2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok geçmiş olsun, çok dikkat edin hem kendinize hem bebeğinize herşeyi hissediyor minikler, gerçekten mucize

Büyük geçmiş olsun, iyi olmana sevindim.
Seninle her duyguyu paylaşıyor olması gerçekten bir mucize.
Çok sevdiğim bir şeyi yerken, içimde küçük bir davulcu var gibi hissediyorum ben de

Benimde öyleydi bisolnatur diye bitkisel şurup aldım Dr um iç dedi o çok fayda etti

Çok geçmiş olsun, çok dikkat edin hem kendinize hem bebeğinize herşeyi hissediyor minikler, gerçekten mucize
Teşekkür ederim gerçekten minik mucizeler
Büyük geçmiş olsun, iyi olmana sevindim.
Seninle her duyguyu paylaşıyor olması gerçekten bir mucize.
Çok sevdiğim bir şeyi yerken, içimde küçük bir davulcu var gibi hissediyorum ben de
İyiyim çok şükür teşekkür ederim aynen güzel şeyler yerken coşuyor gerçekten

Benim miniğin tekmeleri kuvvetli değil arada bazen bir de arada hissediyorum ama az sonra hemen duruyor bir sıkıntı var mıdır acaba

Ben siddetli kusmalardan dolayi sadece meyveyle beslendim
Simdikte hala meyve favorim

Eveeet en sağlıklı alışkanlık bu meyveler. Dondurmalara ben de sardım eşim artık bi şeye ikna etmek için dondurma alırım diyor Çok yememek en iyisi yine de

Yengem de annem de 30 dan sonraki gebeliklerinde riskli dedi doktorlar hatta yengeme baskı kurdu aldır diye baya. Çok morali bozuldu hamileliği zehir oldu kadına. İkisi de gayet sağlıklı doğum yaptılar bi görsen diller pabuç gibi seni beni susuz getirirler dereden. Ben bunları gördüğüm için hiç yapmadım tarama testini. Amniyosentez de çok tehlikeli. Yine de karar size kalmış.

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…