2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok sağolun amiiinn inşallah Bana pek güven veren bir doktor değil maalesef.Düşüncenize katılıyorum .Yaşadığım şehirde sadece 1 özel hastane var ve devletten farkı yok devlet hastanesi zaten berbat kadın doğum doktoru yok koskoca hastanede 1 özel hastane de olunca herkesin gittiği tek yer oluyor. Özelinde devletten farkı kalmıyor tabi durum böyle olunca da hizmet ilgi alaka devlet hastanesinden bir tık üstte maalesef.

Çok geçmiş olsun, bel ağrısı dinlenme ile hafiflemiyorsa ve uyutmayacak kadar şiddetli ise pelvik bir enfeksiyon olabilir. Crp ve idrar tahlili yaptırabilirsiniz. Sancılar için de bol su içmek (hidrasyon yaratmak, serumun da amacı budur.) ve sola doğru uzanmak, istirahat etmek iyi geliyor. Aynı aralıklarla 3 düzenli sancı durumunda hastaneye ulaşmanız gerekiyor, takipte kalmanızı tavsiye ediyorum. Tekrarı durumunda sebebi ile ilgili tahliller için ısrarcı olabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.idrar tahlili verdim ama bir şey çıkmadı kan tahlili de vereceğim bugün acilde.Umarım her şey yoluna girer

Ben 7.haftamda iş yerime bildirim yapıp, çalışma saati düzenlenmesi istedim. Bana burun kıvırdılar, ellerine yasadaki maddeleri detaylıca içeren bir dilekçe tutuşturdum ve ertesi gün saatlerim düzenlendi. Asla işverene hakkınızı yedirmeyin kızlar

Çok çok geçmiş olsun tekrarı olmasın insallah Herhangi bi akıntınız var mıydı?

Ben de 23+4 günlük hamileyim bugün. Benim de dün öğleden sonra başlayan ve hafif şiddette artarak devam eden kasık ve bel ağrım oldu. Sürekli dinlendim, duş aldım ama geçmedi. Sabah doktoruma gittim hemen, durumu söyledim doktorum toco cihazına bağladı, toco da rahim kasılmasına bakılıyormuş.20 dk falan bağlı kaldı cihaz. Çok şükür sancı çıkmadı, korkma bağ ağrısı dedi. Bel ağrısı da olur bu aralar rahat ol dedi ama insan ister istemez çok korkuyor.. Size de çok geçmiş olsun, tekrarı olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun tekrar olmasin inşallah. Benim ilk gebelikte böyle bisey olmuştu 3 4 gün yatırmıştı doktor hastanede. Sürekli serum vermislerdi bol su içemeni tavsiye ederim günde 2 litreden de fazla. Ve endiselenme. Başka bi doktor bana yalancı kasılmalar olabilir demişti. Yanı herkes aynı değil ama. Dinlenip şu içmeyi artırabilirsin. Bide hareket konusunda o kadar kesin nasıl konuşabiliyor ki doktor 2 saate 10 tekme. Dogduktan sinra 2 saatte bir emzir demeleri gibi. Kurala bağlı değil bence. Ben öyle hissetmiyorum. Belki gece hareket ediyo gündüz uyuyo. Hareket olayına takılma bence. Bu 3. Gebeliğim 3 ündede kendimi dinleyip takilmadim. Benim şancı 100lere çıkıyordu ilk gebelikte. Diyorlardı doğum sancısi3 fslan diye doğum olabilir diye ama 40. Haftamda doğurmuştum

Amiiinn umarım tekrarı olmaz Çok şükür sizin bağ ağrısı çıkmış . Allah’ım kimseye yaşatmasın inşallah erken kasılmaları sancıyı Bel ağrısı için içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Çoook teşekkür ederim yorumunuz için. Söylediğiniz gibi ben 2 litre içiyordum suyu normalde ama artık artıracağım. Benim doktorum aşırı ilgisiz maalesef daha en başta korkutup 2 saatte 10 tekme olmaz ise tatlı ye yine olmaz ise hemen haber ver diye korkutan sonra da her ihtimale karşı toco çekip bakalım ama inşallah erken doğum sancısı değildir daha çok erken deyip korkutup sonra da sancı çıkınca serum ile geçiştiren sonunda da hiç bir açıklama yapmayan , tavsiye vermeyen bir doktor maalesef. İnşallah benimde bir daha tekrarı olmaz da sizin gibi zamanında alırım kucağıma bebeğimi

Son düzenleme:
Canım 4 boyutlu ultrason İçin kendi doktorum dışında bir doktora mı gittin?
Ben de hatıra kalsın diye gitmek istiyorum

Çok geçmiş olsun. Benim ilk gebeliğim ve kasıklarımda ağrılarım oluyordu arada dinlenince geçiyordu. bugün bi gerginlik ve ağrı hissediyorum dinlenince geçti ama yazdıklarınızdan sonra tedirgin oldum. Kasık ağrısıyla sancı arasında nasıl bi fark var yani ayırt etmek kolay mı? Ben de 21 haftalığım

Teşekkür ederim, benimde ilk gebeliğim. Sancı yaşamadığım için çok şükür tam nasıl olduğunu bilmiyorum. Bağ ağrısı dedi doktor sancı vs görülmedi, o yüzden tam olarak nasıldır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…