2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20+1 haftasıyla uyumlu hersey yolunda şukut hıc yerınde durmuyordu zaten tekmelerden canımi yakıyor uyutmuyor sag olsun 360 gram olmus ama boyunu söylemedi
maşallahbiz 20+2deyiz ama çok bi tekmesini hissrtmiyorum arada kıpırdanma gibi hareketler ilk hamileliğnmi seninde bebekmi sakin yoksa o hareketlide benmi anlamıyorum acaba

L Lalalala1 canım aşı ve dozlarıyla ilgili güzel bir video bırakıyorum buraya her şeyi detaylı açıklıyor. Banada sevgili pecan göndermişti. İzlemeni tavsiye ederim

Canım kafam karıştı, şimdi ben yaptırmış oldum. 30. Haftada tekrar boğmacalı yaptırabilirim o zaman dimi?
Eczanede bulamadım çünkü burda.

Selam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20+1 haftasıyla uyumlu hersey yolunda şukut hıc yerınde durmuyordu zaten tekmelerden canımi yakıyor uyutmuyor sag olsun 360 gram olmus ama boyunu söylemedi
Ay maşallah fotoğrafı da kapmışsın :)

Sana verdiği kağıtta FL diye bir değer var mı, orası uyluk kemiği oluyor x7 ile boyunu hesaplayabilirsin.
maşallahbiz 20+2deyiz ama çok bi tekmesini hissrtmiyorum arada kıpırdanma gibi hareketler ilk hamileliğnmi seninde bebekmi sakin yoksa o hareketlide benmi anlamıyorum acaba
Ben 21+5 im çok yeni yeni hissediyorum ve çok düzenli değil hala çok normal.

Canım kafam karıştı, şimdi ben yaptırmış oldum. 30. Haftada tekrar boğmacalı yaptırabilirim o zaman dimi?
Canım haftaya ben de sağlık ocağında 1 doz yaptıracağım. Doktorum 2 doz yaptırmamı söyledi. Bulabilirsem eğer 2. Dozu 28. Haftada boğmacalıdan yaptıracağım. Doktorun kaç doz yaptır dedi ?

Bulursan yaptır bence canım aşı aşıdır her zaman için önemli. Ama bulamazsanda tek doz yeterliymiş sağlık ocağındaki. İkinci üçüncü dozları bilimsel bulmamış doktor.

Canım haftaya ben de sağlık ocağında 1 doz yaptıracağım. Doktorum 2 doz yaptırmamı söyledi. Bulabilirsem eğer 2. Dozu 28. Haftada boğmacalıdan yaptıracağım. Doktorun kaç doz yaptır dedi ?

Bulursan yaptır bence canım aşı aşıdır her zaman için önemli. Ama bulamazsanda tek doz yeterliymiş sağlık ocağındaki. İkinci üçüncü dozları bilimsel bulmamış doktor.
Kızlar teşekkür ederim cevaplar İçin, doktora hep bir sonraki aşamayı soruyorum ben nedense.
Kaç doz yaptıracağım diye sormak hiç aklıma gelmedi.

-Sunshine canım sen geçen Detaylı yazmıştın aşı ismine kadar ordan bakayım ben, tüm eczanelere sorayım burdaki olmadı.

1,5-2 ay sonraya tedarik etmiş olurlar, o zaman da Allah nasip ederse 28-30. Haftalar oluyor.

Eklentiler

• B6148CEC-D539-41DB-A021-02783B0D5D47.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..

Guzelkuss sizinle aynı durumu yaşadığım İçin yazmak istedim benim detaylı ultrasonumda da doktor midesi küçük dedi hatta biraz bekleyelim devam edelim dedi yarım saat sonra da aynı şekilde çıktı, tıp fakültesine kurula sevk edicem dedi tek başıma ben karar veremem dedi yine de yarın sabah gel bir daha bakalım dedi. Durumla ilgilide doğumdan sonra cerrahi bir operasyon gerekiyor bebek beslenemiyor yemek borusu açılmadan diye okudum. Biz ertesi sabah ultrasonda midesini büyük gördük çok şükür umarım sizinde öyle olur Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Evet canım doğum sonrası hemen ameliyat, yutkunamama, tıkanma, boğulma gibi bir sürü süreç olabiliyormuş çok canımı sıkıyor bu durum iyice üzülmeye başladım takmayım düzelir belki diyorum ama yok bugün geçmediğini duyunca daha bi kötü oldum, dediğiniz gibi inşallah benimde düzelir midesi yavrumun rabbim kimseyi bebeğiyle sınamasın sizede çok geçmiş olsun çok sevindim adınıza, yazdığınız içinde çok teşekkür ederim.. (Midesi 12 13mm çıkıyor normalde 17 18mm olmalı dedi perinatolog)

Guzelkuss çok sağolun inşallah sizin bebeğinizin de düzelir dualarım sizinle ben devlette yaptırdım cm yazmamış ama benimle aynı haftada ki başka bebeklerin mide görüntülerini göstermişti bizimki yarısı kadardı anca

Merhabalar bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim devlet Hastanesi'nde bı sıkıntı yokmuş herşey normal çok şükür cinsiyet ile ilgili bişey demedi bende sormayı unuttum kendi doktorum erkek dedi iki kez ama yine de yanılma olur mu diye düşünmüyor değil insan

Eklentiler

• 16527276257516292869033276054641.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 16527276633724306272522413323081.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…