Sanırım bana çekmiş babasısnın burnu sivriOyy fındık burunluuu
Maşallah çok güzel yaa sağlıkla doğsun bahtı güzel olsun inşallahSanırım bana çekmiş babasısnın burnu sivri
İnşallah hepimizin bebişi saglıklı olsunMaşallah çok güzel yaa sağlıkla doğsun bahtı güzel olsun inşallah
Geçiyo canım benimde vardı biseyler ama em gelirsin marketti. Doğumdan sonra her sıkıntı bi anda geciyo şükür. Cif cok güzel.geliyordu amonyaklı cif koklardım durmadanOff seninkide benimkinden betermis duzelmezse baya uzulurum cunki benim tiksinme listem kabarik
Oyy seninki daha ilgincmisGeçiyo canım benimde vardı biseyler ama em gelirsin marketti. Doğumdan sonra her sıkıntı bi anda geciyo şükür. Cif cok güzel.geliyordu amonyaklı cif koklardım durmadan
Oy maşallah fındık burunluya yaGünaydınn annişlerr...kızımız sonunda güzel yüzünü gösterdi bize570 gram olmuşuz
bi tek ben böyleyim sanıyordum. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde elma yedim sürekli günde 3 filan, sonra kivi ye taktım, sonra geçen haftalarda erik yedim , şimdi çileke geçiyorum sanırımGünde bir yiyorum korkmasam bi de gece yatmadan yicem o derece ağzım kuruyor içim yanıyor su ferahlatmıyormeyvede erik, karpuz, şekerpare kayısısı favorim bu aralar çilekten çok sıkıldım bıraktım kışın ilk 3 ay muzdu sonra nefret ettim nedense 3.aydan beri hiç yemiyorum portakal mandalinadanda nedense tiksindim bir süre sonra o ara hiç yemedim uzın süre garipleştik iyice bir ara kışın tuzlu limon ve salatalık yiyordum yemeklerden sonra sürekli değişiyor benim herkesmi öyle ben mi anlamadım
Gebelik öncesi elmadan pek haz etmezdim ama şimdi tuzlu yeşil elma vazgeçilmezim, armut, çağla badem, muz peşinden geliyor diğerleri için beklemedeyimAy kızlar aranızda benim gibi yaz meyvelerine hayır diyemeyen var mı? Günde bir tabak karışık yaz meyvesi götürüyorum. Normalde kışın pek meyve ile aram yoktur ama yazın işler karışıyorbir de bu ara dondurmaya sardım
MucizelerOy maşallah fındık burunluya ya
Ah kalbim eriyor minikleri gördükçe
Bende 38yasindayim sirf bu korkulari yaşamamak için ikili test yaptirmadim ayrıca kötü de çıksa aldirmayacaktim o yuzden bekledim sabrettim dua ettim kaldi ki cok zor bir gebelik gecirdim hala da geçiriyorum en son ayrintili ultrasona girince rahatladim her milimine her şeyine baktılar şükürler olsun sağlıklı bir bebek dediler .siz de sabredin eğer aldiracaksaniz bir yorumum yok ama Allahtan gelen her şeye raziyim diyosaniz bol dua edin eksiksiz noksansiz saglikli bir yavru nasip et diye dua et ve ayrintili ultrasonu bekle kardeşim.ama unutmayin sagliklida olsa sagliksizda olsa o bizim evladimiz olumlu düşünmeye çalışın ikili testte böyle çıkıp sapasaglam cocuklar dogurn nice anneler varAnneler slm...size danismak istedigim bisey var...ben 13haftalik hamileyim.2.cocugum..ilkinde hic bi sorun yasamadigimdan cok bildigim konular degil..yasim 39..2li taramam riskli cikti..doktor fetal dna onerdi ama su an zaten beklemedigim bi gebelik oldugundan maddi imkanim yok yaptiricak..3lu ve 4lu tarama olucak 16.haftamda..bunlarin iyi cikma sonucu var mi?amniyosentez onerdi doktorum dna yaptiramiycagim icin...hatta bu hafta geliyim hemen dedim ama bebegin 16.haftada olmasi gerekiyormus o yuzden su an beklemedeyim..ama oyle bi bekleme ki 3hafta nasil gecicek bilmiyorum..kafam cok kotu..korkuyorum..sizden deneyimlerinizi ogrenmek istedim..yardimci olursaniz sevinirim..
Ben bebeklerde ve her şeyi ağzına almaya meraklı oldukları çağda aksesuara karşıyım iyi niyetli de olsa.Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba gaz için de kullanan var mı. düşünceleriniz neler. Bi taş bi kolye nasıl sakinleştirir bebeği diye düşünüp karşı olan var mı. 2 sinde kullanmadım ama zararı yoksa bu bebeğimde kullanmak istiyorum.
Deniyim canimm bendeeBen susam yağı kullanıyorum göğüs için özellikle diye araştırmıştım elastikleştirip bebeğe hazırlıyormuş uçları pamuk gibi yumuşadığını fark ettim kuruluğu gitti çok memnunum
Senin haftalarında bnde öyleydm canm bebegim baş aşagı durdugu için mesaneye baskı yapıyordu ama döndü şuan rahatladımKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Canm hiç bişey olmaz o benmde bacagmdan vurunca girmiyor bazen sürekli vurmaktan oluyor korkmaKızlar oksaparı karından yapacak yer bulamıyorum artık. Bazen iğneyi sokunca öylece kakıyor içeri girmiyor, diyorum acaba plesantama mı geldi ne oldu? Kanıyor da.
Bugün koldan yaptım ama alışkanlığı değiştirince içim de pek rahat etmiyor.
Çözüm bulan var mı?
Bacaktan tam olarak nerden vuruyorsun canım? Baldır kısmından mı? Ön taraf çok acır çünkü kemikli olduğu İçin sanki?Canm hiç bişey olmaz o benmde bacagmdan vurunca girmiyor bazen sürekli vurmaktan oluyor korkmabacagına dene alışınca rahat gelcek sana bn hiç göbekten vurmadm
Tuvalet bende de öyle vajina kısmıda. Hatta çok yorulduğumda sanki vajinamdan bişi çıkıcakmış gibi hissetmeye başladım bi kaç gün sonra doktor kontrolüm var sorucam mutlakaKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Oyyy MaşaAllh kibar prensesGünaydınn annişlerr...kızımız sonunda güzel yüzünü gösterdi bize570 gram olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?