2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok sagolun saglikla buyusun bebeginizz..☺

Kızlar herkes nasıl iyi mi? Doktor randevuları bitince sakinledi buralar

Ben hala düzenli olarak hissetmiyorum bebek hareketlerini, 2 gün evvel gece çok güzeldi mesela dışarıdan bile gördüm ama dün belli belirsizdi. Normalmiş bakalım, 27-28. Haftada daha düzenli olurmuş bebeğin mizacı gereği Kağan Kocatepe’ye başvurdum tabi hemen

İyiyiz şükür bnmki sabahın 4ndee baslıyor artık hergün hissediyormm babasıda hissetmeye başladı yavas yavas düzene girdigini hissediyor insan..merak etme 1 hafta geçince ble farkı anlıcaksn.bayadır göbüşleri göremiyoruz göbüşleri görelm dimi biz büyümeye devamm

Eklentiler

• IMG_20220520_121142.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 127
İyiyiz bizde çok şükür güzel gidiyor. Sen nasılsın ? Bu aralar aşırı yoğunum aileme izmirden ev arıyorum o işlere koşturuyorum. Hayırlısıyla 29unda da eşim geliyor. Haziran başı ailem geliyor bakalım biraz koşturmaca geçecek birkaç hafta bize. Bebek hareketleri hem bebeğin yapısıyla ilgili (bizimki çok hareketliymiş perinatolog söyledi) hem de senin plesenta durumunla ilgilidir canım bence hiç stres yapma orada keyfi yerindedir.

Yataga yattiktan sonra en az 3kere gidiyorum
Sabahta sanki hic gece tasinmamisim gibi uyaniyorim
Kafasiyla yada ayagiyla basiyorlar herhalde bazen oyle bi aciyorki
Ayni durumdayim hatta panik bile yaptım bebeğin suyu mu diye onu bile düşündüm doktora sordum bebeğin büyüdükçe diğer organlara baskı yapar idrar kesesine de baskı yapar dedi

Ahhh yerim ben prensesi maşallah canım ekliyorum hemen

Oy maşallah gözün aydın canım
Ailen yanına geliyor canım o zaman dimi?
Çok sevindim.
Eşinle de kavuşuyorsun hem harika

Ben de öyle düşünüyorum yoksa bu panikle vakit de geçmez bize de yazık. Olacak olan olacak zaten. Ama yine de arada hareket etse daha mutlu olurum.

Kizlar benim basim cok donuyor ozellikle sabah kahvalti sonrasi elim ayagim bosaliyor resmen
Doktor normal gordu ama anlamiyorum neden

Kısmetse öyle olacak canım. Birax daha büyüdükçe artacaktır hareketleri karnına sığamayacak yakında

Maşallah canım nazar değmesin detaylı ultrason da sadece bunları mı verdiler yoksa 4D çekimde yaptılar mı benimde haftaya var ama sormayı unuttum renkli görmeyi çok istiyorum

Maşallah canım nazar değmesin detaylı ultrason da sadece bunları mı verdiler yoksa 4D çekimde yaptılar mı benimde haftaya var ama sormayı unuttum renkli görmeyi çok istiyorum
Malesef devlet hastanesinde yaptırdığım için ne renkli gördüm ne yüzünü gördüm. Elime sadece bunları verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…