2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Amin inşallah tek dileğim Öyledir canım sıkıntı görmeseler demezlerdi, düzelmesi umudum sağolasın..

Canım yasal olarak hakkımız var evet, ama benim çalıştığım kurumda haftanın bazı günleri evden çalışıyoruz ve müdürüm de her konuda çok anlayışlıdır sağolsun.
O yüzden yasal hakkım olduğunu bilmeme rağmen bir de ben bu izni kullanayım diyemedim ben
Sen yazınca aklıma geldi benim de.
Bana da gittiğim bir doktor beyin vertiküllerinde genişleme görüyorum demişti, sonra baktı tekrar her şeyin normal olduğunu söyledi.
Bak bi arkadaşımızda bir kaç gün sonrasında normal olduklarını gördüğünü söylemiş.
Umarım her şey yolunda gidecek sizin için

Devlette detaylı ultrason için hangi bölümden nasıl randevu alıyorsunuz biraz anlatabilir misiniz
Öncelikle kadın doğum doktoruna muayene olman gerekiyor,o perinatoloji bölümünden randevu alabilmeniz için yeşil alanı açıyor.O açtıktan sonra MHRS den saat tam 16.00da yeni randevulari alabilirsiniz, perinatoloji bölümünden.

Teşekkür ederim kaçıncı haftaya kadar yapılıyor biraz geç kaldım sanırım doktorum hiç bilgi vermedi değiştireceğim zaten doktorumu

Ne iş yapıyorsun? Yasal hakkın bu senin, kullanman gerekir :)

Umarım bebeğiniz sağlıklıdır ya da dediğiniz gibi inşallah gelişir midesi.Bu konuda bilgim yok ama dualarımız sizinle,Rabbim şifasını verir inşallah

Ne iş yapıyorsun? Yasal hakkın bu senin, kullanman gerekir :)
İlerleyen dönemlerde biraz daha ağırlaşınca bu hususu düşüneceğim.
Aslında haklısın, lütfetmiyorlar bunu ama dediğim gibi çalışma ortamım rahat olduğu İçin bide ben bu izni de kullanayım diyemedim.
Şuan bir şikayetim de yok ya ondan öyle düşünüyor olabilirim

Teşekkür ederim kaçıncı haftaya kadar yapılıyor biraz geç kaldım sanırım doktorum hiç bilgi vermedi değiştireceğim zaten doktorumu
Ben 20-24 haftalarda diye biliyorum ama devletten randevu almak istiyorsanız zaten en erken 15 gün sonrasına bulabilirsiniz perinatoloji bölümü için, çünkü bölüm az hasta çok olunca,randevular açıldığı gibi bitiyor. eğer daha önceden kaydınız açıldıysa perinatoloji ye yarın bir deneyin almayi.

Umarım yoluna girer her şey, sen umudunu kaybedip olumsuza odaklanma olur mu? İnternetten uzak durmak zor biliyorum ama okudukca kötüleşiyor insan her konuda. O yüzden bu süreçte olabildiğince uzak kalmaya çalışın. Dua edicem sizin için dilerim en hayırlısına çıksın yolunuz.

Şimdilik fena değil ama temmuz, ağustos çok zor geçecek bence. Sen ne iş yapiyosun?

İstanbulda perinatoloji bölümleri bakmıyor antenatal diye bi bölüm bakıyor diye biliyorum. gurbetgulu16

Ümraye devlet hastanesine gittim ben. 2li testi yaptırsaydın bu hastanede detaylı ultrasona bakabilirdik dedi. Malesef zeynep kamilde antenatal polikiliniğine randevu alman lazım dedi

Yaa çok güzel maşallah

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım, oğlum için umutsuz olmamaya çalışıyorum umarım bu durumu atlatırız hepimiz için en hayırlıları olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…