2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bacaktan tam olarak nerden vuruyorsun canım? Baldır kısmından mı? Ön taraf çok acır çünkü kemikli olduğu İçin sanki?
Diz kapagının yanından 4 parmak yukardan sıkarak yapablirsn canm bn yan taraftan yapıyorm bazen acıyor bazen acımıyor kemige denk gelmiyor yan taraftan arasıra dinlendirim diyede koldan vurduruyorum oda dirsegin arka üst taraflarndan.

Eşim benim bu işle uğraştığı için ben doğar doğmaz takarım Kendimde kullanıyorum kehribar kolyeyi. Alanlarda hani hep olumlu dönüş yapıyorlar gaz konusunda ama ne kadar doğru bilemeyiz

Eşim benim bu işle uğraştığı için ben doğar doğmaz takarım Kendimde kullanıyorum kehribar kolyeyi. Alanlarda hani hep olumlu dönüş yapıyorlar gaz konusunda ama ne kadar doğru bilemeyiz
Gaz içinde mi kullanılıyomuş ben diş dönemi için kullandım. Taşların rahatlatıcı etkisine inanan biri olarak yine kullanırım gazı bilmiyodum ama iki minnoşumda da 45 güne kadar gaz sancısı yaşadık. Bunda erken alalım bakalım

Eğer elinde varsa kolye. Saksının içine göm yenilenir taşın rengi bütün kötü enerjiyi toprağa vermiş olursun bir daha almana gerek kalmaz

Ben bacağımdan yapiyorum karnım büyüyünce gobekten yapmayı biraktim

Kızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Yataga yattiktan sonra en az 3kere gidiyorum
Sabahta sanki hic gece tasinmamisim gibi uyaniyorim
Kafasiyla yada ayagiyla basiyorlar herhalde bazen oyle bi aciyorki

Kızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
bende de var tuvalet sorunu, bi yere giderken bile düşünüyorum sıkışır mıyım diye, akşam yatmadan giriyorum sabah yine sıkıştırıyor uyanıyorum

Merhaba, ben de 39 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Taramada riskli çıkmamıştı ama yaşa göre riskli çıkmıştı. Ne fetal dna ne de amniosentez yaptırmadık. 22.haftada detaylı ultrasonda bakıldığında herşey normal göründü. Sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşaAllah.

Olmaz mı? Eğer gece arada tuvalete kalkmazsam sabah yaparken sonuna doğru bi yanma ve idrarımı tam boşaltamamışım hissi oluyor. Daha klozetten kalkmadan sanki hiç idrarımı yapmamışım gibi oluyorum. Öğlene kadar zor toparlıyor bu durum. Dr. Mantar kremi verdi ama çok bi işe yaramadı. Ne yapacağımı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…