2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Duygularima,kelimelerime tercuman olmussunuz
Bende bebegin hareketini surekli saymak stres yaratiyor ve dikkat ettigimde hareket etmiyor
Yaramaz sanki anliyor
Siz bunu doktorunuza sormusmuydunuz

Ay kızlar psikolojim cok bozuldu dogum sevisine işim duştü bir kadin çok bagiriyor cok aci cekiyordu odada, ben oyle bir ses simdiye kadar duymadim, dogum çok mu sancili bir sureç miönceden dogum yapanlar bilgilendirsin kendime gelemiyorum kulaklarimdan gitmiyor Allahim sen kolaylaştır.

Duygularima,kelimelerime tercuman olmussunuz
Bende bebegin hareketini surekli saymak stres yaratiyor ve dikkat ettigimde hareket etmiyor
Yaramaz sanki anliyor
Siz bunu doktorunuza sormusmuydunuz
Yok o bana sordu hissediyor musun diye, ben de çok as dedim çünkü benim plesantam rahim ön duvarında ve dolayısıyla bebekle aramda 2 cm’lik bir şey var. Bu nedenle benim az hissetmem geç hissetmem çok normal.
Doktora hatırlatınca aa evet dedi hatta :)

Hala daha öyle çok şiddetli bir şey hissetmiyorum, kendimi dinlemesem hiç farketmez öyle söyliyim :)

bencede çok saçma olmuş doktorun söylediği ben bazen 1 gün boyunca hiçbiş hissetmiyorum o zaman nerdeyse 2 3 hünde bir doktora acile gitmem lazım

Kızlar hala kusan varmı 1 haftadır neredeyse ne yiyorsam çıkarıyorum ilk aylardan farklı çok güzel yemek yiyebiliyorum bu sefer mide kabul etmiyor baskı mi yapıyor anlamadım kusunca rahatlıyorum

Bnde ilk defa yaşayacagım dogumu ama bu tarz seylere kulagım sagır gözlerim kör cünki hepimizin hikayesi farklı olucak.o an belki sancılı olucak ama geçecegini biliyorum.korkma

Ne yaptın canm cıktınmıı
Ciktim canim yazamadim

Cok sukur hersey yolunda uzun uzun inceledi sadece yuzlerini donmediler ki 3g gorecektik ugrasti durdu doktor ama maalesef donmediler
Sonra cok sukur hersey yolunda
Ama maalesef doktorum gidiyormus bana baska sehirde baska doktor onerdi ona uzuldum cok iyi biriydi

bencede çok saçma olmuş doktorun söylediği ben bazen 1 gün boyunca hiçbiş hissetmiyorum o zaman nerdeyse 2 3 hünde bir doktora acile gitmem lazım
Valla ben de işte böyle böyle kendimi telkin ediyorum. Tabi hareket edince ben de çok rahatlıyorum ama etmeyince de bir şekilde telkin etmek şart

Çok uzun süre etmezse tabi o zaman doktor kontrolü gerekebilir

Mavişşş merhabaa bizimde kızımızın ismi belli oldu. Tabi değişmezse ekle istersen ELİF HÜMA

Gözün aydın kuzum kücük seyler nasıl hareket ediyordu ikisi birden karnında cok merak ediyorum göreblseydm keske doktor kesintisi olmamış tabi inşallah digeride iyidir

Canım 4 boyutlu ultrason İçin kendi doktorum dışında bir doktora mı gittin?
Ben de hatıra kalsın diye gitmek istiyorum
Evet o zaman öyle yapmıştım. 26-27 haftalıkken idi yanılmıyorsam. O dönem pozisyon uygun oluyormuş, yüz için. Muayene de etmişti, ama yüzünü gizleyince bir hafta sonra tekrar gel demişti, sadece foto için, ölçüm için değil.

Epidural vurulana kadar ben de kontrol edemiyordum nefesimi, çok sık geliyordu sancılar, dinlenemiyordum.
Epiduraldan sonra çok rahatlamıştım. Muhtemelen o da acemi bir annedir, benim gibi nefes çalışmasının önemini sonradan anlayan.
Hep derim doğum en kolay kısmı,olup bitiyor çünkü ; kendinizi lohusalık dönemine hazırlayın

Bende 1 haftadir cok kotu surecten geciyorum oksuruk krizi geciriyorum dermanim kalmadi artik dun acildeydim napmam gerekiyor hic bilmiyorum psikolojim alt ust nefes alamiyorum cigerlerimden soluyamiyorum resmen gece uyurken ölecegim kesin diye uyuyorum artik oksuruk krizi ne nefes alamama beni yipratti uyurken agzindan bildiginiz duduk sesi cikiyor dahilyeye randovu aldim bitik bi durumdayim artik

Gözün aydın kuzum kücük seyler nasıl hareket ediyordu ikisi birden karnında cok merak ediyorum göreblseydm keske doktor kesintisi olmamış tabi inşallah digeride iyidir
Ya nasil desem iki ayri kese ikiside y’a yana ama hic bisey anlamadim ilk kez kapkara ekran doktor deyince ben bakiyorum
Ilk kez sikildim mide diyor nerde diye on saaat bakiyorum Birde oynadiklari icin kaybediyor bastan zordu ama guzeldi
Sonra kilolari 470 gr biri 459 gr biri olmus sukurler olsun
Doktora cidden uzuldum boyle halimi anlayan cok yoktu ama oda iyi dedi bakalim insallah iyidir

Gözünaydın Her şeyin yolunda olmasına sevindim

Dogum hakkında birşey söyledimi agustosta mı gelirler eylüldemi

Canim hiç düşünme ve unutmaya çalış herkes farklı. Bir insanın bütün doğumları da farklı. Bak sen o sese. Çocuk doğduktan sonra unutuyosun o ağrısı. Sanki hiç yaşamamış gibi. Benim 3. Hâlâ bazen düşünüyorum sonra geciyo diyorum kendime. Bana göre meme de olan yara doğumdan daha fena diyebilirim ve hamilelik. Hiç düşünme öyle de bi geciyo unutukuyo ki bak üçüncü geliyo benim. O kadar kötü olsa 3. Ye yeltenmezdim yeter ki sağlıkla al.kucagina.

Gözünaydın Her şeyin yolunda olmasına sevindim
Tesekkur ederim bu kadar yol gelmek benim icin asiri rahatlatici
Dogum hakkında birşey söyledimi agustosta mı gelirler eylüldemi
Evet dediki Simdi cok erken bebeklerin buyumesine gore yorum yapariz eger erken dogum riski var o zaman sezaryrn olur ama hersey yolunda giderse normal
Bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…