Ben de 19+5 te gittim doktor erken gelmişsin ama zayıf olduğun için ölçümlerini yapabildik yoksa 2-3 hafta sonra gelmeni isterdim dedi yani kendisinin dediği gibi bir zayıflığım da yok 70 kiloyum
Ben de 19+5 te gittim doktor erken gelmişsin ama zayıf olduğun için ölçümlerini yapabildik yoksa 2-3 hafta sonra gelmeni isterdim dedi yani kendisinin dediği gibi bir zayıflığım da yok 70 kiloyum
Benimki de aslında bütün ölçümleri yaptı göremediği bir yerde yoktu beyin ve kalbi daha iyi gelişir o zaman bidaha bakalım dedi bilmiyorum devlet hastanesi zaten para vermicem bidaha görünmekte fayda var cagirmisken
Benimki de aslında bütün ölçümleri yaptı göremediği bir yerde yoktu beyin ve kalbi daha iyi gelişir o zaman bidaha bakalım dedi bilmiyorum devlet hastanesi zaten para vermicem bidaha görünmekte fayda var cagirmisken
Merhaba kızlar detaylı ultrasona girdim ben de bugün hersey yolunda fakat bebeğimin kalbinde bir parlaklık gördü doktor fetal dna yaptırdığımız için bu önemli bir şey değil dedi tabi insan yine de bi tereddüt ediyor
Kuzuumm seni listeyd eklediğime adım kadar eminim yani yazdığımı hatırlıyorum ama cinsiyet falan eklerken mi silindi acaba bende göremedim hemen tekrardan ekliyorum cinsiyet neydi
Merhaba kızlar detaylı ultrasona girdim ben de bugün hersey yolunda fakat bebeğimin kalbinde bir parlaklık gördü doktor fetal dna yaptırdığımız için bu önemli bir şey değil dedi tabi insan yine de bi tereddüt ediyor
Önemi yok oğlumda da vardı üstüne ben hiç bir test yaptırmadığımdan downdan şüphelenmiştik sonra fetal yaptırmıştım hatta kalbinde ufak delik bile vardı hepsi geçti doğduktan sonra
Yaa detaylı için yine aynı hastaneye gidicem sanırım çalıştığım için yeşil alanla falan uğraşabilicek vaktim yok bu arada ben listede yokumm sanırım eklermisin
Ben normalde bundan 3 hafta öncesine kadar çok az kg almıştım, aktif bir iş hayatım, düzenli yoga, yürüyüş vs yapıyordum ama doktorum mecburi yatak istirahati verdiğinden beri sürekli hareketsiz kaldığım ve yattığım için totalde 5 kg almışım en başından beri