Diz kapagının yanından 4 parmak yukardan sıkarak yapablirsn canm bn yan taraftan yapıyorm bazen acıyor bazen acımıyor kemige denk gelmiyor yan taraftan arasıra dinlendirim diyede koldan vurduruyorum oda dirsegin arka üst taraflarndan.Bacaktan tam olarak nerden vuruyorsun canım? Baldır kısmından mı? Ön taraf çok acır çünkü kemikli olduğu İçin sanki?
Teşekkürler teyzesiOyyy MaşaAllh kibar prenses
Kasılma nasıl oluyor ben pek anlayamıyorumda tarif edermisinAra ara kasılmalar normal mi acaba bu dönemde
Gebelik öncesi elmadan pek haz etmezdim ama şimdi tuzlu yeşil elma vazgeçilmezim, armut, çağla badem, muz peşinden geliyor diğerleri için beklemedeyim
sık tuvalete gitme bendede var su içmeden bile geliyo benide bunaltıyoKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Aynen her ay farklı bir favorim oluyorbi tek ben böyleyim sanıyordum. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde elma yedim sürekli günde 3 filan, sonra kivi ye taktım, sonra geçen haftalarda erik yedim , şimdi çileke geçiyorum sanırım
Pozisyonu 1hafta önce ayakları aşağıdaydı, şimdi nasıl bilmiyorum.Senin haftalarında bnde öyleydm canm bebegim baş aşagı durdugu için mesaneye baskı yapıyordu ama döndü şuan rahatladımbebişin pozisyonu nasıl
Sor bakalım buraya da yaz, valla dışarı çıkamaz oldum.Tuvalet bende de öyle vajina kısmıda. Hatta çok yorulduğumda sanki vajinamdan bişi çıkıcakmış gibi hissetmeye başladım bi kaç gün sonra doktor kontrolüm var sorucam mutlaka
Eşim benim bu işle uğraştığı için ben doğar doğmaz takarımKızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz. Acaba gaz için de kullanan var mı. düşünceleriniz neler. Bi taş bi kolye nasıl sakinleştirir bebeği diye düşünüp karşı olan var mı. 2 sinde kullanmadım ama zararı yoksa bu bebeğimde kullanmak istiyorum.
Gaz içinde mi kullanılıyomuş ben diş dönemi için kullandım. Taşların rahatlatıcı etkisine inanan biri olarak yine kullanırım gazı bilmiyodum ama iki minnoşumda da 45 güne kadar gaz sancısı yaşadık. Bunda erken alalım bakalımEşim benim bu işle uğraştığı için ben doğar doğmaz takarımKendimde kullanıyorum kehribar kolyeyi. Alanlarda hani hep olumlu dönüş yapıyorlar gaz konusunda ama ne kadar doğru bilemeyiz
Oyy masallah kuzuyaGünaydınn annişlerr...kızımız sonunda güzel yüzünü gösterdi bize570 gram olmuşuz
Benimde ayni resmen dusecek saniryorum doktor normal dediSor bakalım buraya da yaz, valla dışarı çıkamaz oldum.
Eğer elinde varsa kolye. Saksının içine göm yenilenir taşın rengi bütün kötü enerjiyi toprağa vermiş olursun bir daha almana gerek kalmazGaz içinde mi kullanılıyomuş ben diş dönemi için kullandım. Taşların rahatlatıcı etkisine inanan biri olarak yine kullanırım gazı bilmiyodum ama iki minnoşumda da 45 güne kadar gaz sancısı yaşadık. Bunda erken alalım bakalım
Nerden alabiliriz peki.Eğer elinde varsa kolye. Saksının içine göm yenilenir taşın rengi bütün kötü enerjiyi toprağa vermiş olursun bir daha almana gerek kalmaz
Ben bacağımdan yapiyorum karnım büyüyünce gobekten yapmayı biraktimKızlar oksaparı karından yapacak yer bulamıyorum artık. Bazen iğneyi sokunca öylece kakıyor içeri girmiyor, diyorum acaba plesantama mı geldi ne oldu? Kanıyor da.
Bugün koldan yaptım ama alışkanlığı değiştirince içim de pek rahat etmiyor.
Çözüm bulan var mı?
Yataga yattiktan sonra en az 3kere gidiyorumKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Alt karında adetmiş gibi sancılarKasılma nasıl oluyor ben pek anlayamıyorumda tarif edermisin
Sevv teyzesiOyy masallah kuzuyaminnak burnunu severim
Ay 3D yi ben goremedim ya
Benimde ayni resmen dusecek saniryorum doktor normal dedi
bende de var tuvalet sorunu, bi yere giderken bile düşünüyorum sıkışır mıyım diye, akşam yatmadan giriyorum sabah yine sıkıştırıyor uyanıyorumKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
Merhaba, ben de 39 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Taramada riskli çıkmamıştı ama yaşa göre riskli çıkmıştı. Ne fetal dna ne de amniosentez yaptırmadık. 22.haftada detaylı ultrasonda bakıldığında herşey normal göründü. Sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşaAllah.Anneler slm...size danismak istedigim bisey var...ben 13haftalik hamileyim.2.cocugum..ilkinde hic bi sorun yasamadigimdan cok bildigim konular degil..yasim 39..2li taramam riskli cikti..doktor fetal dna onerdi ama su an zaten beklemedigim bi gebelik oldugundan maddi imkanim yok yaptiricak..3lu ve 4lu tarama olucak 16.haftamda..bunlarin iyi cikma sonucu var mi?amniyosentez onerdi doktorum dna yaptiramiycagim icin...hatta bu hafta geliyim hemen dedim ama bebegin 16.haftada olmasi gerekiyormus o yuzden su an beklemedeyim..ama oyle bi bekleme ki 3hafta nasil gecicek bilmiyorum..kafam cok kotu..korkuyorum..sizden deneyimlerinizi ogrenmek istedim..yardimci olursaniz sevinirim..
Olmaz mı? Eğer gece arada tuvalete kalkmazsam sabah yaparken sonuna doğru bi yanma ve idrarımı tam boşaltamamışım hissi oluyor. Daha klozetten kalkmadan sanki hiç idrarımı yapmamışım gibi oluyorum. Öğlene kadar zor toparlıyor bu durum. Dr. Mantar kremi verdi ama çok bi işe yaramadı. Ne yapacağımı da bilmiyorumKızlar hala sık sık tuvalete gidiyor musunuz, ben hep öyleyim ya çok bunalttı bu durum. Su içmekten kaçınır oldum. Bir de vajinam hep hassas, batma sızı gibi bir şeyler oluyor, sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?