2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçiyo canım benimde vardı biseyler ama em gelirsin marketti. Doğumdan sonra her sıkıntı bi anda geciyo şükür. Cif cok güzel.geliyordu amonyaklı cif koklardım durmadan
Oyy seninki daha ilgincmis
Gecmesine sevindim valla yoksa yiyemedigim cok’yiyecek olurdu

Reactions: Zzy
bi tek ben böyleyim sanıyordum. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde elma yedim sürekli günde 3 filan, sonra kivi ye taktım, sonra geçen haftalarda erik yedim , şimdi çileke geçiyorum sanırım

Gebelik öncesi elmadan pek haz etmezdim ama şimdi tuzlu yeşil elma vazgeçilmezim, armut, çağla badem, muz peşinden geliyor diğerleri için beklemedeyim

Bende 38yasindayim sirf bu korkulari yaşamamak için ikili test yaptirmadim ayrıca kötü de çıksa aldirmayacaktim o yuzden bekledim sabrettim dua ettim kaldi ki cok zor bir gebelik gecirdim hala da geçiriyorum en son ayrintili ultrasona girince rahatladim her milimine her şeyine baktılar şükürler olsun sağlıklı bir bebek dediler .siz de sabredin eğer aldiracaksaniz bir yorumum yok ama Allahtan gelen her şeye raziyim diyosaniz bol dua edin eksiksiz noksansiz saglikli bir yavru nasip et diye dua et ve ayrintili ultrasonu bekle kardeşim.ama unutmayin sagliklida olsa sagliksizda olsa o bizim evladimiz olumlu düşünmeye çalışın ikili testte böyle çıkıp sapasaglam cocuklar dogurn nice anneler var

Ben bebeklerde ve her şeyi ağzına almaya meraklı oldukları çağda aksesuara karşıyım iyi niyetli de olsa.

Benim ailem kulaklarımı delmemiş mesela, bana bırakmış. Sağolsunlar. Ben de hiç deldirmedim , çünkü hoşlanmıyorum.

Gaz konusuna ( Kolik ) gelince, Orhan Osman diye bir sanatçı var. “ Bebeğiniz uyusun “ diye , meşhur bir parçası… Ben besledikten sonra , gazını çıkarıp ( Sırtına pat pat yaparak ) yatırır , sonra da bu şarkıyı açardım.

Altta çalan ses , bebeğin anne karnında duyduğu seslere eş değer , olduğu için huzurlu bir ortam gibi gelirmiş. En azından güvenli bir yöntem, illa ki kehribar kolyesi deneyeceğim demezseniz, tavsiye.

Kızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Senin haftalarında bnde öyleydm canm bebegim baş aşagı durdugu için mesaneye baskı yapıyordu ama döndü şuan rahatladım bebişin pozisyonu nasıl

Kızlar oksaparı karından yapacak yer bulamıyorum artık. Bazen iğneyi sokunca öylece kakıyor içeri girmiyor, diyorum acaba plesantama mı geldi ne oldu? Kanıyor da.
Bugün koldan yaptım ama alışkanlığı değiştirince içim de pek rahat etmiyor.
Çözüm bulan var mı?

Canm hiç bişey olmaz o benmde bacagmdan vurunca girmiyor bazen sürekli vurmaktan oluyor korkma bacagına dene alışınca rahat gelcek sana bn hiç göbekten vurmadm

Canm hiç bişey olmaz o benmde bacagmdan vurunca girmiyor bazen sürekli vurmaktan oluyor korkma bacagına dene alışınca rahat gelcek sana bn hiç göbekten vurmadm
Bacaktan tam olarak nerden vuruyorsun canım? Baldır kısmından mı? Ön taraf çok acır çünkü kemikli olduğu İçin sanki?

Kızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Tuvalet bende de öyle vajina kısmıda. Hatta çok yorulduğumda sanki vajinamdan bişi çıkıcakmış gibi hissetmeye başladım bi kaç gün sonra doktor kontrolüm var sorucam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…