2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok güzel bir zaman canım çünkü ben 20.haftamda gittim doktor 22-23 haftada tekrar gel,erken gelmişsin dedi
Ben de 19+5 te gittim doktor erken gelmişsin ama zayıf olduğun için ölçümlerini yapabildik yoksa 2-3 hafta sonra gelmeni isterdim dedi yani kendisinin dediği gibi bir zayıflığım da yok 70 kiloyum

Ben de 19+5 te gittim doktor erken gelmişsin ama zayıf olduğun için ölçümlerini yapabildik yoksa 2-3 hafta sonra gelmeni isterdim dedi yani kendisinin dediği gibi bir zayıflığım da yok 70 kiloyum
Benimki de aslında bütün ölçümleri yaptı göremediği bir yerde yoktu beyin ve kalbi daha iyi gelişir o zaman bidaha bakalım dedi bilmiyorum devlet hastanesi zaten para vermicem bidaha görünmekte fayda var cagirmisken

Benim özeldi bir daha para vermeyim diye şartları zorladı sanırım

kalpte parlaklık ile ilgili güzel bir video dinlemenizi öneririm :)

Merhaba kızlar
İsmi : büyük ihtimal Can olacak - Kızımın seçimi
Ekledim canım sağlıkla gelsin oğlusun
Amaa Maviii bende çok önceden yazmıştım beni görmemişsin listede yokum
Kuzuumm seni listeyd eklediğime adım kadar eminim yani yazdığımı hatırlıyorum ama cinsiyet falan eklerken mi silindi acaba bende göremedim hemen tekrardan ekliyorum cinsiyet neydi
Merhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Dün tartildim ve acı gerçeği gördüm canim on kg almışım maalesef
Kızlar günaydın, bugün kontrolüm var 3 haftadan sonra. Detaylı olacak, biraz heyecanlıyım
Oyyyy bebişim huzel haberlerle gel inşallah buyuk gün bugün akşam üzeri mi randevun

Önemi yok oğlumda da vardı üstüne ben hiç bir test yaptırmadığımdan downdan şüphelenmiştik sonra fetal yaptırmıştım hatta kalbinde ufak delik bile vardı hepsi geçti doğduktan sonra

Yaa detaylı için yine aynı hastaneye gidicem sanırım çalıştığım için yeşil alanla falan uğraşabilicek vaktim yok bu arada ben listede yokumm sanırım eklermisin
Kuzum mesaj araya kaynadı sanırım ya sat yaş sehir kaçıncı çocuk birde cinsiyet yazar mısın hemen ekliyim

Merhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Ben normalde bundan 3 hafta öncesine kadar çok az kg almıştım, aktif bir iş hayatım, düzenli yoga, yürüyüş vs yapıyordum ama doktorum mecburi yatak istirahati verdiğinden beri sürekli hareketsiz kaldığım ve yattığım için totalde 5 kg almışım en başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…