- 8 Nisan 2021
- 57
- 61
- 18
- 35
Cnm dr en iyisini bilir ama bana biraz geç gibi geldi. Aradığım tüm merkezler 18-24 haftalar aası en uygun olduğunu söylediler.26. Haftada detaylı ultrason cokmu geç kızlar doktor ozmna tarih verdi birde 29a kadar bakıyoruz dedi
Güzel haberlerle gel canımKızlar günaydın, bugün kontrolüm var 3 haftadan sonra. Detaylı olacak, biraz heyecanlıyım
Malesef 7kg aldım 69 oldum. Gebelik şekeri çıktı bende artık tatlı yağlı vs her şey yasakMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Seker testini ne zaman yapabiliyoruz ben de ondan çok korkuyorum. Arkadaşım 30 haftalik sadece 6 kilo aldi ama insülin direnci varmış ve pcos olduğu için genetik yatkınlıktan dolayi şeker çıktı çok şaşırdım. Kiloya bakmiormus sekerMalesef 7kg aldım 69 oldum. Gebelik şekeri çıktı bende artık tatlı yağlı vs her şey yasak
6 kg aldım. Tatlıdan soğumustum şimdi de tadımlık kadar yiyorum, başka dikkat ettiğim bı durum yok.Merhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Evet bakmıyor bendede pcos var insülin direncimde vardı. Normalde 24te bakılıyor galiba ama bu sorunlar olup şekerimde yüksek çıkınca 21+1de yükleme yaptırdı doktorum.Seker testini ne zaman yapabiliyoruz ben de ondan çok korkuyorum. Arkadaşım 30 haftalik sadece 6 kilo aldi ama insülin direnci varmış ve pcos olduğu için genetik yatkınlıktan dolayi şeker çıktı çok şaşırdım. Kiloya bakmiormus seker
Genelde açık olanlar kapanıyor diye biliyorum. Çok denk geldim. İçinizi ferah tutunMerhabalar. Bugün detaylı ultrason vardı. Bebeğin kalbinde çok minik bir delik olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmediğini doğuma kadar kapanabileceğini takip gerektiğini söyledi perinatolog. Bir de rahimde bebeği besleyen sol damarda çentik varmış tansiyon riski oluşturabilirmiş tansiyon takibi önerdi. Güzel haberler alamadım bugün canım sıkkın biraz. Ama buna da şükür diyorum. Bana dua eder misiniz bebeğimin kalbindeki delik kapansın
Teşekkür ederim umarım kapanırGenelde açık olanlar kapanıyor diye biliyorum. Çok denk geldim. İçinizi ferah tutun
Akşam tarifesi 16:50 canımEkledim canım sağlıkla gelsin oğlusun
Kuzuumm seni listeyd eklediğime adım kadar eminim yani yazdığımı hatırlıyorum ama cinsiyet falan eklerken mi silindi acaba bende göremedim hemen tekrardan ekliyorum cinsiyet neydi
Dün tartildim ve acı gerçeği gördüm canim on kg almışım maalesef
Oyyyy bebişim huzel haberlerle gel inşallah buyuk gün bugün akşam üzeri mi randevun
Şeker korktugum seylerden biriEvet bakmıyor bendede pcos var insülin direncimde vardı. Normalde 24te bakılıyor galiba ama bu sorunlar olup şekerimde yüksek çıkınca 21+1de yükleme yaptırdı doktorum.
Minnoş bize el sallar belki yakalarsınAkşam tarifesi 16:50 canım
Ama hiç saatinde giremedim henüz
Aynı düşünceler içerisindeyim bende 1 haftadır. Kara kara düşünüyorum. Sadece 1 numara bezlerini aldım ben prima premium care. Ama kiminle konuşsam önce ucuzlardan başla bebeğe yaramazsa diğer markalara geç diyorlar. Yengemle konuştum geçen gün onun bebeği 1 yaşına girdi. Doğduğu günden beri sleepy kullanıyormuş çok da memnun. Sonralarda başa çıkamazsın primayla tamam kaliteli ama zorlar dedi. Bende almayı kestim. Sleepy çok aklıma yatıyor ama bir kesim ççok memnuken bir kesim de nefret etmiş durumda. Vallahi benim de kafam allak bullak bu konudaKızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
Teşekkür ederim. Açlık 90 - 1.saat 171- 2.saat 151 çıktı canım. Şimdi haftada bir düzenli 1.saat ölçümü istedi doktorum. Bende dün başladım diyeteŞeker korktugum seylerden birigeçmiş olsun canım acaba kaç cıktı şekerin?
Yok bence prima en iyilerden. Denersin bebeğine iyi gelmezse başka markalara geçersin. Bende iki çeşit arasındayım prima premıum care ya da sleepy ecologic. Çok bir fiyat farkıda yok öyle ikisinin arasında. Bim bilemiyorum hiç duymadım birde pişik olunca sonrası çok zor olur kapalı sürekli iyileşme süreci o yüzden en iyisiyle başlamak daha mantıklı.Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
4.5 kilo normal yiyorum 3 ogun 2 ara ogun.ama zaten kiloluydumMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Bnde kan testi verdim doktora attım şeker yok dedi ama yükleme yaptıracakmı bilmiyorumTeşekkür ederim. Açlık 90 - 1.saat 171- 2.saat 151 çıktı canım. Şimdi haftada bir düzenli 1.saat ölçümü istedi doktorum. Bende dün başladım diyete
Doğuma kadar. Diyet dediğim yasaklı yiyecekler var sadece her türlü şekerli yiyecekler, yağlı, fast food tarzı şeyler. Zaten mide yanmasından yiyemiyordum ama beni en çok tatlı zorlayacak. Elimden geldiğince uymaya çalışacağım. Ben anlıyordum şekerin yükseldiğini yemeklerden sonra üstüme aşırı ağırlık halsizlik çöküyordu.Bnde kan testi verdim doktora attım şeker yok dedi ama yükleme yaptıracakmı bilmiyorumdiyeti doguma kadarmı 1 aylıkmı yaptırıyor
ben 4 numaraya kadar prima stokladım. en iyisi o ve sürekli marka ara değiştir stresiyle uğraşamam diye. muhtemelen 1 yaşa kadar kullanırım tuvalet eğitimi düşünüyorum zaten.Kızlar bebek bezi ne alacaksınız. Ben prima aldım. Arkadaşım bim deki bezlerden alacağım dedi. İlk çocuğunda da onu kullanmıştı. Acaba ben gereksiz masraf mı ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?