maşallahSelam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20+1 haftasıyla uyumlu hersey yolunda şukut hıc yerınde durmuyordu zaten tekmelerden canımi yakıyor uyutmuyor sag olsun 360 gram olmus ama boyunu söylemedi
Canım kafam karıştı, şimdi ben yaptırmış oldum. 30. Haftada tekrar boğmacalı yaptırabilirim o zaman dimi?
Ay maşallah fotoğrafı da kapmışsın :)Selam kızlar bugun ayrıntılıya gıttım 20+1 haftasıyla uyumlu hersey yolunda şukut hıc yerınde durmuyordu zaten tekmelerden canımi yakıyor uyutmuyor sag olsun 360 gram olmus ama boyunu söylemedi
Ben 21+5 im çok yeni yeni hissediyorum ve çok düzenli değil hala çok normal.maşallahbiz 20+2deyiz ama çok bi tekmesini hissrtmiyorum arada kıpırdanma gibi hareketler ilk hamileliğnmi seninde bebekmi sakin yoksa o hareketlide benmi anlamıyorum acaba
Canım haftaya ben de sağlık ocağında 1 doz yaptıracağım. Doktorum 2 doz yaptırmamı söyledi. Bulabilirsem eğer 2. Dozu 28. Haftada boğmacalıdan yaptıracağım. Doktorun kaç doz yaptır dedi ?Canım kafam karıştı, şimdi ben yaptırmış oldum. 30. Haftada tekrar boğmacalı yaptırabilirim o zaman dimi?
Eczanede bulamadım çünkü burda.
Bulursan yaptır bence canım aşı aşıdır her zaman için önemli. Ama bulamazsanda tek doz yeterliymiş sağlık ocağındaki. İkinci üçüncü dozları bilimsel bulmamış doktor.Canım kafam karıştı, şimdi ben yaptırmış oldum. 30. Haftada tekrar boğmacalı yaptırabilirim o zaman dimi?
Eczanede bulamadım çünkü burda.
Canım haftaya ben de sağlık ocağında 1 doz yaptıracağım. Doktorum 2 doz yaptırmamı söyledi. Bulabilirsem eğer 2. Dozu 28. Haftada boğmacalıdan yaptıracağım. Doktorun kaç doz yaptır dedi ?
Kızlar teşekkür ederim cevaplar İçin, doktora hep bir sonraki aşamayı soruyorum ben nedense.Bulursan yaptır bence canım aşı aşıdır her zaman için önemli. Ama bulamazsanda tek doz yeterliymiş sağlık ocağındaki. İkinci üçüncü dozları bilimsel bulmamış doktor.
Sanırım sen düzgün veremedin değil de lab da oluşan bi sıkıntı canım nette şöyle bi şey buldum yazınca.T temmuzekim-Sunshine pecan maviss_34 katinaizmir
Kızlar ben tahlili düzgün veremedim heralde bu o demek oluyor?
Yine yetiştinSanırım sen düzgün veremedin değil de lab da oluşan bi sıkıntı canım nette şöyle bi şey buldum yazınca.
Yeniden tahlil vermeni isteyebilir doktor
Evet cnm malesef değerlendirme sağlıklı sonuç vermemiş. Tahlili yenilemen gerekir.T temmuzekim-Sunshine pecan maviss_34 katinaizmir
Kızlar ben tahlili düzgün veremedim heralde bu o demek oluyor?
Yaa bunu bilmiyordum benim doktorum da tek doz ol demişti.Bulursan yaptır bence canım aşı aşıdır her zaman için önemli. Ama bulamazsanda tek doz yeterliymiş sağlık ocağındaki. İkinci üçüncü dozları bilimsel bulmamış doktor.
231 cıkıyor acaba 23 cm oluyorSana verdiği kağıtta FL diye bir değer var mı, orası uyluk kemiği oluyor x7 ile boyunu hesaplayabilirsin
Ben tekme gibi tekmeyi 24. Haftada hissettimmaşallahbiz 20+2deyiz ama çok bi tekmesini hissrtmiyorum arada kıpırdanma gibi hareketler ilk hamileliğnmi seninde bebekmi sakin yoksa o hareketlide benmi anlamıyorum acaba
o zaman normalBen tekme gibi tekmeyi 24. Haftada hissettimmerak etme.
Evet canım doğum sonrası hemen ameliyat, yutkunamama, tıkanma, boğulma gibi bir sürü süreç olabiliyormuş çok canımı sıkıyor bu durum iyice üzülmeye başladım takmayım düzelir belki diyorum ama yok bugün geçmediğini duyunca daha bi kötü oldum, dediğiniz gibi inşallah benimde düzelir midesi yavrumun rabbim kimseyi bebeğiyle sınamasın sizede çok geçmiş olsun çok sevindim adınıza, yazdığınız içinde çok teşekkür ederim.. (Midesi 12 13mm çıkıyor normalde 17 18mm olmalı dedi perinatolog)Guzelkuss sizinle aynı durumu yaşadığım İçin yazmak istedim benim detaylı ultrasonumda da doktor midesi küçük dedi hatta biraz bekleyelim devam edelim dedi yarım saat sonra da aynı şekilde çıktı, tıp fakültesine kurula sevk edicem dedi tek başıma ben karar veremem dedi yine de yarın sabah gel bir daha bakalım dedi. Durumla ilgilide doğumdan sonra cerrahi bir operasyon gerekiyor bebek beslenemiyor yemek borusu açılmadan diye okudum. Biz ertesi sabah ultrasonda midesini büyük gördük çok şükür umarım sizinde öyle olur Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?