacak bezin prima olduğu konusunda hemfikir olduğundan sorunsuzca stokladık şimdiden bunda da sorun yaşanırsa artık kabullencez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…