- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Benim de ödüm kopuyor ama dayanamıyorumBen erik yiyorum bir de muuuz
Dondurmayı da çok severim de işte mümkün mertebe az yemeye çalışıyorum şekerden ödüm kopuyor
Özellikle mecburi sürekli evde olduğum için 1 aydır meyve ve dondurma ile muhteşem bir ekip oldukBende de durum aynı yaz meyvelerini çok.severim
Hamileliğin boyunca meyve ve dondurma vazgecilmezim oldu
Ben karpuza sardım. Sulu sulu buz gibi çok guzel geliyor. Şekerden çok korkuyorum ama surekli tatli yiyorum inşallah şekerim çıkmaz haftaya şeker yüklemem varÖzellikle mecburi sürekli evde olduğum için 1 aydır meyve ve dondurma ile muhteşem bir ekip oldukdaha aklım yeni çıkan /çıkacak olan yaz meyvelerinde, onları bekliyorum
ben bennAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
Karpuzlarda hala aradığım tadı bulamıyorum o yüzden beklemedeyimBen karpuza sardım. Sulu sulu buz gibi çok guzel geliyor. Şekerden çok korkuyorum ama surekli tatli yiyorum inşallah şekerim çıkmaz haftaya şeker yüklemem var
Ohh afiyet şifa olsun, neyse yalnız değilmişimben bennbugüm yarım kg kirazı yedim
Peki boyle tekmelerken aci hissediyormuydunKızlar açtım göbeğimi bekledim, ilk defa bu kadar üst iste hareket etti. Pıt pıt videoya çekip eşime gönderdim hatta
Evet iste bu valla bende cok seviyorum tekmelerini ama bir aci hissettim dondugu icin oldu yada tekmeydi karnim sertlesti acidi dedim noluyorGozunaydin kuzucum ne mucizevi duygular dimi benim artık can yakmalı olmaya başladı sanki içerde horon tepiyor ve hala kasiklaeimda hareketleri
Ajjajaja bizde de durum ayni o hissedemiyorBenimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrar
Ben tum kis meyvelerinden tiksinmistim simdi yaz meyveleri cok iyi geldiAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
Karpuz ve havuc suyu bebegin susuz kalmamasi icin cok iyiymis o yuzden guzel oluyorBen karpuza sardım. Sulu sulu buz gibi çok guzel geliyor. Şekerden çok korkuyorum ama surekli tatli yiyorum inşallah şekerim çıkmaz haftaya şeker yüklemem var
Ben fikrimi hemen söylemek istedim okur okumaz. O çocuk her ne olursa olsun benimse ne sıkıntısı olursa olsun ona kiyamicam için test falan yaptırmazdım. Her ne olursa olsun benim evladım canım kanım. Yanı eger sizde nolursa olsun kıyamam yapamam demiyorsaniz teste falan gerek yok bence. Ayrica geçenler de ınstagram da gördüm amniyon sivisindan örnek almışlar ve sorun cıkmış. Ama bebej çok sağlıklı doğmuş. Inşallah sizinde öyle olacaktır. Rahim kapalı bi kutu herşey Allahın mucizesine bağlı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallaj.Anneler slm...size danismak istedigim bisey var...ben 13haftalik hamileyim.2.cocugum..ilkinde hic bi sorun yasamadigimdan cok bildigim konular degil..yasim 39..2li taramam riskli cikti..doktor fetal dna onerdi ama su an zaten beklemedigim bi gebelik oldugundan maddi imkanim yok yaptiricak..3lu ve 4lu tarama olucak 16.haftamda..bunlarin iyi cikma sonucu var mi?amniyosentez onerdi doktorum dna yaptiramiycagim icin...hatta bu hafta geliyim hemen dedim ama bebegin 16.haftada olmasi gerekiyormus o yuzden su an beklemedeyim..ama oyle bi bekleme ki 3hafta nasil gecicek bilmiyorum..kafam cok kotu..korkuyorum..sizden deneyimlerinizi ogrenmek istedim..yardimci olursaniz sevinirim..
BBizim eylül annelerimde yok diye biliyorum ama isteseniz öncekilere bakım temmuz anneleri haziran mayıs gibi falanAmniyosentez yaptiraniniz var mi aranizda??
Peki sagolun..kasim annelerinden geliyorum ama orda daha bu surece gelen olmadgindan burdakilere bi danismak istemistimH
BBizim eylül annelerimde yok diye biliyorum ama isteseniz öncekilere bakım temmuz anneleri haziran mayıs gibi falan
Yok canım adı değil bilakis keyifle izledimPeki boyle tekmelerken aci hissediyormuydun
Evet iste bu valla bende cok seviyorum tekmelerini ama bir aci hissettim dondugu icin oldu yada tekmeydi karnim sertlesti acidi dedim noluyor
Ajjajaja bizde de durum ayni o hissedemiyor
Ben tum kis meyvelerinden tiksinmistim simdi yaz meyveleri cok iyi geldi
Karpuz ve havuc suyu bebegin susuz kalmamasi icin cok iyiymis o yuzden guzel oluyor
Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış derler ya öyleKızlar bir süredir giremiyorum etiket olunca sadece onlara bakıp çıkıyorum umarım her şey yolundadır. Tekmeleri bende güçlü hissetmeye başladım dışarıdanda görüyorum artık. Az öncede az kalsın kaza yapıyordum neyseki iki tarafta yavaştık çarpışmadık ama korktuğum için sanırım 15dkdır sürekli vuruyor karnımda. Hissetti oda sanıyorum. Her duyguda tepki vermesi gerçekten mucize gibi bir şey.
Bende ayni seyi yasadimBenimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrar
Ben meyveciyim karpuz kavun favorim.dondurma yemiyorum malesef hem kilom var hem bogazim siser diyeAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
Sağ ol canım çok şükür iyiyiz. Bebekte sakinleşti şimdiÇok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle
Hisseder tabi hissetmez mi hiç..
Kendine çok dikkat et.
Evde var o pastilden, ama gebelikle ilgili, kullanabilirsiniz, diye bir yazı görmedimGeçmiş olsun. Bol su, c vitamini içeren besinler, istirahat ve adaçayı gargarası iyi geliyor. Bakteri kaynaklı ise antibiyotik gerekebilir. Bı de ben gebelik öncesi cistus antivirüs diye bir pastil kullanıyordum bu durumlar için, gebelikte uygun mudur bilemiyorum ama bı arastirin dilerseniz.
Ahhh evet mis gibi ve fresh yaz meyveleriBen tum kis meyvelerinden tiksinmistim simdi yaz meyveleri cok iyi geldi
Karpuz ve kavunun tatlanmasını bekliyorum dört gözleBen meyveciyim karpuz kavun favorim.dondurma yemiyorum malesef hem kilom var hem bogazim siser diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?