Allah kolaylık versin canım.tatlıya düşkün biri olarakDoğuma kadar. Diyet dediğim yasaklı yiyecekler var sadece her türlü şekerli yiyecekler, yağlı, fast food tarzı şeyler. Zaten mide yanmasından yiyemiyordum ama beni en çok tatlı zorlayacak. Elimden geldiğince uymaya çalışacağım. Ben anlıyordum şekerin yükseldiğini yemeklerden sonra üstüme aşırı ağırlık halsizlik çöküyordu.
bu da çok korkutuyor beniiBez konusu bebeğe göre değişiyor, ben çok stoklams taraftarı değilim. Mesela benim ablam prima almıştı yeğenime kesinlikle asla iyi gelmedi pişik oldu ve çok zorlandı. Daha sonra marka değiştirdi. 2.yeğenimde de aynı oldu prima alerji yaptı. Deneyip belirlemek daha doğru olur diye düşünüyorum
bir şey yoktur allahın izniylekızlae birden kiloduma sıvo geldi çok korkuyorum doktora gidiyoruz dua edin nolur
Maddi kayıp olmaz asla, her türlü elden çıkarılır bezlerbu da çok korkutuyor beniibebem standart bi bebe olur inş
öyle bir durum olursa o zaman satarız dolapta filan yapacak bi şey yok artık. zaten fahiş fiyat artışlarının merkezi olduğumuz için maddi olarak kayıp gözüyle bakamıyorum pek alınan şeye :)
ahh inşallah hepimizinki sağlıkla vaktiyle gelsin inşallahMaddi kayıp olmaz asla, her türlü elden çıkarılır bezlerinşallah güzelce kullanır bebişiniz
Canım hangi bedenden kaçar tane aldın. Miktar konusunu araştırıyorum bende bu aralar. Bir de primanın çeşidi çok hangisini tercih ettin? Sen çok araştırmacısın biliyorum da o yüzden soruyorumben 4 numaraya kadar prima stokladım. en iyisi o ve sürekli marka ara değiştir stresiyle uğraşamam diye. muhtemelen 1 yaşa kadar kullanırım tuvalet eğitimi düşünüyorum zaten.
bir de pişik belasıyla uğraşsın istemiyorum.
ama asıl asıl sebebi ben zaten sinirliyim, minnoş kocamsa benden sinirlidir. çocuğun altını değiştireceği zaman sırtına kadar sızdığını gördükçe delirir, hele bi de gecenin 3ünde benim sürekli çocuğun kıyafetini değiştirdiğimi görürse o bezleri kolisiyle atar çöpe
kendisi de en alınabilir sorun çıkarmayacak bezin prima olduğu konusunda hemfikir olduğundan sorunsuzca stokladık şimdidenbunda da sorun yaşanırsa artık kabullencez mecbur
iyiymiş çok şükür içim rahatladıbir şey yoktur allahın izniylegüzel haber verin inşallah bize
7 kilo alisim bndeMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Aminn, inşallahahh inşallah hepimizinki sağlıkla vaktiyle gelsin inşallah
selamm beni yanlış etiketlemişsiniz galiba ama inşallah içine doğmuştur da gebe kalırım, ama eylüle yetişmez doğurmam@Mel59 @Ebruli11 @cido09 @Syysty @Bambirellla @nsl4721 @majalogy @gel umudum @Umgaca @2022eylulannesi @zeynep serdar @mivall @bocek345Ocean @Tekiin_97 @Cnscansu @Srpl0759 @melyes @Tk-3418 @Sunriseeee @0998 @Gzos @Morocco44 @Celebili @elaide
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu dönüş yapar mısınız
Neden olmuş bişi söylediler mi peki?iyiymiş çok şükür içim rahatladı
1 beden aktif bebek 144 adet aldım.Canım hangi bedenden kaçar tane aldın. Miktar konusunu araştırıyorum bende bu aralar. Bir de primanın çeşidi çok hangisini tercih ettin? Sen çok araştırmacısın biliyorum da o yüzden soruyorum
şükürler olsuniyiymiş çok şükür içim rahatladı
tez zamanda gönlüne göre sağlıklı kuvvetli vaktiyle gelen bebe/bebişler nasip etsin rabbimselamm beni yanlış etiketlemişsiniz galiba ama inşallah içine doğmuştur da gebe kalırım, ama eylüle yetişmez doğurmam2023 annesi olurum inşallah hepiniz sağlıcakla alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah bana da dua edin lütfen
ayy çok teşekkür ederim böyle detaylı cevap vermen beni çok sevindirdi, zira bu aralar bez işiyle kafayı bozmak üzereyim1 beden aktif bebek 144 adet aldım.
o çok boşluğuma geldi premium care alırdım simdiki aklım olsazaten yaklaşık 8-10 bezle 15 gün anca gider bu stok.
2 beden premium care 2 beden 120 adet aldım.
60 lı bi paket daha eklemeyi düşünüyorum.
3 beden premium care 3 numara 288 adet aldım.
belki yetmeyebilir ona ileride bakıcam doğduktan sonra karar veririm herhalde.
en çok 4 beden gidiyor diye biliyorum henüz 4 almadım. 4 ü de premium care alıp gerisini aktif bebek alabilirim.
forumda baya didikledim bu konuyu.
bebeğin bedenine göre kullanım süresi çok değişiyor. 4 aylık bebede hala 2 numara kullanan bile varken kimisi 4 numaraya geçmiş oluyor.
başlangıç için böyle düşündüm elde kalma ihtimali en azından olmasın diye. gidişata göre alırım eksiğini.
Rica ederim çiçeğim ne demek. Beni de çok bunaltıyordu düşünmek. Suan daha rahatım hatta bebenin doğru düzgün kıyafeti yok hiç ama alınır ya amaanayy çok teşekkür ederim böyle detaylı cevap vermen beni çok sevindirdi, zira bu aralar bez işiyle kafayı bozmak üzereyim
Bende bir beden premium care aldım 280 adet günde 9 bez kullansak 10 tane de artar dedim ama 9 dan fazlası gidiyormuş öyle diyorlar. Onunla kaldım. Seninle aynı şekilde düşünmüşüz 2 ve 3 bedenlerini de premium care alıp. Primanın alt segmentlerine transfer olmayı planlıyorum. 4 beden uzun süre kullanılıyormuş bide. Diğerlerinde bir üst bedene geçiş çabuk oluyor diyorlar birde. Aynen eksik kalırsa üzeri tamamlanır ama artarsa bende üzülürüm diye birazcık eksik almak gerek.
Ben zaten birkaç yerde araştırma yaptığını gördüm de ondna sordum. Bende epey araştırma yaptım ama çalıştığımdan pek fırsatım olmuyor. Gücümüzü birleştirmiş olduk. Detaylı cevabın için sağol tekrardan
Aynen canım benim bez çok yekün tutuyor en güzelini yapmışsın.Rica ederim çiçeğim ne demek. Beni de çok bunaltıyordu düşünmek. Suan daha rahatım hatta bebenin doğru düzgün kıyafeti yok hiç ama alınır ya amaan
Bez hem pahalı bi ürün dalı gün geçtikçe de zamlanıyor bekletme gereği duymadım.
Gerisi bebelerimizin iriliğine vücut tipine bacak yapısına göre bile değişecekeksikler tamamlanır. Bebeğim zayıf olacak gibi durursa 1 bedene ekleme yapacağım ben de.
Bir de Prematüre İkiz bebeli bir anne premium care kullanıyordu. bebeklerin hassas cildinde bile sorun yaşamamış ona da güvendim biraz
Dua edelim de bizimkiler sorun çıkarmasın
yok bişi demedi akıntı olabilir dedi herşey normalmiş sadece kalbinde iki parlak nokta var dedi ama 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var onda daha net gözükür dleik falan olmadığı sürece soeun yok dedi parlaklık kendiliğinden geçebiliyomuşNeden olmuş bişi söylediler mi peki?
akıntıdır bi sorun gözükmüyo dedi1 beden aktif bebek 144 adet aldım.
o çok boşluğuma geldi premium care alırdım simdiki aklım olsazaten yaklaşık 8-10 bezle 15 gün anca gider bu stok.
2 beden premium care 2 beden 120 adet aldım.
60 lı bi paket daha eklemeyi düşünüyorum.
3 beden premium care 3 numara 288 adet aldım.
belki yetmeyebilir ona ileride bakıcam doğduktan sonra karar veririm herhalde.
en çok 4 beden gidiyor diye biliyorum henüz 4 almadım. 4 ü de premium care alıp gerisini aktif bebek alabilirim.
forumda baya didikledim bu konuyu.
bebeğin bedenine göre kullanım süresi çok değişiyor. 4 aylık bebede hala 2 numara kullanan bile varken kimisi 4 numaraya geçmiş oluyor.
başlangıç için böyle düşündüm elde kalma ihtimali en azından olmasın diye. gidişata göre alırım eksiğini.
şükürler olsunpeki gelen sıvı normal akıntı mıymış?
tez zamanda gönlüne göre sağlıklı kuvvetli vaktiyle gelen bebe/bebişler nasip etsin rabbim
Aynen öyle sağlıkla doğsunlardaAllah kolaylık versin canım.tatlıya düşkün biri olarakbebeklerimiz saglıklı olsunda herseye razıyız
Bir sorun olmamasına çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızıyok bişi demedi akıntı olabilir dedi herşey normalmiş sadece kalbinde iki parlak nokta var dedi ama 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var onda daha net gözükür dleik falan olmadığı sürece soeun yok dedi parlaklık kendiliğinden geçebiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?