Paradondax ta iyi geliyor biraz dis eti icinBirkaç güne geçmezse mutlaka gideceğim doktora
Kesinlikle katılıyorumParadondax ta iyi geliyor biraz dis eti icin
Benimde geçen hafta öyleydi. Tuzlu su ile veya ağız çalkalama suyu ile gargara yapmak iyi geliyorDiş etlerim iki gündür çok şişti ve acıyor. Ne yapsam geçer tavsiyesi olan var mı?
Benim bogazim cok sismisti 10 haftalikken agrimisti atesim cikinca 39c parol ictim.ilac kullanmadim balli limon sicak suyla onu ictim hep gecti.doktora gidip bademcik iltihabi teshisim yoktu onu belirteyim.ilk 3 ay oldugu icin ilac kullanmak istemedim.cok sukur bebekte sorun yok.toplam 3 parol ictim mecburen 2 gunde.bol balli bol limonlu sicak su cok iyi geliyor.birde bol bol uyu bol sivi al.bol bol uyu.sarimsakta dogal antibiyotik yemekte sakinca göruyorsan çigneyip tükur sarimsagi ben oyle yaptim.Günaydın arkadaşlar,
Bir şey danışacağım müsaadenizle. Gebelikte bademcik iltihabı ( Tonsilit) geçiren oldu mu ve ilaç kullanmamak için ne yaptınız? Geçmesine yardımcı?
Teşekkürler
Gozunaydin kuzucum ne mucizevi duygular dimi benim artık can yakmalı olmaya başladı sanki içerde horon tepiyor ve hala kasiklaeimda hareketleriKızlar açtım göbeğimi bekledim, ilk defa bu kadar üst iste hareket etti. Pıt pıt videoya çekip eşime gönderdim hatta
Geçmiş olsun. Bol su, c vitamini içeren besinler, istirahat ve adaçayı gargarası iyi geliyor. Bakteri kaynaklı ise antibiyotik gerekebilir. Bı de ben gebelik öncesi cistus antivirüs diye bir pastil kullanıyordum bu durumlar için, gebelikte uygun mudur bilemiyorum ama bı arastirin dilerseniz.Günaydın arkadaşlar,
Bir şey danışacağım müsaadenizle. Gebelikte bademcik iltihabı ( Tonsilit) geçiren oldu mu ve ilaç kullanmamak için ne yaptınız? Geçmesine yardımcı?
Teşekkürler
Evet inanılmaz. Videoyu açıp açıp izliyorum :)Gozunaydin kuzucum ne mucizevi duygular dimi benim artık can yakmalı olmaya başladı sanki içerde horon tepiyor ve hala kasiklaeimda hareketleri
Propolisli yada aleoverali dogal dis macunu kullanmakta rahatlatiyor
Canim nen nerdeyse 2 haftada bir ayni seyi yasiyorum.once fircala dis ipi yap arkasindan bol tuzlu su 3 saatte bir gargara yap aksama gecer tuzlu suyu biraz cok tut agzinda gecmis olsun.
Paradondax ta iyi geliyor biraz dis eti icin
Teşekkür ederim öneriler için bugün biraz daha geçti gibiBenimde geçen hafta öyleydi. Tuzlu su ile veya ağız çalkalama suyu ile gargara yapmak iyi geliyor
Benimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrarBen de dün ilk defa dışardan gördüm tekmesini o yer kalkıp indi bikaç kere tam videoya aldığımda durdu. Bizimki şimdiden annesine zıt gidiyor
Yaş faktörü sebebi ile zaten riskli çıkıyor.olduğu için değil. Ben yaptırmadım o yüzden. Ama risk çok diyip normal doğan binlerce örnek var. Bence hiç strese girmeyinAnneler slm...size danismak istedigim bisey var...ben 13haftalik hamileyim.2.cocugum..ilkinde hic bi sorun yasamadigimdan cok bildigim konular degil..yasim 39..2li taramam riskli cikti..doktor fetal dna onerdi ama su an zaten beklemedigim bi gebelik oldugundan maddi imkanim yok yaptiricak..3lu ve 4lu tarama olucak 16.haftamda..bunlarin iyi cikma sonucu var mi?amniyosentez onerdi doktorum dna yaptiramiycagim icin...hatta bu hafta geliyim hemen dedim ama bebegin 16.haftada olmasi gerekiyormus o yuzden su an beklemedeyim..ama oyle bi bekleme ki 3hafta nasil gecicek bilmiyorum..kafam cok kotu..korkuyorum..sizden deneyimlerinizi ogrenmek istedim..yardimci olursaniz sevinirim..
3lü ve 4lü taramada da riskli çıkabilir, yaptırmayın bence çünkü onun duyarlılığı çok düşük. Yani doğruyu gösterme olasılığı çok düşük. Boşuna moraliniz daha da bozulmasın. Bebeğin ultrason değerleri normalse genelde birşey çıkmıyor. Bir de bana doktorum 12. Haftada da ayrıntılı usg yapmıştı. Artık hem erken dönemde hem de 20li haftalarda yapılmalıymış. İsterseniz yaptırın orda bir sorun varsa görürler mutlaka. Perinatoloji Uzmanı yapsın ama mutlaka.Anneler slm...size danismak istedigim bisey var...ben 13haftalik hamileyim.2.cocugum..ilkinde hic bi sorun yasamadigimdan cok bildigim konular degil..yasim 39..2li taramam riskli cikti..doktor fetal dna onerdi ama su an zaten beklemedigim bi gebelik oldugundan maddi imkanim yok yaptiricak..3lu ve 4lu tarama olucak 16.haftamda..bunlarin iyi cikma sonucu var mi?amniyosentez onerdi doktorum dna yaptiramiycagim icin...hatta bu hafta geliyim hemen dedim ama bebegin 16.haftada olmasi gerekiyormus o yuzden su an beklemedeyim..ama oyle bi bekleme ki 3hafta nasil gecicek bilmiyorum..kafam cok kotu..korkuyorum..sizden deneyimlerinizi ogrenmek istedim..yardimci olursaniz sevinirim..
Elin size ait olmadığını hissediyorlar, başta bizde de durum böyleydi, şimdi gümbür gümbür, vazgeçmeyin babayı da hissedip tanısınBenimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrar
Geçmezse kesinlikle karadut şurubuyla gargarayı öneririm hemen kesiyor ben onu bulunduruyorum evde sürekli ağız yaraları, diş eti sorunları herşeye birebir aktardan alabilirsiniz.Tuzlu suyla gargara yaptım iyi geldi yarın da sirkeyle deneyeyim teşekkürler
Büyük ölçüde geçti bugün çok şükürGeçmezse kesinlikle karadut şurubuyla gargarayı öneririm hemen kesiyor ben onu bulunduruyorum evde sürekli ağız yaraları, diş eti sorunları herşeye birebir aktardan alabilirsiniz.
Aynı tayfadanız deseneBenimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrar
Ben erik yiyorum bir de muuuzAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
Bende de durum aynı yaz meyvelerini çok.severimAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?