2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende ilk 3 ay oksuruk bogaz agrisi yasadim 1 ay oksurdum öksururken idrar kaciracak yinede bebege bir sey olmuyor korkma.benimde akcigerimden ses geliyordu geciyor gececektir boo bol uyu sana tavsiyem

Valla ben de işte böyle böyle kendimi telkin ediyorum. Tabi hareket edince ben de çok rahatlıyorum ama etmeyince de bir şekilde telkin etmek şart

Çok uzun süre etmezse tabi o zaman doktor kontrolü gerekebilir
aynen ama bu haftakar için normal galiba belli aralıklarla hissetmemek

Diş etlerim iki gündür çok şişti ve acıyor. Ne yapsam geçer tavsiyesi olan var mı?
Geçmiş olsun, diş fırçanız sertse yumuşak veya orta/yumuşak bir diş fırçasına geçiş yapabilirsiniz. Bir su bardağı suya, bir çay kaşığı tuz ile günlük olarak gargara yapmak iyi gelecektir.

Diş fırçam yumuşak ama yine de kanıyor fırçalarken ona alıştım hamilelikten beri ama şişmesi ve acıması kötü oldu. Düzgün çiğneyemiyorum bile. Tuzlu suyu deneyeceğim hemen teşekkür ederim

Aslında 2. trimester diş tedavisi için en uygun dönemdir. Diş hekimi destekleyici ürün önerebilir danışmakta fayda olur şimdiden çünkü gebelik ilerledikçe diş problemleri de ilerleyebiliyor malesef.

Bende ilk 3 ay oksuruk bogaz agrisi yasadim 1 ay oksurdum öksururken idrar kaciracak yinede bebege bir sey olmuyor korkma.benimde akcigerimden ses geliyordu geciyor gececektir boo bol uyu sana tavsiyem
Gecsin artik cok zorlaniyorum artik nefes alamiyorum dua edin nolur ayakta zor duruyorum

Kızlar açtım göbeğimi bekledim, ilk defa bu kadar üst iste hareket etti. Pıt pıt videoya çekip eşime gönderdim hatta
Ben de dün ilk defa dışardan gördüm tekmesini o yer kalkıp indi bikaç kere tam videoya aldığımda durdu. Bizimki şimdiden annesine zıt gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…