- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
Amin inşallah tek dileğimGuzelkuss çok sağolun inşallah sizin bebeğinizin de düzelir dualarım sizinle ben devlette yaptırdım cm yazmamış ama benimle aynı haftada ki başka bebeklerin mide görüntülerini göstermişti bizimki yarısı kadardı anca
Canım yasal olarak hakkımız var evet, ama benim çalıştığım kurumda haftanın bazı günleri evden çalışıyoruz ve müdürüm de her konuda çok anlayışlıdır sağolsun.Çalışan gebe arkadaşlarım, günde 7,5 saatten fazla çalışamazsınız. Ben haftada 1,5 saat mazeret izni kullanarak haftada 1 gün çalışmıyorum. Hepiniz hakkınızın farkındasınız, değil mi?
Sen yazınca aklıma geldi benim de.Merhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..bana da doktor beyin vertiküllerinde sıvı birikmesi görüyorum demişti,radyolojiye gittim geldim bir daha kontrol etti ve bir şey yok demişti.
Öncelikle kadın doğum doktoruna muayene olman gerekiyor,o perinatoloji bölümünden randevu alabilmeniz için yeşil alanı açıyor.O açtıktan sonra MHRS den saat tam 16.00da yeni randevulari alabilirsiniz, perinatoloji bölümünden.Devlette detaylı ultrason için hangi bölümden nasıl randevu alıyorsunuz biraz anlatabilir misiniz
Teşekkür ederim kaçıncı haftaya kadar yapılıyor biraz geç kaldım sanırım doktorum hiç bilgi vermedi değiştireceğim zaten doktorumuÖncelikle kadın doğum doktoruna muayene olman gerekiyor,o perinatoloji bölümünden randevu alabilmeniz için yeşil alanı açıyor.O açtıktan sonra MHRS den saat tam 16.00da yeni randevulari alabilirsiniz, perinatoloji bölümünden.
Ne iş yapıyorsun? Yasal hakkın bu senin, kullanman gerekir :)Canım yasal olarak hakkımız var evet, ama benim çalıştığım kurumda haftanın bazı günleri evden çalışıyoruz ve müdürüm de her konuda çok anlayışlıdır sağolsun.
O yüzden yasal hakkım olduğunu bilmeme rağmen bir de ben bu izni kullanayım diyemedim ben
Umarım bebeğiniz sağlıklıdır ya da dediğiniz gibi inşallah gelişir midesi.Bu konuda bilgim yok ama dualarımız sizinle,Rabbim şifasını verir inşallahMerhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..
İlerleyen dönemlerde biraz daha ağırlaşınca bu hususu düşüneceğim.Ne iş yapıyorsun? Yasal hakkın bu senin, kullanman gerekir :)
Ben 20-24 haftalarda diye biliyorum ama devletten randevu almak istiyorsanız zaten en erken 15 gün sonrasına bulabilirsiniz perinatoloji bölümü için, çünkü bölüm az hasta çok olunca,randevular açıldığı gibi bitiyor. eğer daha önceden kaydınız açıldıysa perinatoloji ye yarın bir deneyin almayi.Teşekkür ederim kaçıncı haftaya kadar yapılıyor biraz geç kaldım sanırım doktorum hiç bilgi vermedi değiştireceğim zaten doktorumu
Umarım yoluna girer her şey, sen umudunu kaybedip olumsuza odaklanma olur mu? İnternetten uzak durmak zor biliyorum ama okudukca kötüleşiyor insan her konuda. O yüzden bu süreçte olabildiğince uzak kalmaya çalışın. Dua edicem sizin içinMerhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..
Şimdilik fena değil ama temmuz, ağustos çok zor geçecek bence. Sen ne iş yapiyosun?İlerleyen dönemlerde biraz daha ağırlaşınca bu hususu düşüneceğim.
Aslında haklısın, lütfetmiyorlar bunu ama dediğim gibi çalışma ortamım rahat olduğu İçin bide ben bu izni de kullanayım diyemedim.
Şuan bir şikayetim de yok ya ondan öyle düşünüyor olabilirim
Kadın doğum doktoru onay veriyor önce perinatolojiye randevu alabilmen için takip edip alabiliyorsunDevlette detaylı ultrason için hangi bölümden nasıl randevu alıyorsunuz biraz anlatabilir misiniz
Canım ben hiç anlamıyorum ama kızlar biliyordur mutlakaT temmuzekim @soysal- @pecanmaviss_34 katinaizmir
Kızlar ben tahlili düzgün veremedim heralde bu o demek oluyor?
İstanbulda perinatoloji bölümleri bakmıyor antenatal diye bi bölüm bakıyor diye biliyorum.Öncelikle kadın doğum doktoruna muayene olman gerekiyor,o perinatoloji bölümünden randevu alabilmeniz için yeşil alanı açıyor.O açtıktan sonra MHRS den saat tam 16.00da yeni randevulari alabilirsiniz, perinatoloji bölümünden.
Yaa çok güzel maşallahBizde 20+4 te detaylı ultrasona gittik şükürler olsun her şey yolunda354 gr oğlum tekmelerimizi de 18. Haftadan beri hissediyorum 2 haftadır dışardan titreşimleri bile görüyorum hatta sanırım baya bi hareketli olacak oğluşum bu da bizim pozumuz Eki Görüntüle 3067457
Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım, oğlum için umutsuz olmamaya çalışıyorum umarım bu durumu atlatırız hepimiz için en hayırlıları olsun inşallah..Umarım yoluna girer her şey, sen umudunu kaybedip olumsuza odaklanma olur mu? İnternetten uzak durmak zor biliyorum ama okudukca kötüleşiyor insan her konuda. O yüzden bu süreçte olabildiğince uzak kalmaya çalışın. Dua edicem sizin içindilerim en hayırlısına çıksın yolunuz.
Umarım bebeğiniz sağlıklıdır ya da dediğiniz gibi inşallah gelişir midesi.Bu konuda bilgim yok ama dualarımız sizinle,Rabbim şifasını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?