2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Özellikle mecburi sürekli evde olduğum için 1 aydır meyve ve dondurma ile muhteşem bir ekip olduk daha aklım yeni çıkan /çıkacak olan yaz meyvelerinde, onları bekliyorum
Ben karpuza sardım. Sulu sulu buz gibi çok guzel geliyor. Şekerden çok korkuyorum ama surekli tatli yiyorum inşallah şekerim çıkmaz haftaya şeker yüklemem var

Ben karpuza sardım. Sulu sulu buz gibi çok guzel geliyor. Şekerden çok korkuyorum ama surekli tatli yiyorum inşallah şekerim çıkmaz haftaya şeker yüklemem var
Karpuzlarda hala aradığım tadı bulamıyorum o yüzden beklemedeyim benim de 2 haziranda var inşallah çıkmaz bende de

Kızlar açtım göbeğimi bekledim, ilk defa bu kadar üst iste hareket etti. Pıt pıt videoya çekip eşime gönderdim hatta
Peki boyle tekmelerken aci hissediyormuydun
Gozunaydin kuzucum ne mucizevi duygular dimi benim artık can yakmalı olmaya başladı sanki içerde horon tepiyor ve hala kasiklaeimda hareketleri
Evet iste bu valla bende cok seviyorum tekmelerini ama bir aci hissettim dondugu icin oldu yada tekmeydi karnim sertlesti acidi dedim noluyor
Benimkide kıpır kıpır eşime elini koy diyorum duruyor. Bekliyoruz hareket yok boşver tamam diyorum. O gidince tekrar
Ajjajaja bizde de durum ayni o hissedemiyor
Ben tum kis meyvelerinden tiksinmistim simdi yaz meyveleri cok iyi geldi
Karpuz ve havuc suyu bebegin susuz kalmamasi icin cok iyiymis o yuzden guzel oluyor

Ben fikrimi hemen söylemek istedim okur okumaz. O çocuk her ne olursa olsun benimse ne sıkıntısı olursa olsun ona kiyamicam için test falan yaptırmazdım. Her ne olursa olsun benim evladım canım kanım. Yanı eger sizde nolursa olsun kıyamam yapamam demiyorsaniz teste falan gerek yok bence. Ayrica geçenler de ınstagram da gördüm amniyon sivisindan örnek almışlar ve sorun cıkmış. Ama bebej çok sağlıklı doğmuş. Inşallah sizinde öyle olacaktır. Rahim kapalı bi kutu herşey Allahın mucizesine bağlı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallaj.

Yok canım adı değil bilakis keyifle izledim

Kızlar bir süredir giremiyorum etiket olunca sadece onlara bakıp çıkıyorum umarım her şey yolundadır. Tekmeleri bende güçlü hissetmeye başladım dışarıdanda görüyorum artık. Az öncede az kalsın kaza yapıyordum neyseki iki tarafta yavaştık çarpışmadık ama korktuğum için sanırım 15dkdır sürekli vuruyor karnımda. Hissetti oda sanıyorum. Her duyguda tepki vermesi gerçekten mucize gibi bir şey.

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle
Hisseder tabi hissetmez mi hiç..
Kendine çok dikkat et.

Ben meyveciyim karpuz kavun favorim.dondurma yemiyorum malesef hem kilom var hem bogazim siser diye

Evde var o pastilden, ama gebelikle ilgili, kullanabilirsiniz, diye bir yazı görmedim Ben gargaraya devam edeyim madem, teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…