Benimde öyle olur inşallah canım bi süre daha organ gelişimleri devam ediyormuş o sürede mideside büyür belkiCanım yasal olarak hakkımız var evet, ama benim çalıştığım kurumda haftanın bazı günleri evden çalışıyoruz ve müdürüm de her konuda çok anlayışlıdır sağolsun.
O yüzden yasal hakkım olduğunu bilmeme rağmen bir de ben bu izni kullanayım diyemedim ben
Sen yazınca aklıma geldi benim de.
Bana da gittiğim bir doktor beyin vertiküllerinde genişleme görüyorum demişti, sonra baktı tekrar her şeyin normal olduğunu söyledi.
Bak bi arkadaşımızda bir kaç gün sonrasında normal olduklarını gördüğünü söylemiş.
Umarım her şey yolunda gidecek sizin için
İstanbul'da değilim canımİstanbulda perinatoloji bölümleri bakmıyor antenatal diye bi bölüm bakıyor diye biliyorum.gurbetgulu16
Ahh ben yeni gördüm canım@temmuzekim @soysal-pecan maviss_34 @katinaizmir
Kızlar ben tahlili düzgün veremedim heralde bu o demek oluyor?
Cok gecmis olsun insallah sikinti olmadan atlatirsiniz bu durumuMerhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..
Umarım A alin91 gibi sen de güzel haberler alırsın tez zamanda. İyi dileklerimiz , dualarımız seninle.Merhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Birdahaki görüşünde düzelmiş olur inşaallahMerhaba arkadaşlar bugün ayrıntılımız vardı ondan önceki kendi doktor kontrolümde midesinin küçük olduğunu amniyon sıvısı az tükettiği için olduğunu söylemişti doktorum normal demişti, bugün perinatologda mide küçük sıvıyı tüketmemiş o yüzdendir deyince 2 hafta öncede kendi doktorumun öyle söylediğini söyleyince o zaman takibe alınması gerek dedi biraz araştırdım aslında 2 3 haftadır araştırıyorum bugünde böyle bi sonuç çıkacağı içime doğmuş sanki güzel şeyler çıkmıyor nette malesef dualarınıza talibim umarım gelişir midesi yavrumun..
Karından oluyor. Genelde sen sormadan detaylıca bakıyorlar ama ben burda duyduğum için rahim ağzı uzunluğunu ekstra sormuştum. Sormasam da söylerdi belki bilemiyorumKizlar yarin detayli ultrasona gircem insallah
Karindanmi oluyor gene ?
En merak ettigim konu
Birde sormam gereken bisey varmi aceba
Cok tesekkur ederimKarından oluyor. Genelde sen sormadan detaylıca bakıyorlar ama ben burda duyduğum için rahim ağzı uzunluğunu ekstra sormuştum. Sormasam da söylerdi belki bilemiyorum
Beynine kalbine mide cebine safrasına bacakları kolları gözlerine burnuna ve yine ensesine baktı ayrı ayrı inceleyerek kordona baktı ve kan akışına baktı aklında bulunsun bunlar daCok tesekkur ederimdikkat etcem bunlara ekstra biseh yoksa harika
HarikasinBeynine kalbine mide cebine safrasına bacakları kolları gözlerine burnuna ve yine ensesine baktı ayrı ayrı inceleyerek kordona baktı ve kan akışına baktı aklında bulunsun bunlar da
İnşaallah güpgüzel bi randevu olur bebeğini de uzunca görmüş olursunHarikasininsallah guzel sonuclarla gelirim bunlari da soylemezse gozden kacirmayim yazarim
Insallah cok tesekkur ederimİnşaallah güpgüzel bi randevu olur bebeğini de uzunca görmüş olursun
Detaylının en güzel yanı uzuuunca görmek bebeği. Değecek beklediğine umuyorum ki merak etmeInsallah cok tesekkur ederimBir aydir bekliyorum valla heycandan yuregim agzimda
Pozunuz pek güzel maşallahBizde 20+4 te detaylı ultrasona gittik şükürler olsun her şey yolunda354 gr oğlum tekmelerimizi de 18. Haftadan beri hissediyorum 2 haftadır dışardan titreşimleri bile görüyorum hatta sanırım baya bi hareketli olacak oğluşum bu da bizim pozumuz
Aaaa ben bilmiyordumÇalışan gebe arkadaşlarım, günde 7,5 saatten fazla çalışamazsınız. Ben haftada 1,5 saat mazeret izni kullanarak haftada 1 gün çalışmıyorum. Hepiniz hakkınızın farkındasınız, değil mi?
İlk doğumdan yola çıkarak anlatayım masa basi olmasına rağmen sabah bı uyaniyordum ayaklarımın alti acıyor göbek desen bir dünya kadar yürümek desen penguen gibiŞimdilik fena değil ama temmuz, ağustos çok zor geçecek bence. Sen ne iş yapiyosun?
Çok geçmiş olsun, bir daha yaşamazsınız inşallah.Kızlar günaydın . 22 haftalık hamileyim bende şu an dün sabah bebeğin hareketini tekmelerini hissedemediğim için doktora gittim 4 saat hissedemedim.Panik oldum doktorum 2 saatte 10 tekme atması yada hareket etmesi gerekiyor demişti . Tatlı yedim yine olmadı doktora ultrason ile bakmaya gittik. Bebek iyi görünüyordu ama benim rahmin olduğu yerde ağrım vardı ve çok gergin taş kesilmişti. Ara ara gerginlik hep oldu. Hafif parmak ucu ile dokununca bebeğin olduğu bölümlere sanki çürümüş gibi ağrıyordu.doktor toco çekelim dedi nst için erken dedi. İnşallah sancı çıkmaz daha çok erken diye ekledi.Toco da sancı var mı yok mu ona bakılıyor. Ve idrar testi istedi.Toco çekilirken böyle belimden bir ağrı giriyordu rahmimde kasılmalar oluyordu ve kağıtta sancı görüldü.Öyle kötü oldum ki bebeğimi erken doğum ile kaybedeceğimi düşündüm çünkü çok erkendi.Ağrım Gaz sancısı gibi değildi asla adet sancısı gibi oluyordu.Doktora gösterdik sancı çıkmış sana serum yazacağım şimdi hemen bunu taktır yüzde %80 düzelme oluyor inşallah dedi sonra nst bakılacak dedi. 2 litre ilaçsız tuzlu suyu damardan 5 saatte verdiler ve nst çekildi hemen.Allah’ıma çok şükür hiç sancı görülmedi. Sonucu doktora söylediler telefonda çünkü akşam 9 buçuk olmuştu saat . Doktor bu aylarda böyle yalancı sancılar olması doğal eğer bir daha sancı hissedersen hemen gel yine dedi.Allah’ım tekrarını yaşatmasın inşallah Allah korusun başka bir arkadaşın başına gelirse diye anlatıyorum bunları inşallah sorunsuz bir şekilde herkes bebeğini kucağına alır Dün gece de eve gelip yatınca belim çok şiddetli ağrıdı bu haftalarda bel ağrısı yaşayan var mı acaba? Doktoruma daha soramadım meşgulmüş müsait olmasını bekliyorum.Ama artık her şeyi evham yapar hale geldim bel ağrım gece uyutmadığı gibi hafif bir bulantımda oluyor ve bu normal mi hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?