Bende günde bir kere buzlu dondurma gökkuşağı varya ondan yiyorum diğerleri kesmiyor beniAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
Meyveler iyi ki varEveeet en sağlıklı alışkanlık bu meyveler. Dondurmalara ben de sardım eşim artık bi şeye ikna etmek için dondurma alırım diyorÇok yememek en iyisi yine de
Hiç bilmiyorum kii zararı olur mu ama fazlası zararBende günde bir kere buzlu dondurma gökkuşağı varya ondan yiyorum diğerleri kesmiyor beniillaki içimi o söndürüyor zararı oluyor mu ki
Günde bir yiyorum korkmasam bi de gece yatmadan yicem o derece ağzım kuruyor içim yanıyor su ferahlatmıyorHiç bilmiyorum kii zararı olur mu ama fazlası zararben direk buzlu şeyler yiyemiyorum dişlerim bana küsüyor, çok hassas bu aralar
Yoktur canım icini ferah tut bende az hissediyorum ama her ultrosonda çok şükür sağlıklı diyor doktorum ilk gebelikse hissetmeyi anlayamıyor olabilirmişizBenim miniğin tekmeleri kuvvetli değil arada bazen bir de arada hissediyorum ama az sonra hemen duruyor bir sıkıntı var mıdır acaba
Kis meyvelerinden hicbirini gormek istemiyorum dediginiz gibi sadece muz iyi kaldi geriye sukur yaza girdikGünde bir yiyorum korkmasam bi de gece yatmadan yicem o derece ağzım kuruyor içim yanıyor su ferahlatmıyormeyvede erik, karpuz, şekerpare kayısısı favorim bu aralar çilekten çok sıkıldım bıraktım kışın ilk 3 ay muzdu sonra nefret ettim nedense 3.aydan beri hiç yemiyorum portakal mandalinadanda nedense tiksindim bir süre sonra o ara hiç yemedim uzın süre garipleştik iyice bir ara kışın tuzlu limon ve salatalık yiyordum yemeklerden sonra sürekli değişiyor benim herkesmi öyle ben mi anlamadım
Çevremde alıp bebeğine kullanan çok oldu faydasını da gorduklerini söylediler bende düşünüyorum almayiKızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba gaz için de kullanan var mı. düşünceleriniz neler. Bi taş bi kolye nasıl sakinleştirir bebeği diye düşünüp karşı olan var mı. 2 sinde kullanmadım ama zararı yoksa bu bebeğimde kullanmak istiyorum.
Geciyo o doğumdan sonra. Bende turkiyede a101.marketten tiksinmistim5 öyle. Şaka gibi market aklıma gelince bile kötü olurdum gitmedim doğum yapana kadar gidemedim doğumdan sonra duzelmistiKis meyvelerinden hicbirini gormek istemiyorum dediginiz gibi sadece muz iyi kaldi geriye sukur yaza girdik
Hele o portakal yeyince bulantilarim direk aklima geliyor kotu oluyorum Ay gecmez bu sanirim
Ooo sizin süreç baya çalkantılı olmuşGünde bir yiyorum korkmasam bi de gece yatmadan yicem o derece ağzım kuruyor içim yanıyor su ferahlatmıyormeyvede erik, karpuz, şekerpare kayısısı favorim bu aralar çilekten çok sıkıldım bıraktım kışın ilk 3 ay muzdu sonra nefret ettim nedense 3.aydan beri hiç yemiyorum portakal mandalinadanda nedense tiksindim bir süre sonra o ara hiç yemedim uzın süre garipleştik iyice bir ara kışın tuzlu limon ve salatalık yiyordum yemeklerden sonra sürekli değişiyor benim herkesmi öyle ben mi anlamadım
Lansinoh un göğüs ucu kremi vardı, ilk gebeliğimde onu kullanmıştım.Gogus catlagini olustumu
Sag goGsum bugin cok aciyor ne kullaniyorsunuZ
Evet bende armutta yemiştim kışın ağıZ tadını dengeliyor meyve ya ağzımda tatsızlık oluyordu sürekli o yüzden vücut meyve istiyorOoo sizin süreç baya çalkantılı olmuşben de muz yiyordum eskiden günde 1 falan ama kabızlık olu ca muzla arayı açtık kışın deveci armudu yiyordum sulu sulu, hevesim geçti bu ara portakal suyu içiyorum 1 çay bardağı o da demir ilacı ile emilimini artırması için şimdi favorim yeşil erik suluce soğuk, yeni dünya vs. Kavun ve Karpuz bekliyorum heyecanla
Ben susam yağı kullanıyorum göğüs için özellikle diye araştırmıştım elastikleştirip bebeğe hazırlıyormuş uçları pamuk gibi yumuşadığını fark ettim kuruluğu gitti çok memnunumGogus catlagini olustumu
Sag goGsum bugin cok aciyor ne kullaniyorsunuZ
Yaa ben normalde asla içmem gazlı içecek vs sevmem, geçen bi kola istedim 2 yudum verdi eşim sağolsun ama cidden 2 yudumEvet bende armutta yemiştim kışın ağıZ tadını dengeliyor meyve ya ağzımda tatsızlık oluyordu sürekli o yüzden vücut meyve istiyorbazen dışarda yemek yediğimizde fanta falan içiyorum arada çok canım çekiyor ya içmemeye çalışıyorum ama
Ben kullanmadım ikizlerimde çünkü etkisini bilmem ama kolyenin hep kopmasından boğaza kaçmasından yada boğazınınsıkıp nefessiz kalmalarından korktum çoğu doktorda bu yüzden yaşanan vakalardan dolayı kullanımını önermiyorlar. Şimdide düşünmüyorum açıkçası. Bence kolye gibi takıları kendileri büyüyünce karar verip kullansınlar düşüncesindeyim.Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba gaz için de kullanan var mı. düşünceleriniz neler. Bi taş bi kolye nasıl sakinleştirir bebeği diye düşünüp karşı olan var mı. 2 sinde kullanmadım ama zararı yoksa bu bebeğimde kullanmak istiyorum.
Off seninkide benimkinden betermis duzelmezse baya uzulurum cunki benim tiksinme listem kabarikGeciyo o doğumdan sonra. Bende turkiyede a101.marketten tiksinmistim5 öyle. Şaka gibi market aklıma gelince bile kötü olurdum gitmedim doğum yapana kadar gidemedim doğumdan sonra duzelmisti
Oyy fındık burunluuuGünaydınn annişlerr...kızımız sonunda güzel yüzünü gösterdi bize570 gram olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?